Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulina2344 wrote:W multikinie i heliosie jest promocja jak kupisz jeden bilet za minimum 20 zł i zaplacisz za pomocą bliku to drugi bilet jest za darmo
skorzystalam z tej promocji i dwa bilety na Listy do m2 zapłaciłam 23 zł.
Za pomocą czego ? Bliku? -
Alinalii ale Ty ładniutka jesteś
śliczne masz oczy. Pieski się raczej opiekują dziećmi i raczej cieszą się na nowego członka rodziny
Gorzej z naszym kotem, pewnie sobie zrobi z naszej córeczki materac :]
Mania1718, alinalii, Renka88, Karka lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnyVira, Renka1000
- Wolno jeść wszystko z mleka pasteryzowanego a większość serów pleśniowych dostępnych w sklepach jest właśnie z takiego. Można spożywać twarde sery, takie jak Cheddar, Cheshire, Parmesan, Feta, Edam, Gouda. Sery do smarowania, takie jak Ricotta, Mascarpone czy serek wiejski też są ok
Kate84 - a jaki magnez bierzesz? Możesz spróbować z cytrynianem (np magnez Humavit) bo cytrynian działa rozwalniająco na stolec
Kasmira - sny w ciąży potrafią być bardzo realistyczne, sama takie miewamTrzymam kciuki za wizytę, powodzenia
Renka88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, My też byliśmy w kinie, ja sobie pod plecy podłożyłam kurtki i dałam radę, nawet do toalety nie wyszłam.
Co do zaparć to nie mam takich problemów, piję wodę z cytryna i jem dużo mandarynek akurat teraz i jest w miarę ok.Mania1718 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:A wybiera się ktoś na Igrzyska Śmierci? Ja bym chciała na imieniny się z mężem wybrać bo oglądaliśmy wszystkie części ale boję się, że nie wysiedzę bez sikania tyle czasu
W sumie zawsze mogę sobie w czasie filmu wyjść do toalety ale jakoś mi głupio
Przydałby się cewnik na te kilka godzin
Tak, ja się wybieram na Igrzyska Śmierci! Oglądaliśmy wszystkie części, więc nie możemy przegapić i tej.
I jeszcze dodam, że zgadzam się z Tobą w sprawie kiełków, są bardzo zdrowe i my też jemy je bardzo często.
-
Właśnie odebrałam wyniki moczu i tak:
ph - 5,0
nabłonki płaskie - nieliczne
leukocyty - 1-3
erytrocyty swieze - 0-1
pasma śluzu - nieliczne
bakterie - d liczne
kryształy szczawianu wapnia - nieliczne
czy to może byc jakas infekcja? orientuje sie ktos? wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien..
-
nick nieaktualnyJa dziś też miałam fatalną noc. Mój mąż wieczorem wyjechał do Bydgoszczy i wraca dopiero jutro. Więc poszłam spać bardzo późno a o 5 rano u mnie była burza - istny armagedon. Mieszkam przy lesie i myślałam, że wiatr powyrywa drzewa z korzeniami i mi rąbnie w okna. Gdzieś blisko piorun w coś walnął i był niemożliwy huk. Cała zapłakana i wystraszona zadzwoniłam do męża. Co on biedny mi pomoże jak jest 150km dalej - ale mimo, że dla niego był środek nocy odebrał i starał się mnie uspokoić a ja mu szlochałam w słuchawkę. Mam przekochanego męża.
Po rozmowie z nim zabrałam moją kicię do łóżka i mi mruczała do ucha także nawet moja Esqelcia okazała mi wsparcie.
