Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na początek mam jakieś pieluchy jednorazowe z USA, nie pamiętam firmy no ale jak mam to zużyję a później Pampers Premium Care bo je lubię najbardziej. Szwagierka przy bliźniakach patrzyła bardzo na cenę i okazało się, że pampersy w promocji są czasem nawet tańsze niż Dady, więc opłaca się po prostu kupować na promkach. A co do jakości to jednak co Pampers to Pampers, przynajmniej jeśli chodzi o chłonność.
Mietka 30:), Magda lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laseczki.
Od rana dziś kombinuje jak uzyskać skierowanie na NFZ na echo serca mojej małej. Ale widzę światełko w tunelu - może się uda ( będę wiedzieć za 2 godziny ).
Moja córcia robi się coraz silniejsza. Momentami jej kopanie nawet przeszkadza zasnąć - ja się oczywiście cieszę, bo wiem, że u niej wszystko OK ale tak dziwnie zasypiać jak masz wrażenie, że Ci się wnętrzności ruszają ( a to dzidziuś ).
Qrcze dziewczyny jesteśmy już tak daleko w tych naszych ciążach - teraz już musi być dobrze. Ciekawe która na dzień kobiet zostanie mamą
Ja mam tylko nadzieję, że mojej córci nie zachce się wyjść 29ego lutego.
Od rana zabrałam się za pranie - na pierwszy ogień poszła sukienka na przyszłotygodniowe wesele. Kupiłam ją z zeszłym roku na wesele w lumpeksie za UWAGA 4,52 zła jest taka super - wiązana pod biustem więc większy brzuszek pod nią schowam. Już się bałam, że będę musiała kupować jakąś specjalną sukienka którą założę na raz za 3 stówki - a tu odkopałam w szafie tę i niespodzianka - jak wyschnie to zrobię zdjęcie i Wam pokażę
Czekam na środę - objem się rogalami św. Marcina ( mniam ).
Oczarowało mnie imię Kama - ciągle o nim myślę, ale mój mąż zgłasza kategoryczne Vetoco robić....
Martita88, noelka, A.Kasia, muminka83, Magda lena, Est, Tova33, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:no to super! cieszę się, że dr Lewczuk przypadł Ci do gustu - jest świetnym specjalistą i człowiekiem
a chciałaś koniecznie w pakiecie? bo te pakiety chyba drogie są, a Ty już w połowie drogi... hm? opłaca się?
Bardzo przypadł mi i Małżowii wielkie dzięki za polecenie
co do pakietu to na III trymestr się opłaca w pakiecie
domiii lubi tę wiadomość
-
A propos pozbywania się mebli... też mam na zbyciu całkiem nowe biurko które jest nawet dopiero do samodzielnego montażu.
Gdyby któraś przypadkiem wiedziała czy ktoś potrzebuje takiego sprzętu to byłabym wdzięczna za pw.
Również muszę zakupić komodę ale będę kupować w jysk bo tamtejsze komody są bardzo pakowne no i cenowo też wychodzą najtaniej. -
Vira to trzymam kciuki za skietowanie - MUSI SIĘ UDAĆ! zawsze to 300- 400 zł w kieszeni
Ja też mam taką sukienkę którą kupiłam w lumpku za dychę i jest wszechstronna bo w ciąży też ją noszę
Rogale św. Marcina? Chyba jestem lewa bo nie wiem o co chodzi -
jee a ja kupiłam wczoraj pierwsze smoczki dla Emilki
i byliśmy oglądać w smyku nasz wózek na żywoolatychy lubi tę wiadomość
-
Vira wrote:Oczarowało mnie imię Kama - ciągle o nim myślę, ale mój mąż zgłasza kategoryczne Veto
co robić....
Ale chociaż dobrze że możecie pertraktować odnośnie wyboru imienia.
Ja z moim nie bardzo bo w kraju jego pochodzenia to tatusiowie wybierają imiona i kropka. Zatem żadne argumenty do niego nie trafiają.
-
Vira wrote:Cześć laseczki.
Od rana dziś kombinuje jak uzyskać skierowanie na NFZ na echo serca mojej małej. Ale widzę światełko w tunelu - może się uda ( będę wiedzieć za 2 godziny ).
