Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SunSun wrote:Ewelaa ja też właśnie go chce tylko niewidzialam na zywo i bałam sie ze sie rozczaruje.A ile zaplacilas?
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagnez też już wzięłam. W sumie nie czuje się szczególnie źle. Po prostu dawno nie miałam takiego ciężkiego brzucha. Ale jak siedzę lub leżę to jest zupełnie miękki. Jak chodzę to chyba też jest najgorzej ale na wszki wyladek poza wyprawą po pożywienia leżę na kanapie od momentu gdy wróciłam z pracy.
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja też byłam zdziwiona bo ostatnio to połówkowe robił mi późno bo uważał,że lesze widoki... Może teraz bez różnicy?
Ja w sumie 2 tyg temu też Małą miałam mierzoną,dzisiaj doszły dwie rzeczy więcej do badania i już...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 19:10
-
nick nieaktualnyGratulujr udanych wizyt! Niunia super ze z szyjka ok i nie skraca sie dalej.
Loszcz zdrowka dla ciebie.
Ja morfo, mocz, hbs, wr i hiv mam teraz zlecone na nastepna wizyte wiec do 5.01 musze zrobic. Pewnie tez usg wtedy zrobie bedzie dokladnie 31 tydz.
Ja tez mam fotelik z wozka 3w1 wystarczal nam. Nie kupuje dodatkowo. Aha mam pytanie do mam co maja Tako wozki i foteliki. Nie macie wrazenia ze fotelik jest zbyt gleboko wyprofilowany pod pupa dziecka? Ja po urodzeniu mialam wrazenie ze mala za mocno mi sie w nim zapada i nie jest w pozycji lezacej tylko takiej embriolnej z nozkami mocko ugietymi:-) sama nie wiem czy to dobrze. Z tego co widze inne foteliki sa bardziej plaskie.
Co do ubrania na wyjscie: welurowy spioch lub pajac, nie zbyt gruby kombinezonik i kocyk ewentualnie jesli zimno bedzie. To i tak tylko do samochodu przejscie.
Spiworki do spania u nas sie nie sprawdzaly. Ola strasznie sie w nich denerwowala i kopala nogami wiec oddalam jeden cieplejszy a cienki mam wiec zobacze czy tym razem mi sie przyda.
Niunia86, MamaAdasia, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelaa wrote:Widzialam go na zywo. Jak dla mnie jeden z ladniejszych wozkow. Ja za 2w1 zaplacilam 1200zl + dostane gratis adaptery Maxi Cosi zebym mogla fotelik w stelaz od wozka wpinac
-
hej dziewczyny ja też już po wizycie Lenka jest nadal Lenka i raczej nic jej już nie wyrośnie waży 1320 g, ilość wód w normie wszystko posprawdzał pomierzył że ok pomiary dziecka prawidłowe ułożona jest już główkowo
byłam z mężem i córcią a dokuczała tzn kręciła sie i gadała non stop tak chciała zobaczyć ale jakoś nie była zachwycona bo robił w 2D niestety na 3D mała nie dała sie podejrzeć widzieliśmy rączke i ramie, buźki nie chciała pokazaćScarlett2014, SunSun, kasss, Niunia86, madziutek 23, Emrica, loszcz, Madzik82, gosiaczek31, MamaAdasia, Emca, Ewelaa, limcia lubią tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:Gratulujr udanych wizyt! Niunia super ze z szyjka ok i nie skraca sie dalej.
Loszcz zdrowka dla ciebie.
Ja morfo, mocz, hbs, wr i hiv mam teraz zlecone na nastepna wizyte wiec do 5.01 musze zrobic. Pewnie tez usg wtedy zrobie bedzie dokladnie 31 tydz.
Ja tez mam fotelik z wozka 3w1 wystarczal nam. Nie kupuje dodatkowo. Aha mam pytanie do mam co maja Tako wozki i foteliki. Nie macie wrazenia ze fotelik jest zbyt gleboko wyprofilowany pod pupa dziecka? Ja po urodzeniu mialam wrazenie ze mala za mocno mi sie w nim zapada i nie jest w pozycji lezacej tylko takiej embriolnej z nozkami mocko ugietymi:-) sama nie wiem czy to dobrze. Z tego co widze inne foteliki sa bardziej plaskie.
Co do ubrania na wyjscie: welurowy spioch lub pajac, nie zbyt gruby kombinezonik i kocyk ewentualnie jesli zimno bedzie. To i tak tylko do samochodu przejscie.
Spiworki do spania u nas sie nie sprawdzaly. Ola strasznie sie w nich denerwowala i kopala nogami wiec oddalam jeden cieplejszy a cienki mam wiec zobacze czy tym razem mi sie przyda.
ja mam tako ale do fotelika miałam taką dodatkową wkładkę dla noworodków żeby nie był taki głęboki ty nie miałaś? -
nam pierwszy fotelik służył do ok roku wagi nie przekroczyliśmy i tak, ale głowa nie może wystawać poza fotelik nogi mogą dyndać a potem kupiliśmy większy fotelik cartero to taka podróba recaro
o taki mamy teraz
http://allegro.pl/fotelik-caretero-diablo-xl-plus-2014-organizer-i4893129241.htmlNiunia86, gosiaczek31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
ale się zlazłam dziś po sklepach...padammm...
ewka, ja również będę się cieszyć tak samo z chłopca jak i dziewczynki, ale chodziło mi o to że już się przywiązałam do Franka i byłabym smutna w pierwszej chwili gdyby okazała się przy porodzie dziewczynka....co nie znaczy, że mniej bym kochała...
ja mam od kuzynki taki milutki polarek- kombinezon i chyba założe body- grubszego pajaca- ten polarek i kołderka...
co do fotelików, my kupiliśmy maxi cosi, bo Pani nam objaśniła, że te co produkują dla 3w1 są na 3 m-ce, bo jakieś za małe robią (nasi znajomi to samo mówili, że zaraz musieli kupować nowy bo mały wyrósł i nogi mu wisiały)...a te innych marek typu chicco czy maxi cosi starczą przynajmniej do 9 m-ca...teoretycznie są do 13kg
adaptery do wózka kosztowały nas 32 zł po rabacie, takto 49zł
pocahontas imponująca szafkaja też muszę się wziąć od stycznia za kosmetyki...
Loszcz wracaj szybko do zdrowia...Pocahontas, loszcz lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️