Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piszac ze nie mam problemow z rozmawianiem do brzucha tez mialam na mysli rozmowy tj A Kasia czy roletka. Nie sa to typowe wyznania jak bardzo juz go kocham tylko np
-Dobra synu czas na sniadanie
-No tak mama idzie spac a Ty zaczynasz sie wiercic
I mimo ze nie gadalam do brzucha w pierwszej ciazy nie uwazam zeby corke ominelo cos wspanialaego... I tak mnie slyszala kazdego dnia a dzisiejszy konakt jest bardzo dobry[/link]
-
Dzięki :* chyba faktycznie horm8ny dzialają i ten ból głowy wrrrr
wypłakałam i lepiej
a to oznacza że trzeba coś zjeść
Wiem że Łukasz kocha Małego ale on zawsze był skryty i jak już mówi o uczuciach to raczej sporadycznie ale tak że miód na serce się wylewaczasami martwie się że będę taką matką jaką ja mam..a nie chciałabym
może z tego to wynika..
Domiii to faktycznie ch*** dzieńwracaj do domu i wskakuj do łóżka pod kocyk..tam jest zawsze bezpiecznie :*
domiii lubi tę wiadomość
-
Wczoraj oglądałam jakieś filmiki na YT i znalazłam filmik wcześniaka, urodzonego w 26tc, czyli w tym tc. w którym aktualnie jestem. Bobas był cudowny, ładny dzieciaczek. Pokazałam to mężowi, a on na to: "On już jest taki duży?! gdzie on się mieści w tym brzuszku?!"
Z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej metydomiii lubi tę wiadomość
-
Ja ruchy czuje jedynie jak leze na plasko. W ciagu dnia jak jestem aktywna, to niby cos mnie tam smyra ale nie jestem na 100% pewna. Poza tym najwieksza aktywnosc mojego dziecka zaczyna sie o 23, smiejemy sie ze maly wampir rosnie
Nasze rozmowy z Ula tez ograniczaja sie do "Ula kopnij tatusia" lub "Dziecko prosze nie kop mnie w pecherz" -
nick nieaktualnyedyś wrote:Ja ruchy czuje jedynie jak leze na plasko. W ciagu dnia jak jestem aktywna, to niby cos mnie tam smyra ale nie jestem na 100% pewna. Poza tym najwieksza aktywnosc mojego dziecka zaczyna sie o 23, smiejemy sie ze maly wampir rosnie
Nasze rozmowy z Ula tez ograniczaja sie do "Ula kopnij tatusia" lub "Dziecko prosze nie kop mnie w pecherz"
O tak - "dziecko, nie kop mnie w pęcherz" to jedno ze zdań, które młody powinien już umieć wypowiedzieć bo tyle razy słyszałRudyTygrysek, Martita88, muminka83 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:super!
ale myślę, że jesteś szczęściarą, to odosobniony przypadek...
ps. od kiedy jesteś na zwolnieniu? bo ja na swoim pue ciągle nic nie widzęi gdzie to się wchodzi, żeby widzieć jakieś info?
Ja jestem na L4 od 1 lipca ,na 1wszą wypłatę tylko czekałam 5/6 tyg-zwolenie miałam na 4 a tak to w miarę regularnie no i we wrześniu się ociągali chyba z 7 dni po zakończeniu zwolenienia. Fakt faktem 9 miesięcy pracowałam już w tej firmie przed l4 , nie było żadnych zmian w wysokości wynagrodzeniu.Sądzę ,że dlatego mam spokój...
Współczuje takiego dnia no i Witam w klubie zepsutych telefonów , mój wczoraj padł
Karolina musisz wejść do góry z prawej strony w świadczeniobiorca i póżniej z lewej w zasiłki
Marita ja sobie co tydzień obiecuję,że będę jej czytać bajki i mówić ale jakoś też nie umiem hmmm,powiem coś czasem do niej nie mówię,że nie ale żeby takie monologi prowadzić to też nie umiem,obiecałam bajki czytać i też słabo. To już w 1 trymestrze jak krwawiłam to więcej mówiłam do niej ,że ma ze mną zostać ,czekamy na nią,że kochamy już ją bardzo itp ...
darra ja kupiłam w Bagatelle takie normalne staniki , bo jakoś w tych materiałowych to siebie nie widziałam. Nawet tej firmy nie znałam dopóki nie trafiłam do Fashion House w Gdańskujeszcze firma Kostar ma takie staniki ,ale nie wiem gdzie mają sklepy .
Madzialena no właśnie ja mam tak jak A.Kasia mała rusza się prakycznie cały czas to jak mam to pisać?
Ksanka ten ksylitol kupiłam dawno bo pamiętam jak prawie na początku pisałaś ,że Ciebie przeciściłale oczywiście na mnie nie działa !Kisiel z siemienia nie ,jedynie daje go do owsianki?
darra991 lubi tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Dziewczyny mam takie głupie pytanie - mówicie do brzuszków? Czytałam że mówienie, czytanie czy śpiewanie umacn7a więź i że dxiecko poznaje głos rodziców, ale jakoś ja nie potrafie się przełamać i tak nie umiem
czasami puszczam muzykę ale w zasadzie to tyle..
-
nick nieaktualny
-
Edyś o tak zapomniala bym o najważniejszym tekście tylko proszę nie po pecherzu
-
Tez sie podpinam o pomoc w ogarnięciu PUE bo zaraz wyrzucę laptopa przez okno
-
no to tak jak napisała Kate84 wchodzicie w Świadczeniobiorca z boku macie zasiłki i tam powinny Wam wyskoczyć zasiłki chorobowe rozwijacie ten krzyżyk i wszystko macie zapisanehttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
U mnie w zasiłkach: 'brak elementów do wyswietlenia' a czegoś takiego jak zasiłki chorobowe w ogole nie ma