Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita będzie dobrze, dasz radę weź tylko cytryne bo bez tego ciężko przełknąć to obrzydlistwo.
Karmelku, super wieści gratuluję córci i dobrych wyników.
Moja też na jednym z usg bawiła się pepowinaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 23:15
-
Hej dziewczyny, zawsze miło Was czytać
ale zasuwacie z tymi postami. do Świąt będzie 2000 jak nic
przyszły mi te podusie niemowlęce, kocyki i rożek z minky i są prześliczne. Z jakości też jestem zadowolona. dzisiaj juz złożyłam kolejne zamówienie. tym razem na coś bardziej dziewczęcego.. bo z różem
straszne smakowitości wstawiacie na forumi jak tu być rozsądnym i nie przybrać za dużo?
Karmelku gratuluje córci! dziewczynki górą!
Martita88 też uważam, że najładniej do mięty będzie wyglądał jakiś jasny odcień szarości lub po prostu biel
dzisiaj pierwszy dzień od tygodnia siedziałam w domu, i źle się to skończyło dla mojego konta bankowego...
zrobiłam jeszcze spore zamówienie na allegro na różne drobiazgi. od tetr, przez ręczniczki kąpielowe, podkłady, koszulki do karmienia, aż po smoczki i inne drobiazgi;)
ale przynajmniej bardziej zielono zrobiło się na mojej liście wyprawkowej
resztę zostawię na kolejne miesiące
kilka tygodni temu jeszcze nie miałam NIC, a teraz rozkręciłam się z zakupami, aż sama zaczynam się siebie baćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:11
domiii, ksanka, A.Kasia, She86, Est, Mania1718, RudyTygrysek, perła ziemi, Karolina@, Kate84, muminka83, Karka, Hannia123, Kokaina lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:o, to tego nie wiedziałam, że trzeba u notariusza... rozumiem, że to od ręki? ile kosztuje taka przyjemność?
domiii, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Dziewczyny pomóźcie! Jaki kolor dobrać do miętowego? Chciałam w pokoju Filipa pomalować dwie ściany właśnie na miętowy a dwie na szary ale mąż się nie zgadza i muszę zamiast szarego coś innego dobrać a pomysłu brak
jakiś piaskowy? Wanilia?
-
baassiia wrote:Dziewczyny w "starszych" ciążach, czy lekarze coś wam już mówią o ułożeniu malucha tzn główkowe/pośladkowe?
-
Cześć dziewczyny
Co do ułożenia dzieci to ja mam wpisane "główkowe podłużne", ale wiem , że już na
pewno tak nie jest, bo jak mówiłam , mały kopie teraz dużo dużo niżej, więc musiał się przekręcić.
Karmelku gratuluję córciskowroneczka87 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki!
Karmelek - haha, no tak to jest, każdy facet marzy o synu ale jak mu się trafi córeczka to traktuje ją jak księżniczkę i nie wyobraża sobie oddać ją innemu facetowi w przyszłości
Martita - powodzenia na glukozie
Lilou1984 - jak już się zacznie kompletować wyprawkę to później szybko leciU mnie tak samo, nic nie miałam a jak już siadłam do zamówienia do mam niemal wszystko
Miłego dzionka! Ja od 7 na nogach bo musiałam czatować, żeby dorwać wolny numerek na USG w terminie, który mi odpowiadaOgarnęłam z wierzchu, żeby wstydu przed koleżanką nie było jak przyjedzie i teraz sobie szamię śniadanko
Dziś zaczynamy 26 tydzieńJeszcze tylko 6 do mojego minimum
!
ryjkek, domiii, Est, Mania1718, perła ziemi, d'nusia, She86, Karolina@, Kate84, Love_life, Lilou1984, muminka83, Izoleccc, Kasia24, wiewiórka17, Karka, Hannia123, Kokaina, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamka wrote:nam gin kazał spędzić razem jeszcze 10 tygodni to by był 35 skończony...
Mój to w ogóle nie bierze pod uwagę porodu przed 37 tygAle ja sama czekam do 32, żeby trochę odetchnąć i zacząć powoli normalnie funkcjonować.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Mnie mąż dzisiaj wcześnie rano wyciągnął z wyrka na śniadanie
Ale uciekam pod kołdrę, zimno jakoś i znowu pada
Gratuluję dalekich tygodni i zazdroszczę. Mnie czas zaczął wolniej lecieć.
Powodzenia na wizytach i czekam na wieści
Miłego Dnia! -
Dzień dobry trochę niewyspany,
Udanych wizyt I szczęśliwego piątku
Mój powiedział że nie będziesię martwił o dziecko jak przekroczymy 32tc. Ale ja i tak planuje co najmniej dojechać do 38
I nam wszystkim tego życzę.A.Kasia, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek!
A ja nadal nic nie kupiłam, zrobiłam tylko "swoją" listę wyprawkową, pewnie w połowie grudnia zacznę kupować.
Na glukozę jadę w poniedziałek, ponieważ mój gin powiedział że koniecznie musi być skończony 24 tydzień. We wtorek wizyta. A mam wrażenie że dopiero na wizycie byłam. Jak się pracuje to strasznie szybko czas leci.
Syna urodziłam w 36 tygodniu, na razie chcę dotrwać do świąt bez szpitala.
Z synkiem miałam i cukrzycę, i cholestaze, więc wydaje mi się że to kwestia czasu kiedy znowu mnie dopadnie....w poprzedniej ciąży na tym etapie już w szpitalu leżałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:52
-
Martita trzymaj się, i oddychaj świeżym powietrzem, to pomaga również przy senności. I mam nadzieję że będziesz miała dobre wyniki.
Ja później jeszcze przez cały dzień czułam w ustach to obrzydlistwo. i po raz pierwszy w życiu mialam zgage:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:55
Martita88 lubi tę wiadomość