Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna0071 wrote:Ja mam ArhD+
Właśnie, ja na karcie krwiodawcy mam też napisane Arhd+ tylko nie mam bladego pojęcia co to jest to D?
PS. Doczytałam że to jest jakieś dodatkowe oznaczenie którego nie musimy znać, bo to jest ważne jedynie np. przy przeszczepieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 19:28
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Właśnie, ja na karcie krwiodawcy mam też napisane Arhd+ tylko nie mam bladego pojęcia co to jest to D?
PS. Doczytałam że to jest jakieś dodatkowe oznaczenie którego nie musimy znać, bo to jest ważne jedynie np. przy przeszczepieniu.
Welonisia to dużego juz masz maluszka i pewnie dla tego beta taka wysoka;-)Welonisia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Mądzik nie pomogę bo nie wiem może poszukaj coś w necie na pewno cis piszą na ten temat.
Ja mam taki okropny niesmak w ustach ze juz nie mogę wytrzymać nawet woda ma gorzki smak cały czas coś muszę mieć w ustach kiedybte objawy mina? Oby jak najszybciej;-)[/url]
-
Madziq w ciąży są inne normy, ma prawo być wszystko po trochu podwyższone, w koncu nie jesteś sama co nie?
Krokodylku ja też mam te D przy plusie ArhD+ ciekawa sprawa a ja nie wiem jaką mąż ma ale przypuszczam że B+ ale nie jestem pewna ważne że ja mam plus bo nic gin nie zlecił żadnych badań.
Ingeb dziwie sie mocno, skoro masz plus? wtf? po co te dochodzenie?
Welonisia duży duży ale już jesteś tydzien do przodu chociaż na belly sobie przestaw to bd ci łatwiej ocenić co i jakMadziq lubi tę wiadomość
-
A ja jutro o 9 odbieram wyniki. Lekarz kazał powtórzyć bete i tsh. Po tyg spadło mi z 23 na 8,9. Mam nadzieje,że po kolejnym tyg będzie już w normie. Oby! Tak strasznie mnie martwi ta tarczyca...
A w ogóle to od trzech dni wieczorami męczy mnie zgaga. No teraz to taką mam jakby mi kto zapałke w gardło włożył. Ide sie napić mleczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
poza nabrzmiałymi piersiami nie mam żadnych objawów, wczoraj samopoczucie dobre, zero uczucia senności jak przez ostatnie dni i w ogóle...
zamiast się cieszyć, że się nie męczę, ja panikuję, obudziłam się jakaś taka wystraszona...
-
Ja dziś rano mam masakrycznie dużo śliny i mdłości ale się cieszę . Hehe pomyślicie , że ocipiałam ale w poprzedniej ciąży żadnych obiawów nie miałam więc teraz każda inność mnie cieszy że bedzie dobrze bo wtedy żle było.
Niunia86 to beta tak Ci spadła ? -
Aha ok doczytałam to o tsh chodziło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 08:23
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Ja dziś rano mam masakrycznie dużo śliny i mdłości ale się cieszę . Hehe pomyślicie , że ocipiałam ale w poprzedniej ciąży żadnych obiawów nie miałam więc teraz każda inność mnie cieszy że bedzie dobrze bo wtedy żle było.
ja też mam rano dużo śliny jak tylko napisałam, że nie mam żadnych objawów, tak zaraz mnie mdliło, aż musiałam lecieć do łazienki:/
ale pocvzytałam w necie, że nawet w moim przypadku (ciąża bliźniacza) ciąża może przebiegać bezobjawowo, jedynym objawem jest rosnący brzuch i potem czuć ruchy dziecka:) to mnie trochę uspokoiło
przeczytałam kilka opinii i wyszło, że samopoczucie i przebieg ciąży nie mają wpływu na nasza ciaze tak jak nam sie wydaje, ze jak mamy wiecej objawow ciazowych to nie znaczy, ze dzieciatko lepiej rośnie itp
więc panikary takie jak ja, apeluję o rozwagę i spokój :*Madziq lubi tę wiadomość
-
alternatywa wrote:poza nabrzmiałymi piersiami nie mam żadnych objawów, wczoraj samopoczucie dobre, zero uczucia senności jak przez ostatnie dni i w ogóle...
zamiast się cieszyć, że się nie męczę, ja panikuję, obudziłam się jakaś taka wystraszona...
Dzis rano zrobilam bete i wszystkie tarczycowe (bo po pierwszej ciązy miałam nadczynnność).
Objawów - brak.