SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny nadrobić was należy do cudu nawet nie pamiętam co miałam komu napisać zaraz sobie przypomnę tylko przejze jeszcze raz was.
    ja jeszcze o chrzcie nie myslalam może maj albo czerwiec. jak najszybciej byle by mieć to za sobą chcrzestni sami się wybrali geh moja siostra bo jest jedyną mija siostra i mojego K brat. mój mąż ma 2 braci ale ze jeden był świadkiem na naszym ślubie to drugi ze względu ze lubi dzieci sam się na chrzestnego mianował a skoro chce to proszę bardzo :) . czy u nas małe czy duże chrzciny raczej duże będą chociażby ze względu ze mój K ma 4 rodzeństwa. a do mojej rodziny większość nas zaprasza wiec my musimy się odwdzięczyć

ja niedawno wróciłam ze szkoły rodzenia dzisiaj były tylko ćwiczenia ale stwierdzam że z moim bólem ciężko ćwiczyć heh. przed szkołą rodzenia kupiłam dwie koszule do szpitala jedna w komplecie ze szlafrokiem także to już za mną

loszcz lubi tę wiadomość

• Emrica Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ale wybiegacie, wy już o chrzcinach myślicie, ja jeszcze wogóle o tym nie pomyślałam, na razie jestem myślami z brzuszkiem co tam się dzieje i z porodem, na resztę przyjdzie czas.

jasmin lubi tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Mój kot już też chyba raz dostał koniak od Juniora jak leżał przytulny do mojego brzucha. Zupełnie zgłupiał i nie widział coś się dzieje :) od tego czasu patrzy na mój brzuch bardzo podejrzanie :)
    Ciekawe co sobie myślą takie zwierzaki :)
    NAsza Moli podejrzewam że będzie zazdrosna o Małego....Ma dopiero 14 miesięcy....i do tej pory to Ona była w centrum zainteresowania.
    Ale jak miałam wyłożone do prania ciuszki Maluszka to chodziła i wszystko wąchała.....Nosidełko do tej pory wącha :) Mam więc nadzieje że jakoś sie pogodzi z tym że niebawem bedziemy mieli nowego czlonka rodziny :)

Emartea, gosiaczek31 lubią tę wiadomość

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤

💊 Euthyrox N100
    💊 Metocard

Starania od : luty 2019 r.

16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)

12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
    Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️

30.01. II USG prenatalne

preg.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno zwierzęta czują, że coś siedzi w brzuchu...pies moich rodziców z którym jeszcze 3 lata temu mieszkałam skacze jak szalony..mam wrażenie, że nigdy nie wyrośnie ze swojej głupoty:P a na mnie przestała skakać tylko wącha ciągle...:)

a o to maleństwo :P

out.php?i=932093_dscn6013.jpg

Ewelaa, kasss, Emartea, MisiaMonisia, Emca, gosiaczek31, MamaAdasia, SunSun, bella82, Krysti, loszcz, Dorka1979, Scarlett2014, czekaja, madziutek 23 lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • kasss Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz ciesze sie że wszystko z synkiem dobrze i ze to tylko pomyłka choc uważam ze nie powinni fundować ci takiego stresu;)
    z pieskiem mojej tesciowej bylo w swieta to samo zawsze sie przytula do brzucha a teraz dostal kopniaka i sie przestraszyl
    Rubi fajne maleństwo;)

Rubi, MisiaMonisia, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz super ze wszystko sie wyjasnilo tylko strasza niepotrzebnie ludzi

anet i sylwie sliczne zdjecia coreczek

loszcz, sylwia85 lubią tę wiadomość

• MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi sliczny psiak :)

Nasza Moli rok temu jak ja przywieźliśmy i teraz :)

259lweu.jpg

2mgqdg.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 21:59

Emartea, Ewelaa, kasss, loszcz, bella82, Krysti, SunSun, Dorka1979, gosiaczek31, Scarlett2014, czekaja, Emca lubią tę wiadomość

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤

💊 Euthyrox N100
    💊 Metocard

Starania od : luty 2019 r.

16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)

12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
    Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️

30.01. II USG prenatalne

preg.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi i MisiaMonisia śliczności te wasze pupile. Zazdroszczę wam. Kocham takie duże psinki.

MisiaMonisia lubi tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham pieski i kotki. Mialam suczke przez 17,5 roku. Wychowalam sie razem z nia, bo urodzila sie jak mialam 6 lat. W czerwcu tego roku musialam ja uspic, bylo to dla mnie dramatyczne wydarzenie, ale musialam. Ona byla takim moim dzieckiem mozna powiedziec ;( .

