X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)

Co do kosmetyków to jeszcze nie wiem przy chłopakach stosowałam oilatum bardzo polecam choć nie są to tanie płyny.
    A do prania od początku będę używała płynów do prania z FM czyli te które normalnie używam, przy Alanku też ich używałam i nic mu nie było więc nie widzę potrzeby by kupować specjalne proszki dla dzieci :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja idę dziś na USG tarczycy, a jutro mam wizytę u mojego prowadzącego i w czwartek endokrynolog.

muminka83, Tova33 lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    Hej:-) Witam sie z rana w kolejnym tygodniu:-) I od razu mam pytanie. Pisala ktoras wczoraj o kapsulkach do prania. Nigdy tego nie uzywalam, ale mysle zeby sprobowac. Warto? Dopieraja? Jak sie to stosuje, same czy z plynem do plukania? Ciezko znalezc dobry proszek zeby sie doplukiwal wiec moze te kapsulki bylyby rozwiazaniem? Prosze o podpowiedz:-)

My korzystamy i uważam że są rewelacyjne. Pranie pięknie pachnie nie ma resztek proszku.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• TaRRa Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Dorka87 - czy coś poza rejestracją trzeba zrobić by otrzymać tę paczkę - zarejestrowałam się, zalogowałam i co teraz ? Paczka idzie do mnie z automatu ?

Podbijam pytanie :) :)

Życzę wszystkim Mamusiom dobrego początku nowego tygodnia!

Olatychy: i ja również proszę o maila :

mar.pilawaMAŁPAgmail.com

Nataszka2200 lubi tę wiadomość

• Est Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skowroneczko , jaz kolei piorę tylkow plynach do prania, nasz ulubiony to Persil lawendowy, i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie prac w proszku.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie trzeba robić, jedynie zarejestrować się w HIPP :) Mi 2 tyg później przyszła przesyłka :)

TaRRa, Tova33 lubią tę wiadomość

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olatychy wrote:
    Dziewczyny przyszła mi prezentacja o torbie do szpitala. Te, które chcą to mogą podać maila bo tutaj jej nie wkleję nie wiem jak :(

Olka nie wiem czy mi odp bo nei moge znalesć;D wiec pytam jeszcze raz:D cy z Tychów jestes:d

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki. :)

Dokładnie za miesiąc kończy się drugi trymestr a zaczyna trzeci :D :D :D

Nataszka2200, Martita88, A.Kasia, Kajola, Mietka 30:), alinalii, Kokaina, Kate84 lubią tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka2200 wrote:
    Olka nie wiem czy mi odp bo nei moge znalesć;D wiec pytam jeszcze raz:D cy z Tychów jestes:d

Dwa razy już Ci opisała że tak jest z Tychów :P

A.Kasia, muminka83, Est, Mietka 30:), Kokaina, Magda lena lubią tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Poszalałyście w weekend z ilością postów. Ale już nadrabiam. Jak wielkie wydarzenie tutaj mnie ominęło - zdobycie szturmem tysięcznej strony! :) Cieszę się ogromnie, że ten sympatyczny klimat marcówek wrócił.

Wczoraj postanowiłam w końcu z mężem ostatecznie zakończyć temat komody dla dziecka. Mieliśmy jechać do outletu, ale w końcu po raz enty zobaczyliśmy stronkę ikei i postanowiliśmy jeszcze raz zobaczyć ich komody. I w końcu kupiliśmy - komoda Malm. Biała z czterema szufladkami. Jest cudowna! Już powoli wprowadzam akcesoria synka do niej. Do tego kupiliśmy lampkę nocną na ścianę. Powolutku zaczynam czuć klimat dziecięcy :)

Jutro idę na krzywą cukrową i mam stracha, że wyjdzie źle. Nie wiem skąd te obawy, bo w rodzinie cukru nie ma i nie było ;/

MeAmerie - pytałaś o wkładki. Ja już też wiele ich przetestowałam i od dwóch lat jestem wierna Bella intima, w żółtym opakowaniu. Są dość chłonne, nie zwijają się, nie rolują, klej fajnie trzyma. Ufam im, bo nie zaliczyłam jeszcze żadnej wpadki z nimi.

Tova33 - mój mąż już od kilku tygodni czuje kopniaki małego. Wczoraj były szczególne, bo rano przyłożył twarz do brzuszka i został po niej skopany. Ubaw po pachy. Co do kosmetyków to tutaj wiele dziewczyn mówiło o Babydream i Hipp.

Vira - rejestrowałam się na stronie z Hipp'a w połowie października i do dzisiaj nic nie dostałam.

