Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Kate84 - wśród moich znajomych panuje opinia, że im dziecko bardziej ruchliwe w brzuchu tym spokojniejsze po porodzie
Tak więc jest nadzieja!
nawet nie próbuję w tą opinię wierzyć w takim razie jeśli na odwrót też to tak działa ;-P bardziej wierzę w to , że moje chłopaki będą bardzo grzecznymi i spokojnymi dziećmi, którzy będą przesypiać calutką noc i mimo że filmik z podwójnym szczęściem rozbawił mnie dzisiaj do łez to nie będzie to tak wyglądaćOczywiście trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę.
Mierzycie się na wysokości pępka ??? to ja mam 91 cmA.Kasia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Ja nie będę się chwalić ile mam , bo mam zdecydowanie za dużo, nawet przed ciążą tak było, więc zostawie to dla siebie
W ogóle nie wiem trochę to dziwne, bo dużo nie przytyłam , tak mi się zdaje póki co, a dostałam takiego brzucha... Ale nie tu gdzie jest dziecko, tu jest ok, tylko wyżej nad pępkiem tak mnie wydęło...nie wiem czemu ;/Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
A.Kasia wrote:Kate84 - wśród moich znajomych panuje opinia, że im dziecko bardziej ruchliwe w brzuchu tym spokojniejsze po porodzie
Tak więc jest nadzieja!
Super tego się będę trzymać
Hannia na początku tygodnia było 86,ale jutro rano sprawdzę i dam znać -
To ja w brzuchu bije rekordy
Zmierze jeszcze jutro jano bo sama niedowierzam
Akcja golenie z pomoca meza zakonczonaWzial maszynke i udal ze odpala pile motorowa
malo nie sikalam ze smiechu
Time to CzosnekLove_life, foxica, Kate84, perła ziemi, Lilou1984, Andriel, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[/link]
-
foxica wrote:nawet nie próbuję w tą opinię wierzyć w takim razie jeśli na odwrót też to tak działa ;-P bardziej wierzę w to , że moje chłopaki będą bardzo grzecznymi i spokojnymi dziećmi, którzy będą przesypiać calutką noc i mimo że filmik z podwójnym szczęściem rozbawił mnie dzisiaj do łez to nie będzie to tak wyglądać
Oczywiście trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę.
Mierzycie się na wysokości pępka ??? to ja mam 91 cm
Tak, na wysokości pępka:-)
To jednak widzę, że nie ja jedna za chwilę pokonam metrówkę krawiecką i będę potrzebowała bardziej profesjonalnej taśmy z obi do wykonania kolejnych pomiarów
Est, foxica, Vira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:To ja w brzuchu bije rekordy
Zmierze jeszcze jutro jano bo sama niedowierzam
Akcja golenie z pomoca meza zakonczonaWzial maszynke i udal ze odpala pile motorowa
malo nie sikalam ze smiechu
Time to Czosnek
W życiu bym się nie dała mężowi dotknąć w okolicach intymnych niczym, co ma ostrzeWystarczy, że raz dawno temu sama się TAM zacięłam i do tej pory mam traumatyczne wspomnienia
Ale akcja golenie i u mnie dziś zakończona, z takim skupieniem to ja do tej pory tylko faktury wypisywałam
I powiem Wam, że łatwiej było pipe golić niż łydki
Mania1718, foxica, Andriel lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Dziewczyny z Wysp
czy jest cos co moze zrobic kobieta zeby zbadal ja lekarz? chodzi o badanie dlugosci szyjki. Kolezanka w poprzedniej ciazy miala problem ze skracajaca sie szyjka, teraz jest w drugiej ciazy, mieszka w Anglii a same wiecie jak tam z opieka medyczna. Ledwo chodzi - wszystko ciagnie i boli. Jak moze uzyskac to badanie?
Mi normalnie sprawdzili szyjke przy usg a w którym tc jest?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Kasia
przyznam ze mialam stracha i kontrolowalam kazdy jego ruch /
Przewracal oczami i pytal czy sama chcem dokonczyc :d Tylko szczerze moj brzuch jest wielki i nie mam szans sama tego zrobic
W brzuchu 104cm aaaa!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 22:33
Est, Hannia123 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Cześć dziewczyny,
Ja dzisiaj cały dzień z mężem, bo miał wolne wiec nie miałam kiedy się udzielać.
Basia, co do sklepów z dobrymi stanikami ja mieszkam w Wawie i polecam szczerze sklepy typu Dopasowana, Ladys Place itd. Mają tam zwykle wszystkie rozmiary ever, często gęsto wchodzą z Tobą do przynierzalni, dokładnie mierzą i proponują różne kroje, pokazują jak zakładać itd. To drogie staniki ceny ok 150 zł wzwyż, ale są świetne jakościowo.
My z seksem tak jak przed ciążą raz lub dwa w tygodniu więc Mój raczej nie narzeka
Miłego weekendu Wam życzę.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Mania jak bylam na ostatnim usg to się zapytał czy chce żeby mnie zbadal dopochwowo bo nie raz szyjka może się skracać co powoduje przedwczesny poród. No to się zgodzilam i powiedział ze wszystko ok. Szczerze to nawet nie sprawdzałam czy gdzieś to zapisał
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Kate84 wrote:Ujawnienie się nowych Marcowych Mam zmotywowało mnie i powiedziałam koleżance z którą kiedyś przechodziłam in vitro ( gdy mój były mąż nie mógł mieć dzieci naturalnie) o ciąży.Nie chciałam jej mówić bo jej się nie udało z żadnego zarodka i teraz chwilowo odpuścili ...NIe chciałam ,żeby było jej przykro ,ale dziś doszłam do wniosku ,że czas najwyższy w końću za 3,5 miesiąca mamy termin no to pewnie większość się dowie. Na szczęście mówiła ,że bardzo sie cieszy i trzyma kciuki więc mam nadzieję,że nie zrobiłam jej przykrości.
Kate,
Ja oczywiście mogę mówić tylko za siebie, bo każdy człowiek jest inny, ale powiem Ci, że nigdy, przenigdy nie czułam ani milimetra żalu czy przykrości, słysząc o ciążach innych dziewczyn. Mimo długiej walki, wielu miesięcy starań o ciążę, mimo moich trzech strat, zawsze czuję wielką radość, kiedy słyszę, że komuś się udało. Bo życie jest najważniejsze, zwłaszcza to nowe. Bo to daje nadzieję.
Niejeden raz moje koleżanki zachodzące w ciążę albo rodzące pytały mnie, czy nie jest mi przykro, kiedy opowiadają o swoich dzieciach. I daję słowo, nie jest mi ani trochę. Na końcu chodzi o więcej szczęścia i życia we wszechświecie. Ja w tej chwili nie mogę nikomu dać tego życia. Inni mogą i to jest cudowne.
Wierzę, że Twoja koleżanka myśli tak samo.Kate84, Est, perła ziemi, A.Kasia, RudyTygrysek, foxica, Mania1718, Andriel, Mietka 30:), ryjkek, muminka83, Hannia123, She86, Martita88 lubią tę wiadomość