Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Jestem nowa na Belly. Dzisiaj po roku staran zobaczylam wymarzone 2 kreseczki.... Na 3 roznych testach zalapalam sie jeszcze na marzec. Wyliczylo 30.03
PozdrawiamChamomilla, Jacqueline, baassiia, monirek, Karolina@, A.Kasia, nataliano, Tunia.a, Karka, Magda lena, ona., roletka lubią tę wiadomość
-
Saxatilia - dopiero teraz przeczytałam Trzymaj się mocno kochana
Katiesz - witaj w naszym gronie
Dopisałam się do listy Jak urodze to będę miała już 25 Zawsze podobało mi się dla dziewczynki Izabela, ale córce daliśmy wkońcu Aleksandra Także może teraz...No chyba, że będzie chłopak (na co może po cichu licze, a chyba i mój M by się cieszył W sumie to obojętne, najważniejsze aby było zdroweDomino* lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej Dopisana do listy
Dzisiaj w lepszym nastroju i z bardziej pozytywnym nastawieniem się obudziłam.
Może będę mniej się stresować ;/04.12.2014 - 7 tc
22.07.2015 - 6 tc
07.01.2016 - Maleństwo ma juz 1,5 cm
09.08.2016 23:55 - na świat przyszła moja kochana Córeczka<3 -
nick nieaktualnymargaret26 wrote:Dziewczyny pytanko - mam skierowanie na badania do diagnostyki (diag). Orientujecie si czy zrobie je w dowolnej placowce?
-
Tunia.a, maskora lubią tę wiadomość
-
kochane Ja sie nie wpisuje jeszcze na liste...a jak masz skierwoanie dig to wszedzie gdie jest ta nazwa zrobisz Ja tez chodze tylko do diag mam karte i przynajmniej wyniki popoludniu na stronie internetowej:)
-
hejka dziewczyny:)
właśnie wpisałam się na listę.... ktoś tu mówił o dinozaurach jak na razie wygrywam w rankingu :D:D mówcie mi ciociu :D:D
no nic najważniejsze, że duchem to nawet "18" nie osiągnęłam:)
miłego dnia Wam życzę dziewczęta:)
Kalendarz ciąży BellyBestFriendMagda lena lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj piersi to były 2 wielkie bolące balony Dziś już lepiej. Wydaje mi się, że im więcej piję wody tym bardziej one puchną Poza tym zawroty głowy gdy szybko wstaje i czasem jakieś lekkie kłucia w podbrzuszu. U mnie nudności brak, ale jeszcze wcześnie trochę
W ogóle bardzo juz Wam zazdroszczę 8 tygodnia, po tym czasie ryzyko poronień bardzo spada i już można powoli zacząć się chwalić potomkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 09:39
-
nick nieaktualnyU mnie w miarę, zmęczona jestem non stop jak koń po westernie I mam taką suchą skórę na twarzy, że niczym nie mogę jej nawilżyć. Piję hektolitry wody (i sikam potem co 2 minuty), smarowałam się chyba wszystkim co mam pod ręką i nic. Nawet emolium nie pomaga. W poprzedniej ciąży też tak miałam, więc to widać u mnie norma że muszę się łuszczyć jak jaszczur. Od dwóch dni tak mnie kłuje w szyjce, nie idzie wytrzymać. A ja oczywiście cały czas w strachu bo mi się każde kłucie w podbrzuszu z zapaleniem pęcherza kojarzy...
-
nick nieaktualny