Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziq - no zadowolona nie była, ale myślałam że będzie gorzej...
jesteś z Wawy, ja mieszkam pod, będę rodziła w Wołominie.
Anastazja - głaz z serca, wolałam jej powiedzieć, i tak tego nie ukryję.A Adaś podbija serca
Rubi też dziś pomidorową mam, a mi zasmakowały śliwki ostatnio ale takie twarde.
Anastazja a gdzie mieszkasz?
ja staram się więcej pic, ale i tak za mało..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 15:31
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:tak z drugiego strumienia wyszly bakterie nieliczne, komórki drożdży d.liczne,nabłonki płaskie d.liczne. leukocyty 5-10 norma od 0-5 reszta ok
Moze to głupie pytanie ale czy wycierałaś sie recznikiem po umyciu? Bo wiem ze przed siusianiem trzeba sie umyć i nie wycierac sie bo na ręczkniku moga byc jakies syfy -
MamaAdasia wrote:Kasss- nie martw się, jakieś pojedyńcze bakterie i ja miałam w 1szej ciązy i było ok.
MamaAdasia lubi tę wiadomość
[/url]
-
Scarlett- ja piję Żywiec Zdrój niegazowaną - polecana dla mam i kobiet w ciąży.
Dzięki, przekażę Adasiowi
ogórkowa, pomidorowa- najlepsze zupyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 15:45
-
MamaAdasia- świat jest mały, może nawet się znamy z widzenia? ja mieszkałam w Wołominie jakieś 28 lat
Ja piję Muszyniankę bo tylko tą wodę lubię i nadal tylko ta mi smakuje. Przyznam szczerze, że nie zastanawiałam się czy powinnam ją zmienić...?
Dziewczyny, a macie może jakiś sposób na wzdęcia? Bo, kurcze blade, mój brzuch wygląda na 6. miesiąc rano jak wstaję jest w miarę płaski a po śniadanku (niezależnie co bym zjadła) do wieczora - arbuz. Jak wciągam to cały ginie, czyli ciążowego to nic tam jeszcze nie maMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
Ja piję wodę ale... przegotowaną, zwyczajną z czajnika z plasterkiem z cytryny. te mineralne to są dla picu, nie mają standardów że muszą być "przegotowane" itp.. równie dobrze to może być kranówa tyle że dodadzą jakiegoś bajeru magnezu czy czego i nic poza tym :<