Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Falon dzięki! Na pewno skorzystam
a codo męża to właśnie tak stwierdził, że biały albo szary to chujowy
She właśnie o takim piaskowym myślałam ale boję się że może być ciemno
A.Kasia dokładnie ten kolor mięty wybrałamco do białego to też mąż nie chce
ja z nim oszaleje
jak urządzaliśmy mieszkanie to wszystkie kolory ja dobierałam a w sypialni Ł się zbuntował i powiedział że on wybierze kolor, więc się nie kłóciłam i zgodziłam i tak od dwóch lat mamy na jednej ścianie MARCHEWKĘ (o zgrozo!!) a na reszcie ścian morelę (pasuje jak pięść do oka
)
Love_life, Falon lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Dziewczyny pomóźcie! Jaki kolor dobrać do miętowego? Chciałam w pokoju Filipa pomalować dwie ściany właśnie na miętowy a dwie na szary ale mąż się nie zgadza i muszę zamiast szarego coś innego dobrać a pomysłu brak
jakiś piaskowy? Wanilia?
Najlepiej bialy, zeby nie napstroczyc:-) -
Wy tutaj dziewczyny o kolorach a ja w sumie mam wybrany kolor, chciałabym coś w jasną morelkę. U nas walka jest w ustawieniem mebli w pokoju. Musimy mieć w nim wszystko z racji mieszkania z teściami i posiadania tylko jednego pokoju. I też 3 bardzo stare meble które mamy w pokoju muszą zostać. Wolałabym je dać do innych pokoi w tym domu a do nas kupić dużą szafę w której zmieścimy wszystko i zyskamy wiele miejsca w pokoju. A i do tego u nas w pokoju znajduje się jeszcze piec kaflowy, jest już nieczynny więc będziemy go rozbierali wraz z remontem. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie
-
My mamy zrobiony pokoj ale to taki typowo Dzieciecy ombre na scianach w odcieniach zolci i wielgachnego Klapoucha namalowanego przez mojego P na scianie.. znudzil mi sie juz i chcialabym yeraz zrobic pokoj jakis bardziej stonowamy ale nadal dzieciecy dla tych Naszych Szkrabowhttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyMartita88 wrote:She ten zagubiony list ze śnieżki jest jasny? bo on bardziej w beż wpada niż w szarość prawda??
Te ze śnieżki zawsze ciemniejsze wychodzą niż na próbniku. Ja tak wpadłam z kolorem do salonu, miał być rozbielony wrzosowy a wyszedł wściekły fiolet którym już rzygam i marzę, aby go zmienić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:49
Tunia.a lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Te ze śnieżki zawsze ciemniejsze wychodzą niż na próbniku. Ja tak wpadłam z kolorem do salonu, miał być rozbielony wrzosowy a wyszedł wściekły fiolet którym już rzygam i marzę, aby go zmienić.
hmmm czyli brać jak najjaśniejsze.. makabra z tymi koloramija w salonie mam magnolię i jest jaśniutki ale nie pamiętam jakiej firmy farby były, ale różniły się nie wiele od wzornika. Teraz będzie trudniej, bo nowy kolor kładziemy na stary
-
Wg mnie mietowy traci wiele swojego uroku, gdy sie go zestawi z cieplymi kolorami
takze jesli nie szary ani bialy, to jakis bardzo blady blekit?
Przyszla do mnie dzis paczka z ciuchami ciazowymi z allegro i niestety kolejny raz sie przekonalam, ze kupowanie odziezy przez net to blad:/ bluzki jakosciowo niby ok, ale maja duzo tego rozciagliwego dodatku przez co wg mnie wygladaja tandetnie:/ poza tym sa chyba za duze, wzielam S, a mnie mega pogrubiaja przez taki worowaty kroj"spodnie" to zwykle legginsy, material srasznie sztuczny, srednio przyjemny w noszeniu, poza tym tez troche w kolanach i lydkach za lyzne
no i getry jak getry
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:hmmm czyli brać jak najjaśniejsze.. makabra z tymi kolorami
ja w salonie mam magnolię i jest jaśniutki ale nie pamiętam jakiej firmy farby były, ale różniły się nie wiele od wzornika. Teraz będzie trudniej, bo nowy kolor kładziemy na stary
Ja właśnie potrzebuje jakiegoś jasnego koloru na przedpokój i sama nie wiem co wybrać bo się boję, że wyjdzie jak z salonemA to długi, wąski korytarz bez okien i musi być w jasnym kolorze. Pewnie w końcu postawię na biel.
-
Tak czytam i czytam dziś Was i co chwilę pojawiają się tu różne smakowitości. Ja już normalnie ślinkę miałam aż do kolan!
Ale nagle... drzwi do mego pokoju się otwierają i wkracza mój mąż z taką oto pyszną czekoladową babeczką!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d3f03bbb6a.jpg
Ale było,minęło. Pochłonęłam i aż mordka się cieszyA.Kasia, Martita88, Kate84, Karolina@, She86, Mania1718, kateee, Karka, Kasia24, Andriel, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ja właśnie potrzebuje jakiegoś jasnego koloru na przedpokój i sama nie wiem co wybrać bo się boję, że wyjdzie jak z salonem
A to długi, wąski korytarz bez okien i musi być w jasnym kolorze. Pewnie w końcu postawię na biel.
nie które firmy mają małe próbki może tak? ja chyba zanim kupię to też tak zrobięA.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartita88 wrote:Falon dzięki! Na pewno skorzystam
a codo męża to właśnie tak stwierdził, że biały albo szary to chujowy
She właśnie o takim piaskowym myślałam ale boję się że może być ciemno
A.Kasia dokładnie ten kolor mięty wybrałamco do białego to też mąż nie chce
ja z nim oszaleje
jak urządzaliśmy mieszkanie to wszystkie kolory ja dobierałam a w sypialni Ł się zbuntował i powiedział że on wybierze kolor, więc się nie kłóciłam i zgodziłam i tak od dwóch lat mamy na jednej ścianie MARCHEWKĘ (o zgrozo!!) a na reszcie ścian morelę (pasuje jak pięść do oka
)
Jak czytałam Twój post to pierwsze co pomyślałam " co pasuje do mięty, jasny szary" a potem przeczytałam, że mąż zabrania.
Ja bym się uparła, rozryczała ( zwłaszca, że nam to teraz przychodzi jak na zawołanie ), tupnęła nogą albo jeszcze co innego. Powiedz mu, że zaufałaś mu w kwestii sypialni i wyszło nie fajnie więc nie ma za wiele do gadania. -
Martita88 wrote:She ten zagubiony list ze śnieżki jest jasny? bo on bardziej w beż wpada niż w szarość prawda??
Martita ten list zagubiony jest jaśniutki, wg mnie bardziej w szarość wpada, ale w beż teżjak chcesz to zrobię jutro zdjęcie jak wygląda na ścianie
A pokój mam od strony północnej
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny