X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon dzięki! Na pewno skorzystam :) a codo męża to właśnie tak stwierdził, że biały albo szary to chujowy :D

She właśnie o takim piaskowym myślałam ale boję się że może być ciemno :/

A.Kasia dokładnie ten kolor mięty wybrałam :) co do białego to też mąż nie chce :/ ja z nim oszaleje :D jak urządzaliśmy mieszkanie to wszystkie kolory ja dobierałam a w sypialni Ł się zbuntował i powiedział że on wybierze kolor, więc się nie kłóciłam i zgodziłam i tak od dwóch lat mamy na jednej ścianie MARCHEWKĘ (o zgrozo!!) a na reszcie ścian morelę (pasuje jak pięść do oka :/ )

Love_life, Falon lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She ten zagubiony list ze śnieżki jest jasny? bo on bardziej w beż wpada niż w szarość prawda??

dqprwn15leplej5m.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Dziewczyny pomóźcie! Jaki kolor dobrać do miętowego? Chciałam w pokoju Filipa pomalować dwie ściany właśnie na miętowy a dwie na szary ale mąż się nie zgadza i muszę zamiast szarego coś innego dobrać a pomysłu brak :/ jakiś piaskowy? Wanilia?

Najlepiej bialy, zeby nie napstroczyc:-)

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tutaj dziewczyny o kolorach a ja w sumie mam wybrany kolor, chciałabym coś w jasną morelkę. U nas walka jest w ustawieniem mebli w pokoju. Musimy mieć w nim wszystko z racji mieszkania z teściami i posiadania tylko jednego pokoju. I też 3 bardzo stare meble które mamy w pokoju muszą zostać. Wolałabym je dać do innych pokoi w tym domu a do nas kupić dużą szafę w której zmieścimy wszystko i zyskamy wiele miejsca w pokoju. A i do tego u nas w pokoju znajduje się jeszcze piec kaflowy, jest już nieczynny więc będziemy go rozbierali wraz z remontem. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie :D

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy zrobiony pokoj ale to taki typowo Dzieciecy ombre na scianach w odcieniach zolci i wielgachnego Klapoucha namalowanego przez mojego P na scianie.. znudzil mi sie juz i chcialabym yeraz zrobic pokoj jakis bardziej stonowamy ale nadal dzieciecy dla tych Naszych Szkrabow :)

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    She ten zagubiony list ze śnieżki jest jasny? bo on bardziej w beż wpada niż w szarość prawda??

Te ze śnieżki zawsze ciemniejsze wychodzą niż na próbniku. Ja tak wpadłam z kolorem do salonu, miał być rozbielony wrzosowy a wyszedł wściekły fiolet którym już rzygam i marzę, aby go zmienić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:49

Tunia.a lubi tę wiadomość

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Te ze śnieżki zawsze ciemniejsze wychodzą niż na próbniku. Ja tak wpadłam z kolorem do salonu, miał być rozbielony wrzosowy a wyszedł wściekły fiolet którym już rzygam i marzę, aby go zmienić.

hmmm czyli brać jak najjaśniejsze.. makabra z tymi kolorami :/ ja w salonie mam magnolię i jest jaśniutki ale nie pamiętam jakiej firmy farby były, ale różniły się nie wiele od wzornika. Teraz będzie trudniej, bo nowy kolor kładziemy na stary :/

dqprwn15leplej5m.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie mietowy traci wiele swojego uroku, gdy sie go zestawi z cieplymi kolorami :/ takze jesli nie szary ani bialy, to jakis bardzo blady blekit?