Moja córcia robi się coraz silniejsza. Momentami jej kopanie nawet przeszkadza zasnąć - ja się oczywiście cieszę, bo wiem, że u niej wszystko OK ale tak dziwnie zasypiać jak masz wrażenie, że Ci się wnętrzności ruszają ( a to dzidziuś ).
Qrcze dziewczyny jesteśmy już tak daleko w tych naszych ciążach - teraz już musi być dobrze. Ciekawe która na dzień kobiet zostanie mamą
Ja mam tylko nadzieję, że mojej córci nie zachce się wyjść 29ego lutego.
Od rana zabrałam się za pranie - na pierwszy ogień poszła sukienka na przyszłotygodniowe wesele. Kupiłam ją z zeszłym roku na wesele w lumpeksie za UWAGA 4,52 zła jest taka super - wiązana pod biustem więc większy brzuszek pod nią schowam. Już się bałam, że będę musiała kupować jakąś specjalną sukienka którą założę na raz za 3 stówki - a tu odkopałam w szafie tę i niespodzianka - jak wyschnie to zrobię zdjęcie i Wam pokażę
Czekam na środę - objem się rogalami św. Marcina ( mniam ).
Oczarowało mnie imię Kama - ciągle o nim myślę, ale mój mąż zgłasza kategoryczne Vetoco robić....
Też muszę kombinować skierowanie na echo z NFZ...nie wiem jak to zrobię bo nie chętnie widzę do tego podchodzą.Teraz w szpitalu poruszyłam ten temat to usłyszałam " a od rodzinnego nie wystarczy ? " mówię, że powiedzieli mi, że nie i od specjalisty to mi lekarka powiedziała " no zawsze robią problemy " spytałam czy oni by mi mogli dać to usłyszałam, że trafiłam tu z wymiotami i nie widzą podstaw żeby to wystawić i mam poprosić ginekologa.
Także Vira trzymam kciuki żeby Ci się udało załatwićDaj znać
Samuel
-
Martita88 wrote:Marcelina!
to był mój drugi wybór po Kalinie
piękne imię
ale mój Łukasz się śmiał że byśmy były m&m's bo Martyna i Marcelina
Martita88 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwaa wrote:Beacik ja chcę zamówić komodę na allegro, bo też nie są co niektóre drogie. Może i jakoś nie najwyższa, ale trudno . Najwyżej za 5 lat wymienię sobie na nową jak będę robić remont
Wiesz jakość jakością ale zwróć uwagę przede wszystkim na pakowność.
Moja mama swego czasu kupiła sobie komodę właśnie w jysku i jest bardzo zadowolona. Faktycznie komoda dosyć pakowna. Szuflady szerokie i głębokie.
U mnie jest ten problem że ja mam tak wymierzone na styk że na nie każdą mogę sobie pozwolić.
-
Martita88 wrote:Alinalii a jaki wózek wybraliście?
wybraliśmy RIKO BRANO ECCOwersja 3w1
-
*Beacik* wrote:Wiesz jakość jakością ale zwróć uwagę przede wszystkim na pakowność.
Moja mama swego czasu kupiła sobie komodę właśnie w jysku i jest bardzo zadowolona. Faktycznie komoda dosyć pakowna. Szuflady szerokie i głębokie.
U mnie jest ten problem że ja mam tak wymierzone na styk że na nie każdą mogę sobie pozwolić.
Ja właśnie będę patrzeć na głębokość, ale też ciężko bo mam tylko jeden kąt , gdzie mogę ją postawić, więc muszę na szerokość bardzo zwacać uwagę ... Ale zerknę w jysku , bo nawet zapomniałam, ze tam też takie rzeczy mająSynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Ja mam sypialnie z Bodzio i planuje dokupi komode pod komplet u nich
mam osobny pokoj dla malenstwa, ale lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni i nie chce co chwile latac po ubranka do drugiego pokoju, te potrzebne rzeczy beda w komodzie a reszta w pokoiku Piotrusia
a jak go przeniesiemy do swojego pokoju jak bedzie wiekszy to komoda dla nas zostanie hehe na pewno sie przyda
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]