Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
madziutek 23 wrote:
tylko sie zastanawiam czy nie lepiej kupic kosmetyki z jednej serii? a nie mieszac kazdy kosmetyk z innej firmy??
Madziutek ta Pani na blogu srokao.pl .....dużo kosmetyków poleca z serii BabyDream z Rossmanna. I w takie zamierzam się zaopatrzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:10
Emca lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Hej Mamuśki super że wizyty udane a dzieciaczki rosną
co myślicie o kosmeykach Jonshon dla maluszków?
Ja mam wizyte w środe u ginekologa i kardiologa martwie sie troche bo cisnienie ostatnio jest ok a praca serca od poczatku byla ok 90 100 uderzeń a teraz po 130 140 troche duza ta różnica ale do środy musze wytrzymać[/url]
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Właśnie dzisiaj zaczełam 30 tydzień
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Emca napewno uda ci się donosić małego do lutego albo do marca
kasss ja słyszałam że kosmetyki z Jonshona często powodują uczulenia u maluszków
madzik super że wizyta udana łał spora już twoja córcia gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:41
Madzik82, MamaAdasia, kasss, Scarlett2014, Niunia86, slodka100, SunSun, noa8, Emca, gosiaczek31, MisiaMonisia, Dorka1979, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:emca super to strescilas
zaraz odpisuje...
tylko sie zastanawiam czy nie lepiej kupic kosmetyki z jednej serii? a nie mieszac kazdy kosmetyk z innej firmy??
madziutek ja będe mieć kosmetyki z jednej serii z BambinoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:44
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Witam,
Umyłam lodówkę, byłam w sklepie , oczywiście jak wracałam czułam brzuszek..
Ja nie wiem ile mój mały waży, Adaś w 32tc miał prawie 2kg. Niedługo usg wiec sie dowiem:)
Gratuluję udanych wizyt!
Ja używałam szamponu Bambino i kremu i jest ok, tylko nie krem ochronny, trudno się rozsmarowuje.
Teraz kupuję krem pielęgnacyjny Linomag, płyn mam Bobini, gdzieś mi zginął sudocrem wiec musze kupić. I tyle.
Tak jak pisze Dorka kąpiel w mące ziemniaczanej czyni cuda na podrażnienia , odparzenia i inne,polecam
Do przemywania pupy tak jak pisała Emca, jest super ciepła woda bez niczego i płatki kosmetyczne, ja używalam i było super, teraz też kupuję płatki Dzidziuś.
Dobry jest też zwykły krem pielęgnacyjny Ziaja, od 1 dnia życia.
A ten płyn Nivea kupię później po 1szym m-cu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 12:57
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Emca nie martw sie na zapas oby na nastepnej wizycie sie już nie skracała odpoczywaj dużo;) maluszek poczeka jeszcze na pewno
MisiaMonisia masz racje teraz najważniejsza jesteś ty i maluszek teściową sie nie martw moja teściowa nie ma córki tylko 3 synów i mam nadzieje ze nie bedzie w przyszlości takich problemów nie rozumiem w ogóle takiego zachowania choć moja babcia była taka sama w stosunku do swoich dzieci jeden syn i córka byli najważniejsi i teraz syn nie żyje a córka za granicą i te "Gorsze dzieci" we wszystkim pomagająMamaAdasia, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nie chce wiecej niz 3,5!
to jest genetyczne. Popytajcie mezow ile,wazyli. Jezeli tak malo jak Wy to nie ma szans na 4kilowego smoka
ale nasze tycie nie ma tu nic do rzeczy. Lekarz mi mowil ze mial pacjentki z plus 25kg a dziecko 2,800...
Troche mi szkoda, ze ta ciaza juz sie konczy. To moja druga i ostatnia. To taki wyjatkowy czas... Juz nigdy tego wiecej nie przezyje. Znowu bede tesknic za brzuszkiemMamaAdasia, SunSun, Rubi lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
MisiaMonisia wrote:Madziutek ta Pani na blogu srokao.pl .....dużo kosmetyków poleca z serii BabyDream z Rossmanna. I w takie zamierzam się zaopatrzyć
no wlasnie po przeczytaniu srokao tez myslalam ze ta linie kupie bo ma dobry sklad.. ale czytalam opinie dziewczyn ktore je uzywalyi narzekaja na konsystencje i wydajnosc tych kosmetykow i ze czesto uczulaja...
ja od paru dni szukam kosmetykow jakie stosowac i jestem glupsza niz bylam
w sumie kazde maja jakas wadejak nie sklad to konsystencja albo uczulaja .... ehh
ziaja podobno tez jest kiepskiej jakosciraczej z tej nizszej polki..
chyba najlepsze te Nivea ale znow od 1 mca malucha... -
nick nieaktualny
-
Madzik teraz nie mozemy doczekac sie maluchów ale na pewnoo po porodzie zatęsknimy za brzuszkami ja ciąże bardzo źle znosiłam pierwsze 4miesiace wieć na chwile obecną mówie że szybko nie zdecydujemy sie na drugie dziecko ale mysle że za kilka lat na pewno
ja miałam 3.200 a mąż 4 kg teściowa wszystkich 3 synów miala po 4 kgMadzik82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Niunia86, kaczamila, madziutek 23, Emrica, kasss, Pocahontas, slodka100, SunSun, limcia, MamaAdasia, noa8, Emca, jasmin, gosiaczek31, MisiaMonisia, ines31, Scarlett2014, Dorka1979, Rubi, loszcz lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dużych już bobasów
Emca spokojnie. Ja półtora tyg temu miałam szyjkę 32mm-w ciągu 2,5tyg skróciła się 13mm.. Teraz czuję,że czeka mnie wyrok i szyjka będzie miała ze 2cm.... Z jednej strone nie mogę się już doczekać tej wizyty,z drugiej jestem przerażona... -
Hej, gratuluje udanych wizyt
dzieci rosną
Madzik śliczny chłopcyk
Mam pytanie do dziewczyn, które są już mamami, a mianowicie jak to jest przychodnią dla maluszka, gdzieś mi się obiło że jeszcze w szpitalu po porodzie trzeba podać adres przychodni do której bedziemy chodzić z maluszkiem (bo podobno szpital przesyła do tej placówki jakieś dokumenty), kiedy należy poinformować opiekunkę środowiskową o narodzinach, bo chyba też ona kilka razy po porodzie pojawia się u nas w domu?Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dużych już bobasów
Emca spokojnie. Ja półtora tyg temu miałam szyjkę 32mm-w ciągu 2,5tyg skróciła się 13mm.. Teraz czuję,że czeka mnie wyrok i szyjka będzie miała ze 2cm.... Z jednej strone nie mogę się już doczekać tej wizyty,z drugiej jestem przerażona...
Kiedy masz wizytę? Trzymam mocno kciuki, pozostaje nam leżeć i mieć nadzieję, że będzie dobrze.Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Emrica, u mnie jak mały się urodził mąż pojechał do przychodni do której chodzimy aby zgłosić małego, wybrał lekarza pediatrę i od razu oni już zgłaszają do położnej urodzenie dziecka i ona przyjeżdża do domu.
Rubi lubi tę wiadomość