Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmrica super że u ciebie wszystko jest już w porządku
scarlett będę trzymać kciuki za twoją przyjaciółkę aby wszystko było w porządku swoją drogą to życie jest strasznie niesprawiedliwe bo dziewczyny które chcą mieć dziecko to nie mogą albo mają problemy z donoszeniem ciąży sama mam kolezanke ktora o dziecko starała się 9 lat i w końcu po dziewięcioletnim leczeniu zaszła w ciąże i ma ślicznego synka
Co do łóżeczka to ja zamierzam moje złożyć pod koniec lutegoEmrica lubi tę wiadomość
-
slodka100 wrote:ja bede miala te sama wanienke w tym perłowym kolorze
a przewijak tez super ale niby mam dostac pożyczony
2 dni temu zamówiłam w koncu wozekktórego wybrałam juz chyba z 2mies temu
w przyszlym tyg ma przyjsc
juz się nie moge dozcekac
o takihttps://www.youtube.com/watch?v=2z1lfiibHS8
-
nick nieaktualnyEmrica cieszę się ze wyniki się poprawiły...
Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z kobietami i ciążami... co chwile sie słyszy o poronieniu, czy zagrożonej ciąży. U mnie szwagierka poroniła w lutym teraz jest w 16 tygodniu i bierze leki na podtrzymanie na szczęście jest wszystko ok.
W poniedziałek dzwoniła kuzynka ma dwie córeczki raz poroniła i teraz jest w 20 tygodniu, była na wizycie i okazało się,że szyjki w ogóle nie ma dziecko ułożone już w kanale rodnym bardzo nisko... nie chcę siać żadnego zamętu na forum cieszę się że u nas naprawdę jest wszystko ok. Ale nie potrafię tego zrozumieć co się dziejewiele wspaniałych małżeństw stara się o dzieci tyle lat i szczęście jak im sie udaje nawet po wielu latach zajść w ciążę ale wiele jest, ze nic nie wychodzi... przykre to i niesprawiedliwe...
-
kaczamila wrote:Emrica cieszę się ze wyniki się poprawiły...
Dziewczyny powiedzcie mi co się dzieje z kobietami i ciążami... co chwile sie słyszy o poronieniu, czy zagrożonej ciąży. U mnie szwagierka poroniła w lutym teraz jest w 16 tygodniu i bierze leki na podtrzymanie na szczęście jest wszystko ok.
W poniedziałek dzwoniła kuzynka ma dwie córeczki raz poroniła i teraz jest w 20 tygodniu, była na wizycie i okazało się,że szyjki w ogóle nie ma dziecko ułożone już w kanale rodnym bardzo nisko... nie chcę siać żadnego zamętu na forum cieszę się że u nas naprawdę jest wszystko ok. Ale nie potrafię tego zrozumieć co się dziejewiele wspaniałych małżeństw stara się o dzieci tyle lat i szczęście jak im sie udaje nawet po wielu latach zajść w ciążę ale wiele jest, ze nic nie wychodzi... przykre to i niesprawiedliwe...
jak to mi lekarz powiedział "chemia, chemia i jeszcze raz chemia" ;/ podobno będzie coraz gorzej...martwię się na jaką skale nasze dzieci będą borykać się z tym problemem..ja nie miałam pojęcia jak wiele kobiet to spotyka do puki nie zobaczyłam kolejki do zabiegu;/ a potem zgłębiłam w internecie więcej informacji...dzieci to prawdziwe skarby..niektóre kobiety nie doceniają jakie spotkało je szczęście..
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Hej dziewczyny witam się z Wami.
Dorka fajne to ubrankoa napis jeszcze lepszy
Ja właśnie chcę coś takiego tylko z napisem o tatusiu bo to w końcu jego wymarzony synek to niech ma tą miłość wypisaną na brzuszkukaczamila lubi tę wiadomość
-
siostra mojego P starała się o dzidziusia przez wiele lat.Miała UWAGA 14 in vitro!!! Zaszła w ciąże i teraz ma zdrowego 6ciolatka
Tylko ze od razu po porodzie mąż ją zostawił bo latami żyli w ciągłym stresie i długach,ona była ciągle na hormonach więc też miała swoje humory i nie dał chłop rady.Znalazł sobie inną (potem wyszło na jaw że się spotykali kiedy Anna była w ciąży).Efekt końcowy to zdrowy syn z rozbitej rodziny.Nie fajnie...
