Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś byłam na usg i mój Synek waży już 600 gram!!! Wszystko nadal jest jak najbardziej ok
A lekarz, mimo że nie mój prowadzący to zmierzył mi szyjkę dopochwowo, bo widział, że przeżywam
i co? 4, cm, a nie jak twierdził mój po badaniu paluszkiem, że 3 cm
Trochę spokojniejsza jestem
A synuś się nawet do nas uśmiechnął, rozpłynęłam się
A.Kasia, Est, Karka, baassiia, domiii, Magda lena, Kate84, d'nusia, krówka_muffka, anitka19953, Gośśś, Gośśś, Izoleccc, Mania1718, muminka83, Kajola, Hannia123, kleo2426, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasieńka 1985 wrote:dzieli zakupie ten alantan a można go pod podkład klasc
Ten niebieski jest dość lekki, bez problemu mi z podkładem współpracował. A ten różowy to na noc lepszy jest bo jest półtłusty. Tego trzeciego nie stosowałam, więc nie wiem jaki jest. Ale niebieski i różowy polecam -
nick nieaktualnypaola87 wrote:A ja dziś byłam na usg i mój Synek waży już 600 gram!!! Wszystko nadal jest jak najbardziej ok
A lekarz, mimo że nie mój prowadzący to zmierzył mi szyjkę dopochwowo, bo widział, że przeżywam
i co? 4, cm, a nie jak twierdził mój po badaniu paluszkiem, że 3 cm
Trochę spokojniejsza jestem
A synuś się nawet do nas uśmiechnął, rozpłynęłam się
Kurcze, kopsnij mi chociaż z 0,5 cm - po co Ci taka długa szyjkaa nasze maluchy rosną jak na drożdżach!
paola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
już 1000 stron nam wskoczyło, co za tempo!
Teresa, super, że dostałaś leki i że nowy lekarz okazał się być lepszy! To u niego już zostajesz?
A.Kasia, mam nadzieję, że jednak to się wyrówna albo okaże się, że to błąd pomiaru! Trzymam kciuki
Aleksandra, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Czekamy na relację
Dziewczyny w szpitalach, trzymajcie się :*
Gratuluję dzisiejszych udanych wizytJa dopiero w przyszłą środę, ech...
-
nick nieaktualnyedyś wrote:Ja nie polecam alantanu w masci, lepszy krem. A te o ktorych pisze Kasia zawieraja chyba witamine A (rozowy na pewno)
Niebieski i pomarańczowy (głęboko nawilżający) nie mają na pewno. Różowy ma ale na samym koniuszku składu to nie wiem czy to jest ilość mająca jakiekolwiek działanie.
Noelka - bo się mamy rzuciły i wykupiłyNa moim zadupiu na szczęście były i kupiłam sobie oba - do białego i kolorowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:59
-
Maz pojechal
zaraz wjezdza na prom i z minuty na minute jest coraz dalej ode mnie.. od nas .. smutno mi jak ja piernicze ;-( chyba najlepszym wyjsciem bedzie polozenie sie spac. W dodatku Synek znow zaczyna kaszlec a tydzien temu mial zapalenie oskrzeli
wiec pewnie mamy nawrot choroby. Mala mnie dzis kopie znow tak nisko jak kiedys a juz bylo tak fajnie ostatnio czuc te ruchy wyzej. Milego wieczorku Kochane caluje
jusiakp
-
Wow! Dziewczyny! Fajnie, że mamy 1000 stron! Jesteśmy super tematem na tym forum! Najlepszym!!!!!!!
Kasiu, a te brązowe upławy/plamienia już przeszły? To od tego pessaru?
Dla wszystkich podziębionych dużo zdrówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 20:58