W ogóle jak u Was jest z emocjami ? Mnie bardzo niewiele potrzeba by się rozpłakać na całego, a i wqrzyć się potrafię od tak -
Zostawić Was na chwilę to tyle na produkujecie że szok
Ja dziś aktywnie spędziłam dzień, ganialam z Małym i właśnie padł i śpi; ) no i dzisiaj Krzyś dostał kopniaka od Brata, za bardzo Mu się to ie spodobałoKate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
She no chciałam pisać, że na zdjęciu wyglądasz szczupło
Cofam to co mówiłam o pogodzie w Gdańsku zaczęło tak wiać i padać! Dobrze, że spacer rano zaliczyłam choć po obiedzie chciałam iść drugi raz hmmm
A.Kasia no właśnie nie biorę choć dziwie się bo wy wszystkie prawie tak a mój lekarz mówi, że nie ma potrzeby eh. No ale go słucham.
Ja często wcinam mozzarelle, fete ale niby sprawdzam z jakiego mleka są, choć myślę że u nas to takich prawdziwych serów nie maostatnio wpadł mi w oko taki pięknie wyglądający ser ale sprzedawczyni mówi że ja takich nie mogę
więc odpuściłam
Vira właśnie koleżanki i mama mówiły, że w Poznaniu była mega burza! -
Vira wrote:Za pomocą czego ? Bliku?
Ją mam w millenium możliwość zapłaty za pomocą bliku- specjalny kod który wpisujesz na terminalu płatniczym. Ten kod dostępny po zalogowaniu na konto banku. Musisz tylko poinformować że chcesz tak placic
Czekam:
-
RudyTygrysek, Teresa1992, Vincent, Madzialena90, Kokaina, Est, Mania1718, A.Kasia, Izoleccc, TaRRa, Martita88, Karolina@, ksanka, baassiia, darra991, muminka83, Kasia24, She86, d'nusia, Kate84, edyś, alinalii, perła ziemi, Renka88, Falon, Karka, Kajola, Gośśś, Hannia123, Magda lena, Mietka 30:), Tunia.a, krówka_muffka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kasmira, kciuki &&&&&&&
W wawce też padaka na całego, lecę zaraz na szybką kawkę z koleżankami z pracy.
Na obiadek mamy barszcz biały na wedzonych zeberkach z białą kielbasa. Mąż się zajada że hej
Miłego popołudnia Wam życzę.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyTeresa1992 - trochę niskie ph moczu i te bakterie mogą wskazywać na początek infekcji, pij dużo (najlepiej tej herbatki z żurawiny) i powinno być ok do czasu wizyty
W razie co to zawsze możesz wziać Urinal bo to tylko wyciąg z żurawiny i nie zaszkodzi.
Kate84 - spróbuj może z tym Humavitem na noc, magnez Ci nie zaszkodzi a może faktycznie coś pomoże ten cytrynian na zaparcia? Trzeb aby spróbować
Kaarolina - jakiego masz super synka
Madzialena90 - haha, boskiz butami mam tak samo
A na obiad mam barszcz czerwony oraz roladę z kurczaka ze szpinakiem, pieczonymi pomidorkami i serkiem śmietankowym (dla męża w wersji z ryżem i sałatką ze świeżych warzyw a ja sama sałatka)
Madzialena90, Kaarolina, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Normalnie Dziewczyny aż muszę Wam napisać , pochwalić dziś ZUS. Loguję się z ciekawości do PUE sprawdzić czy już wklepali moje zwolenie mam od 30.10-24.11 zawsze kase mam około końca zwolnienia więc tak liczyłam na 24/25 a tu wchodze i dziś do wypłaty wow tydzień przed końcem normalnie szok ,jakie miłe zaskoczenie
super!ale myślę, że jesteś szczęściarą, to odosobniony przypadek...
ps. od kiedy jesteś na zwolnieniu? bo ja na swoim pue ciągle nic nie widzęi gdzie to się wchodzi, żeby widzieć jakieś info?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:16
-
domiii wrote:super!
ale myślę, że jesteś szczęściarą, to odosobniony przypadek...
ps. od kiedy jesteś na zwolnieniu? bo ja na swoim pue ciągle nic nie widzęhttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png