Przyszla do mnie dzis paczka z ciuchami ciazowymi z allegro i niestety kolejny raz sie przekonalam, ze kupowanie odziezy przez net to blad:/ bluzki jakosciowo niby ok, ale maja duzo tego rozciagliwego dodatku przez co wg mnie wygladaja tandetnie:/ poza tym sa chyba za duze, wzielam S, a mnie mega pogrubiaja przez taki worowaty kroj :/ "spodnie" to zwykle legginsy, material srasznie sztuczny, srednio przyjemny w noszeniu, poza tym tez troche w kolanach i lydkach za lyzne :/ no i getry jak getry

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    hmmm czyli brać jak najjaśniejsze.. makabra z tymi kolorami :/ ja w salonie mam magnolię i jest jaśniutki ale nie pamiętam jakiej firmy farby były, ale różniły się nie wiele od wzornika. Teraz będzie trudniej, bo nowy kolor kładziemy na stary :/

Ja właśnie potrzebuje jakiegoś jasnego koloru na przedpokój i sama nie wiem co wybrać bo się boję, że wyjdzie jak z salonem :/ A to długi, wąski korytarz bez okien i musi być w jasnym kolorze. Pewnie w końcu postawię na biel.

• Falon Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam i czytam dziś Was i co chwilę pojawiają się tu różne smakowitości. Ja już normalnie ślinkę miałam aż do kolan!
    Ale nagle... drzwi do mego pokoju się otwierają i wkracza mój mąż z taką oto pyszną czekoladową babeczką! ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5d3f03bbb6a.jpg

Ale było,minęło. Pochłonęłam i aż mordka się cieszy ;-)

A.Kasia, Martita88, Kate84, Karolina@, She86, Mania1718, kateee, Karka, Kasia24, Andriel, Hannia123 lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Ja właśnie potrzebuje jakiegoś jasnego koloru na przedpokój i sama nie wiem co wybrać bo się boję, że wyjdzie jak z salonem :/ A to długi, wąski korytarz bez okien i musi być w jasnym kolorze. Pewnie w końcu postawię na biel.

nie które firmy mają małe próbki może tak? ja chyba zanim kupię to też tak zrobię

A.Kasia lubi tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Falon dzięki! Na pewno skorzystam :) a codo męża to właśnie tak stwierdził, że biały albo szary to chujowy :D

She właśnie o takim piaskowym myślałam ale boję się że może być ciemno :/

A.Kasia dokładnie ten kolor mięty wybrałam :) co do białego to też mąż nie chce :/ ja z nim oszaleje :D jak urządzaliśmy mieszkanie to wszystkie kolory ja dobierałam a w sypialni Ł się zbuntował i powiedział że on wybierze kolor, więc się nie kłóciłam i zgodziłam i tak od dwóch lat mamy na jednej ścianie MARCHEWKĘ (o zgrozo!!) a na reszcie ścian morelę (pasuje jak pięść do oka :/ )

Jak czytałam Twój post to pierwsze co pomyślałam " co pasuje do mięty, jasny szary" a potem przeczytałam, że mąż zabrania.
    Ja bym się uparła, rozryczała ( zwłaszca, że nam to teraz przychodzi jak na zawołanie ), tupnęła nogą albo jeszcze co innego. Powiedz mu, że zaufałaś mu w kwestii sypialni i wyszło nie fajnie więc nie ma za wiele do gadania.

• She86 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:

Martita ten list zagubiony jest jaśniutki, wg mnie bardziej w szarość wpada, ale w beż też ;) jak chcesz to zrobię jutro zdjęcie jak wygląda na ścianie :) A pokój mam od strony północnej

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• Martita88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira no u mnie takie zachowanie nie wchodzi w grę :) u nas raczej załatwiamy sprawy kompromisem :)

muminka83 lubi tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maartita88 - a może jakaś pastelowa lawenda ? Kolor chłodny, ładnie się komponuje - tylko pytanie czy pasuje do pokoju dla chłopca.
    Musiałabyś wybrać taką lawendę, która nie kojarzy się z różowym - taką na prawdę fioletową.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O już wiem jaka lawenda - taka jaka jest na naszym forum :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błękit + mięta - wyjdzie mdło

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba, że taki beżyk
    http://hohonie.pl/wp-content/uploads/2015/05/09_RoomShoot_Vellum_Studios_38.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo inny, ciemniejszy odcień mięty - pobliski turkusu

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu do korytarza zobacz sobie kolor dekorala jesienna mgła, ja mam cały salon pomalowany jest to taki ciepły szary z bezem. Może by Ci podpasowal :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
‹‹ 1144 1145 1146 1147 1148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