Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaczamila, smoczka , tak używałam. Smoczki mają różne przedziały wiekowe, 0-3 , 0-6 , 6-12 itp. Ogólnie smoczka używał maly 8 m-cy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:06
-
nick nieaktualnyja mam smoczki lovi i avent
justyska super że wizyta udana że z małą wszystko w porządku i że szyjka długa
ja słyszałam że na sutki jak są obolałe to najlepiej posmarować je własnym mleczkiem i wietrzyć i słyszałam też o okładach z liści kapusty że są dobreJustyska89 lubi tę wiadomość
-
Rubi dziękuję,że chociaż Ty jedna opowiedziałaś na moje pytanie
Justyska gratuluje udanej wizyty. Szyjka piękna
My właśnie wróciliśmy z zakupów. Zamówiliśmy wózek 3w1 i łóżeczko,dostaliśmy nawet 100zł rabatu
Teraz zamierzam złożyć spore zamówienie na jednej ze stron allegro i będę miała już prawie wszystko:)MamaAdasia, Justyska89, Rubi, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
kaczamila wrote:Emrica cieszę się ze wyniki się poprawiły...
Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z kobietami i ciążami... co chwile sie słyszy o poronieniu, czy zagrożonej ciąży. U mnie szwagierka poroniła w lutym teraz jest w 16 tygodniu i bierze leki na podtrzymanie na szczęście jest wszystko ok.
W poniedziałek dzwoniła kuzynka ma dwie córeczki raz poroniła i teraz jest w 20 tygodniu, była na wizycie i okazało się,że szyjki w ogóle nie ma dziecko ułożone już w kanale rodnym bardzo nisko... nie chcę siać żadnego zamętu na forum cieszę się że u nas naprawdę jest wszystko ok. Ale nie potrafię tego zrozumieć co się dziejewiele wspaniałych małżeństw stara się o dzieci tyle lat i szczęście jak im sie udaje nawet po wielu latach zajść w ciążę ale wiele jest, ze nic nie wychodzi... przykre to i niesprawiedliwe...
Kaczmila ja też tego nie rozumiem....Takie rzeczy nie powinny się dziać ale niestety się dzieją.
My też z mężem staraliśmy sie 6 lat o dzieciątko. Nie wychodziło. A to problemy z tarczyca, a to polip na macicy. W zeszłym roku w grudniu miałam usuwanego go histeroskopowo. Dzięki temu udało sie zajść w ciążę.....Niestety radość nie trwała długo. W tym roku w lutym poroniłam. Nie potrafiłam sie pozbierać. Ciagle pytałam "Boze dlaczego ja? Za co mnie tak krzywdzisz"......Po 4 miesiącach spróbowaliśmy ponownie....Udało sie. Ale kazdy dzień ciąży to strach.
Tak samo brałam tabletki na podtrzymanie ciąży ponieważ do 10 tc plamiłam. Spodziewałam się juz najgorszego.
Całe szczescie nic sie nie stało....i Wierzę ze donoszę ciążę szczęśliwie do końca i urodzę zdrowe dzieciątko.SunSun, Emartea, kasss, Rubi, kaczamila lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Ja smoczków nie kupuję , w szpitalu dadzą nam próbki + smoczek więc zobacze czy mały wogóle zaakceptuje smoczka.. niektóre dzieci wogóle odrzucają smoczki.
MamaAdasia i Scarlet gratuluję nowych tygodnisory jak kogoś pominełam
Justyska super wieści ;p ja sama jestem ciekawa ile mój synio waży ...
A teraz ważne pytanie.. powiedzcie mi proszę czy wy codziennie odczuwacie intensywne ruchy? czy zdarzają się dni , że maluchy są leniwe? Mój kopał mocno a od 2 dni się ociąga i czuje tylko leciutkie smyrania .. ech martwie się...MamaAdasia, Justyska89 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
ines31 wrote:wózek extra, jaka cena? Ja myślałam o https://www.youtube.com/watch?v=uSyKb4SJhxo tylko w innych kolorach
co do smoczków to kupiłam narazie 1szt z Lovi bo ponoc miekkie sa i przypominaja tym sutek
jak chodzi o te "foczki" to właśnie chcialam taka kupic pod wzor wanienki widzialam i mysle ze to fajne rozwiazanie bo dzidzia sobie lezy spokojnie a my mamy 2 rece wolne -
noa8 wrote:
A teraz ważne pytanie.. powiedzcie mi proszę czy wy codziennie odczuwacie intensywne ruchy? czy zdarzają się dni , że maluchy są leniwe? Mój kopał mocno a od 2 dni się ociąga i czuje tylko leciutkie smyrania .. ech martwie się...
Mój Malutek też czasami ma leniwy dzień.....Dopiero wieczorem łaskawie da jakiegoś kopniaka mamie na odczepne:)
Za to w kolejny dzień wtedy nadrabiaI wierzga na wszystkie strony
Najgorzej jak napiera na szyjke.....odczucie jest takie jakby miał za chwilę wyjśćnoa8 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
ines a ja sie zastanawiałam gdzie szwagierka tą wanienke kupiła bo jest super mała i poręczna a że teraz też w ciąży to musze swoją zakupić
ja smoczki miałam różne ale przyjął sie z aventu innych nie chciała i teraz też mam 1 szt z aventu
do sutków też miałam Maltan więc polecam
ewka1990 liście z kapusty to raczej na zapalenie piersi a nie na sutki przynajmniej ja nie słyszałam nic że na sutki a przykładałam liście jak czułam że mi sie cycki twarde robią i pomagałoines31 lubi tę wiadomość
-
ines31 wrote:A maluszki zamierzacie kąpać "na ręce"? czy kupujecie te gąbki do wanienki na które można położyć malenstwo? Są też tzw. "foczki" ale naprawde nie mam pojęcia co o tym myśleć;(
ines31 lubi tę wiadomość