A.Kasia, muminka83, Tova33, Kate84 lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Nic nie trzeba robić, jedynie zarejestrować się w HIPP :) Mi 2 tyg później przyszła przesyłka :)

o to super;) tez sie zarejestrowałam:D a co:D

iv09piqvr5fpkazd.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka2200 wrote:

Nataszka Ola odpisała że jest z Tychów :)

Nataszka2200, muminka83, Kokaina lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ - ja też idę na dniach na krzywą ;) Też mam obawy, że coś wyjdzie nie tak ale trzeba się trzymać myśli, że jednak będzie ok!

Cieszę się dzisiaj strasznie bo w końcu dotrze do mnie biurko dla męża :D Stare miał małe, niewiele mu się w nim/na nim mieściło a jego papiery walają się wszędzie - w kuchni, w salonie na meblach i PODŁODZE a jak potrzebuje coś szybko wśród nich znaleźć to jakby huragan przeszedł. Znalazłam piękne biurko narożne w internecie, niestety za prawie 1400 zł ale przyszedł mi z ratunkiem szwagier i zrobił mi takie za darmo :D

334hxk7.jpg

Kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu, że tak się z biurka będę cieszyła :P I to nie swojego :P

Martita88, Karolina@, RudyTygrysek, Nataszka2200, Est, Mietka 30:), Kokaina, Kajola, Tova33, Kate84, Karka lubią tę wiadomość

• Nataszka2200 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Nataszka Ola odpisała że jest z Tychów :)

dzieki kochana:d bo kurde nie mmogłam znalesc to spoko :D

Martita88 lubi tę wiadomość

iv09piqvr5fpkazd.png
  • Dorka87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po rejestracji odrazu nic więcej nie trzeba robić, na przesylke czekałam z dobry miesiąc. Poza tym wczoraj zarejestrowalam sie na Bebilonie, bebiko i pampersie. Zobaczymy co podesla :-) ja teraz zmykam na ćwiczenia, a potem wizyta u gina, ale niestety bez usg :-(

• muminka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka2200 wrote:

Tak- napisała że jest z Tych :D

Nataszka2200, Est lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olatychy wrote:
    Pocieszyłaś mnie,że nie będzie tak źle :) mnie to czeka za dwa tygodnie

Olatychy bedziesz rodzic w Wojewódzkim szpitalu? :) na kiedy masz termin:)

pozdrawiam:)

iv09piqvr5fpkazd.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia - ty biurko kupujesz, a ja właśnie wywalam. W miejscu gdzie stało moje biurko, teraz przyjdzie komoda i łóżeczko. Właśnie pytam po znajomych, czy ktoś nie potrzebuje takiego sprzętu. Pomimo tego, ze biuro było ze mną od pierwszej klasy szkoły podstawowej do piątego roku studiów jest zadbane i szkoda mi go pociupać :)

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam wczoraj producenta bielizny dla kobiet karmiących i wypatrzyłam sobie jedną koszulę. Czekam na promocję, bo często mają -25%. Jak pokazałam mężowi wybór to się mnie zapytał, czy to będzie koszula z przeznaczeniem dla synka czy dla męża :D

http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2763,Model-1583,.html

Nataszka2200 lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ - Ty wywalasz biurko, żeby zmieścić meble dla maluszka, ja żeby zmieścić szafę dla Tymka muszę wywalić Piotrka siostrę :P

Nataszka2200, muminka83, Karolina@, Martita88, RudyTygrysek, kateee, Renka88, d'nusia, Tova33, Kate84, Hannia123, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość

• domiii Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no dziewczyny, zostawić Was na kilka godzin i kilkanaście stron :D a do 15 było tak spokojnie :)

lista Mamusiek zaktualizowana, jeśli coś przeoczyłam - dajcie znać!

ciepłego i słonecznego tygodnia :)

ps. mój P poprosił, żebyśmy zrobili jutro kolację niepodległościową i zaprosili 5-6 osób i co się okazało? że jak nigdy potwierdzili WSZYSCY i będzie... 17 osób!!! myślałam, że go zamorduję! i to jeszcze u nas w domu, więc nie wyjdziemy kiedy nam będzie pasowało :D no ale w sumie to ostatnia taka większa impreza na najbliższe kilka miesięcy, więc jakoś dam radę :)

muminka83, A.Kasia, Karolina@, Est, Martita88, Mietka 30:), Magda lena, d'nusia, Kate84, Izoleccc, Falon lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
‹‹ 1012 1013 1014 1015 1016 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