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:

mam nadzieje ze mimo mojej dlugiej nieobecnosci moge sie tu znow zadomowic:)
    Pewnie że tak

czekaja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    To jak się myc bez moczenia pupy??:)

boze dziewczyny jak pomysle ze ten mały potworek ma wyjsc z mojego brzuch(daj boze dołem) to mam gesia skorke. tysiace mysli na minute.

Emerta dzieki bo bym wziela ten irygator to chyba by polozne mnie przeswiecily:)

wiem ze to za wczesnie na takie rozwazania ale myslalayscie juz o chrzcinach?? ja bym chciala szybko 3 4 tygodnie po porodzie i miec juz z tym spokoj. tylko u nas najblizsza rodzina w sensie rodzenstwo i rodzice to okolo 25 osob. robi sie male wesele. marze o tym zeby zrobic chrzest tylko z rodzicami chrzestnymi ale pewnie reszta rodziny walnie focha...

Madziutek ladnie nazwane;)
    Chrzest myślę żeby zrobić na wakacje żeby ciepło było bo na sali gdzie chcę robić z wynajęciem kucharek będzie zimno a na wakacje to w sam raz

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Ignaś się wygina w brzuszku a Sonia patrzy haha:)co to się rusza :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6802dab09d.jpg

kasss, SunSun, Anastacia33, loszcz, Dorka1979, Emartea, gosiaczek31, Scarlett2014, Niunia86, bella82, czekaja, slodka100, madziutek 23, Emca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pochwalę się tez moją gwiazdą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a73bf005401.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7bdc87f179e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 22:49

kasss, SunSun, loszcz, Emartea, gosiaczek31, Scarlett2014, Niunia86, bella82, Ewelaa, slodka100, MisiaMonisia, madziutek 23, Emca lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    Dziewczynki a dużo ciuszków pakujecie dla dzidziusia do szpitala i czy pakujecie tyle ciuszków ze starczy wam na cały pobyt ?
    U mnie w szpitalu nie trzeba ciuszków dla dziecka tylk pampersy i chusteczki nawilżone. Tylko na wyjście mam przynieść ciuszki

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Rubi ja tez nie lubie kaftanikow. Mam tylko body i pajace.

Loszcz - no widzisz! Super wiesci!

Czekaja ja tez robie chrzest w pierwszym mozliwym terminie czyli 14marca jak sie uda. Zaliczylam juz nawet w kosciele te dziwne nauki na ktore trzeba pojsc. I zapraszam tylko 10 osob
    Yyyyy jakie nauki???
    Dwojkę ochrzciłam i to bez ślubu i żadnych nauk nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaMonisia wrote:
    Nie jest za wcześnie :) My tez juz o tym myśleliśmy z mężem. Chrzcić będziemy w czerwcu....Mieliśmy w kwietniu...ale brat wyskoczył z chrzcinami więc przełożymy termin :) A maj też nam odpada bo mamy Komunie męża chrześniaka.
    U nas też będzie ok.20 osób (my, nasi rodzice, rodzeństwo i nasi dziadkowie - czyli pradziadkowie Szkraba)....Robimy w lokalu....Nie mam zamiaru robić w domu, wolę iść na gotowe :)
    Też tak twierdzę, wejść i wyjść z torebeczką

Emartea lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Moj Ignaś się wygina w brzuszku a Sonia patrzy haha:)co to się rusza :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6802dab09d.jpg
    Super focia

Krysti lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    Co do tych fotek to naprawde w takim okresie z bobaskiem można cudne zdjęcia porobić dlatego ja poczekam troszke. Szarpnie mnie po kieszeni po w jednym polroczu będą chrzciny a w drugim komunia u starszej. Boje się pomyśleć. Myślałam czy nie polaczyc obu uroczystości ale Ineska miala by rok i dwa miesiące chyba troche za duza
    A jak byś to w kościele zorganizowała, czy ksiądz zgodziłby się na chrzest podczas komunii, bo to wiadomo,że to jedyny taki dzień dla dzieci komunijnych to może się nie zgodzić

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    MartaM siostry? Czyli 2 kobiety?
    Ja chcę pytać naszego księdza, o ile ochrzci nam trzecie nie ślubne dziecko, czy możemy wziąć jednego chrzestnego i dwie chrzestne

‹‹ 962 963 964 965 966 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