Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFajne pociechy macie:-) madzik u ciebie nie duza roznica ale chlopak wyglada na rezolutnego wiec tez troche pomoze, przyniesie pieluszke, czy kremik dla siostrzyczki:-) a Oliwka to juz pannica i napewno bedzie juz z niej prawa reka mamusi. Pewnie bedzie chciala na raczkach nosic maluszka.
A ja dzis po fryzjerze:-) mam z glowy do lutego. Przy okazji drobne zakupy, chrzesniakowi i jego bratu zestaw do uni hokeja udalo mi sie dostac a ostatnio maja bzika na tym punkcie wiec beda sie cieszyc. Do tego gra na PS i z gotowe prezenty gwiazdowe. Oli golfik, spodniczka i kombinezon narciarski bo nie mielismy w razie sniegu, na ktory chyba szybko sie nie zapowiada:-) ale ze po przecenie wiec wzialam.MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Gosiaczek moj to pewnie siostrze oko wydlubie albo paluszki polamie bo to smieszek i lobuz jest straszny. Nie nudze sie z nim.
oliwka juz duza, na pewno pomoze.
teraz w Smyku jest promocja na zabawki, minus 20 procent. Przez 2 dni chyba. Tak a propo prezentowMamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyDziewczynki śliczne te wasze dzieciaczki są
Myślę że nasze szyjki wytrzymają do lutego i że naszym maleństwom nie bedzie sie predzej spieszyło na swiat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 17:52
Emca, Niunia86, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam paczkę od rodzyneczki i powiem wam ze jak zobaczyłam te podkłady to jestem przerażona ten aspirator do noska też mnie przeraza trochę moze później jakoś się przekonam
Madzik moze nie będzie tak zle fajnie jak nie ma dużej różnicy miedzy dziećmi bo razem się wychowujągosiaczek31, Madzik82 lubią tę wiadomość
[/url]
-
ja czuje ruchy wlasciwie caly dzien i to bardzo intensywne. rzadko sie zdaza ze przez wiecej niz 5 minut nie czuje kompletnie nic... jak stoje to tez czuje i w nocy jak sie przebudze...
ogolnie moje baby jest bardzo aktywne juz od poczatku gdy zaczelam czuc ruchy... -
nick nieaktualnyA ja wlasnie ostatnio czuje duzo intensywniej ruchy niz wczesniej. Teraz to tak konkretniej stuka i rozpycha sie. I tez duzo czesciej niz wczesniej.
Madzik moja olka urodzila sie juz z dlugimi wlosami wiec od poczatku musialam jej myc normalnie. A po urodzeniu to miala normalnie kluski we wlosach powklejane. Tz te blony plodowe po porodzie jej sie poprzyklejaly i ciezko bylo zmyc pierwszego dnia:-) do tej pory ma dlugie jak na swoj wiek a juz kilkanascie razy obcinane miala.Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macie fajne dzieciaczki dziewczyny
Co do ruchów ja przez ostatnie dwa dni słabo czułam synka,za to od wczoraj rozpycha się i kopie jak szalony
Przyszło dziś łóżeczko z kompletem pościeli i materacem. Jestem zadowolonagosiaczek31, slodka100 lubią tę wiadomość