-
A dokładnie 7 tyg temu urodziła się córeczka bratu mojego P .Też z in vitro i też mieli wiele prób.Każdą ciążę poroniła aż w końcu teraz jest z nami na świecie piękna Nyla
Urodzona w 37 tyg z pewnymi problemami zdrowotnymi (ma coś z odbytem,że nie umie zrobić kupki bo jej się w ogóle nie otwiera)ma to załatwić jakiś zabieg.ogolnie oprócz tego jest zdrowa.Tylko się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 13:48
SunSun lubi tę wiadomość
-
no to straszne ze nie mozna sie cieszyc z zajscia w ciaze bo nie wiadomo czy sie uda ja donosic... ;/
ja sie ciesze ze u nas na forum juz dawno nie bylo zlych wiadomosci ;*
a zmi3niajac temat mam pytanie: jaka masc polecalyscie do sutkow po porodzie i co do pepuszka ?? wzielam sie za liste wyprawkowa w koncu...lepiej pozno niz wcale;)
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie
wizyta udana
lekarz sprawdził szyjkę 45 mm żeby mnie uspokoić to nawet walnął ze mogę przy takiej szyjce 7 raczki nosić
. mówił ze tak właśnie jest w szpitalu ze straszą szyjka bo mierzą na szybko i wychodzi krótsza niż jest w rzeczywistości.
mała znów zaslaniala się rączka i lekarz na początku znów nie mógł pooglądać jej buzki ale na sam koniec pokazała i mam ładne zdj mała wazy 800 g i według usg mała jest tydz starsza. ale to od jakiegoś czasu tak już wychodzi. malutka uparta jest jeszcze się nie ustawiła główka w dół. ale zadowolona jestem z dzisiejszego badania. a i mam do świąt powtórzyć glukozę lekarz był w szoku ze z własnej nieprzymuszonej woli chce powtórzyć. Zaczęłam się śmiać ze po smakowała mi. no cóż jak mus to mus tam mi źle pobrali bo bo po godz nie pobrali a to dla niego waznekasss, madziutek 23, Emrica, MamaAdasia, kaczamila, Niunia86, SunSun, slodka100, gosiaczek31, loszcz, Emca, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
o justyska to super !! ;* ze malutka tak ladnie rosnie...
i przynajmniej nie musisz sie martwic o szyjke juz bo jest dluuuga
ciekawe ile wazy juz moj mezczyzna brzuszkowy3 tygodnie temu wazyl 849 g to teraz moze z 1300g?
jeszcze tydzien do wizyty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 14:49
MamaAdasia, Justyska89 lubią tę wiadomość
-
hej,
Ja właśnie wrociłam od teściów, robiłam z teściowa pierogi z mięsem, z kapustą i z grzybkami, 3 rodzajePycha
Justyśka, a nie mówiłam że za dużo sie naczytałaśPięknie
U mnie dziś nowy 28 tydzień
madziutek 23, Rubi, Justyska89, Niunia86, SunSun, gosiaczek31, Emca lubią tę wiadomość
-
Ja mam zwykłą plastikową wanienkę, do tego kupię tylko gąbeczkę i będzie git
Słodka, fajny wózeczek, super kolor
Ja brodawek niczym nie smarowałam,ale podobno dobry jest Maltan i Bephanten.
Wczoraj na all zaszalałam zrobiłam zamówionko podkłady, witaminy dla mnie, z wykorzystaniem kuponu 20 zł
Jakby coś to link http://allegro.pl/seni-super-majtki-poporodowe-2-siatkowe-rozmiar-xl-i4869975272.html
mają tez wkładki laktacyjne Johnsona, podkłady Bella, smoczki, majtki wielorazowe, Linomag itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 15:01
Madzik82, madziutek 23, slodka100, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyśka cieszę się, że wizyta udana i najważniejsze, ze jesteś spokojna ze wszystko jest ok
Ja mojego szkraba zobaczę w poniedziałek i powiedziałam że nie odpuszczę i chcę zdjęciejak byłam 17.11 to Oskar ważył 800-900 g więc teraz myślę, że będzie już ponad kilogramowe chłopisko
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyines ja smoczek mam w zestawie z butelkami, tata zamówił mi ten zestaw butelek z punktów ing i tam była szczotka do czyszczenia butelek i smoczek od 0 mies uspokajający?? ale nie wiem czy będę używać może doświadczone mamy coś poradzą
ines31 lubi tę wiadomość