Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam i ja
Co do kosmetyków to jeszcze nie wiem przy chłopakach stosowałam oilatum bardzo polecam choć nie są to tanie płyny.
A do prania od początku będę używała płynów do prania z FM czyli te które normalnie używam, przy Alanku też ich używałam i nic mu nie było więc nie widzę potrzeby by kupować specjalne proszki dla dzieci
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja idę dziś na USG tarczycy, a jutro mam wizytę u mojego prowadzącego i w czwartek endokrynolog.muminka83, Tova33 lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Hej:-) Witam sie z rana w kolejnym tygodniu:-) I od razu mam pytanie. Pisala ktoras wczoraj o kapsulkach do prania. Nigdy tego nie uzywalam, ale mysle zeby sprobowac. Warto? Dopieraja? Jak sie to stosuje, same czy z plynem do plukania? Ciezko znalezc dobry proszek zeby sie doplukiwal wiec moze te kapsulki bylyby rozwiazaniem? Prosze o podpowiedz:-)
My korzystamy i uważam że są rewelacyjne. Pranie pięknie pachnie nie ma resztek proszku. -
Vira wrote:Dorka87 - czy coś poza rejestracją trzeba zrobić by otrzymać tę paczkę - zarejestrowałam się, zalogowałam i co teraz ? Paczka idzie do mnie z automatu ?
Podbijam pytanie
Życzę wszystkim Mamusiom dobrego początku nowego tygodnia!
Olatychy: i ja również proszę o maila :
mar.pilawaMAŁPAgmail.comNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olatychy wrote:Dziewczyny przyszła mi prezentacja o torbie do szpitala. Te, które chcą to mogą podać maila bo tutaj jej nie wkleję nie wiem jak
Olka nie wiem czy mi odp bo nei moge znalesćwiec pytam jeszcze raz:D cy z Tychów jestes:d
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Poszalałyście w weekend z ilością postów. Ale już nadrabiam. Jak wielkie wydarzenie tutaj mnie ominęło - zdobycie szturmem tysięcznej strony!
Cieszę się ogromnie, że ten sympatyczny klimat marcówek wrócił.
Wczoraj postanowiłam w końcu z mężem ostatecznie zakończyć temat komody dla dziecka. Mieliśmy jechać do outletu, ale w końcu po raz enty zobaczyliśmy stronkę ikei i postanowiliśmy jeszcze raz zobaczyć ich komody. I w końcu kupiliśmy - komoda Malm. Biała z czterema szufladkami. Jest cudowna! Już powoli wprowadzam akcesoria synka do niej. Do tego kupiliśmy lampkę nocną na ścianę. Powolutku zaczynam czuć klimat dziecięcy
Jutro idę na krzywą cukrową i mam stracha, że wyjdzie źle. Nie wiem skąd te obawy, bo w rodzinie cukru nie ma i nie było ;/
MeAmerie - pytałaś o wkładki. Ja już też wiele ich przetestowałam i od dwóch lat jestem wierna Bella intima, w żółtym opakowaniu. Są dość chłonne, nie zwijają się, nie rolują, klej fajnie trzyma. Ufam im, bo nie zaliczyłam jeszcze żadnej wpadki z nimi.
Tova33 - mój mąż już od kilku tygodni czuje kopniaki małego. Wczoraj były szczególne, bo rano przyłożył twarz do brzuszka i został po niej skopany. Ubaw po pachy. Co do kosmetyków to tutaj wiele dziewczyn mówiło o Babydream i Hipp.
Vira - rejestrowałam się na stronie z Hipp'a w połowie października i do dzisiaj nic nie dostałam.
A.Kasia, muminka83, Tova33, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ - ja też idę na dniach na krzywą
Też mam obawy, że coś wyjdzie nie tak ale trzeba się trzymać myśli, że jednak będzie ok!
Cieszę się dzisiaj strasznie bo w końcu dotrze do mnie biurko dla mężaStare miał małe, niewiele mu się w nim/na nim mieściło a jego papiery walają się wszędzie - w kuchni, w salonie na meblach i PODŁODZE a jak potrzebuje coś szybko wśród nich znaleźć to jakby huragan przeszedł. Znalazłam piękne biurko narożne w internecie, niestety za prawie 1400 zł ale przyszedł mi z ratunkiem szwagier i zrobił mi takie za darmo
Kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu, że tak się z biurka będę cieszyłaI to nie swojego
Martita88, Karolina@, RudyTygrysek, Nataszka2200, Est, Mietka 30:), Kokaina, Kajola, Tova33, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
Po rejestracji odrazu nic więcej nie trzeba robić, na przesylke czekałam z dobry miesiąc. Poza tym wczoraj zarejestrowalam sie na Bebilonie, bebiko i pampersie. Zobaczymy co podesla
ja teraz zmykam na ćwiczenia, a potem wizyta u gina, ale niestety bez usg
-
olatychy wrote:Pocieszyłaś mnie,że nie będzie tak źle
mnie to czeka za dwa tygodnie
Olatychy bedziesz rodzic w Wojewódzkim szpitalu?na kiedy masz termin:)
pozdrawiam:) -
A.Kasia - ty biurko kupujesz, a ja właśnie wywalam. W miejscu gdzie stało moje biurko, teraz przyjdzie komoda i łóżeczko. Właśnie pytam po znajomych, czy ktoś nie potrzebuje takiego sprzętu. Pomimo tego, ze biuro było ze mną od pierwszej klasy szkoły podstawowej do piątego roku studiów jest zadbane i szkoda mi go pociupać
-
znalazłam wczoraj producenta bielizny dla kobiet karmiących i wypatrzyłam sobie jedną koszulę. Czekam na promocję, bo często mają -25%. Jak pokazałam mężowi wybór to się mnie zapytał, czy to będzie koszula z przeznaczeniem dla synka czy dla męża
http://sklep.lupoline.pl/product,pl,2763,Model-1583,.htmlNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ - Ty wywalasz biurko, żeby zmieścić meble dla maluszka, ja żeby zmieścić szafę dla Tymka muszę wywalić Piotrka siostrę
Nataszka2200, muminka83, Karolina@, Martita88, RudyTygrysek, kateee, Renka88, d'nusia, Tova33, Kate84, Hannia123, Lilou1984, Karka lubią tę wiadomość
-
nie no dziewczyny, zostawić Was na kilka godzin i kilkanaście stron
a do 15 było tak spokojnie
lista Mamusiek zaktualizowana, jeśli coś przeoczyłam - dajcie znać!
ciepłego i słonecznego tygodnia
ps. mój P poprosił, żebyśmy zrobili jutro kolację niepodległościową i zaprosili 5-6 osób i co się okazało? że jak nigdy potwierdzili WSZYSCY i będzie... 17 osób!!! myślałam, że go zamorduję! i to jeszcze u nas w domu, więc nie wyjdziemy kiedy nam będzie pasowałono ale w sumie to ostatnia taka większa impreza na najbliższe kilka miesięcy, więc jakoś dam radę
muminka83, A.Kasia, Karolina@, Est, Martita88, Mietka 30:), Magda lena, d'nusia, Kate84, Izoleccc, Falon lubią tę wiadomość