Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelku , gratuluję córeczki
Martita , chcialam zagłosować na miętę + jakąś kolorową tapetę ale widzę, że już sprawa załatwiona Trzymaj się na tej glukozie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:09
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem wykończona po porannych twardnieniach. Brzuch się spiął i nie chciał puścić, do tego ból w kregoslupie i podbrzuszu, minęło po jakiejś godzinie.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
dzień dobry , kolejna noc nie przespana
nie wiem czemu mnie tak to meczy ze spać nie mogę , najgorzej z ułozeniem
się , brzuch bardzo mi przeszkazda
a co do innego tematu , mianowicie zbliżeń , to wczoraj w koncu spróbowaliśmy ( moj mąż od kąd jestem w ciąży zbytnio nie chciał) no i wiecie co... nie wiem jak to napisać , ale zero przyjemności nic nie czułamjuż nie mam tak ciasno a wręcz duża dziura...
-
nick nieaktualny
-
Hejka wszystkim
czy wam też takie koszmary śnią się po nocach... Niewyspana
Mam pytanie czy komuś drętwieją strasznie dłonie a szczególnie po nocy. A później strasznie bolą przez dłuższą chwilę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:41
Czekam:
-
nick nieaktualnyPaulina2344 wrote:Hejka wszystkim
Mam pytanie czy komuś drętwieją strasznie dłonie a szczególnie po nocy. A później strasznie bolą przez dłuższą chwilę.
Z tego co opisałaś to mam tylko koszmaryPaulina2344 lubi tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki w 27 (!) tygodniu ciąży. Tak piszecie o tej bezsenności, a ja codziennie śpię po 10-11 godzin. Boję się, że jak się przyzwyczaję do takiego spania, to potem jak dziecko zacznie w łóżeczku płakać, to do niego nie wstanę
Miłego dniaryjkek, Lucky, d'nusia, Mania1718, A.Kasia, baassiia, Kokaina, Madzialena90, She86 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ pędzisz do przodu. Już 27 tydzień. WOW
Aż Ci zazdroszczę
Też ostatnio mam straszne lub totalnie odjechane sny, ale jakoś w ogóle się tym nie przejmuję. Jak się budzę, to staram się o nich w ogóle nie myśleć.Lucky, Karolina@, muminka83 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
hej hej
ja już w domu
z problemów nocnych to mam koszmarne drętwienie nóg i rąk, często maszeruję w nocy i wymachuję ile się da aż nie puści, magnez nie pomaga, ale tak samo miałam w pierwszej ciąży
czasem mam problem z zaśnięciem bo każda pozycja zła przy tym brzuchu, który nareszcie mocno wystaje
nie daję już rady spać na plecach, robi mi się od razu niedobrze, a do tej pory to jeszcze była taka pozycja na wytchnienie między tymi boczkami
i to by było na tyle, bo jak się już ułożę, albo jak mi nic nie drętwieje to śpię po 10-11 godzin i dobrze mi z tym
może drugie będzie śpiące, bo przy córce to miałam całą ciążę bezsenność i potem młoda też nie spała całe noce i w dzień niemal zero drzemek, nauczyła się spać po 3 rżA.Kasia lubi tę wiadomość
-
mnie glukozę zrobili w szpitalu, wcześnie trochę, ale podobno nie trzeba powtarzać, krzywa wyszła super, gorzej z Hb i ferrytyną, jednak muszę brać żelazo i już się boję zaparć gorszych niż do tej pory
picie glukozy mało przyjemne, bo to bardzo słodki ulepek i sporo tego, ale u mnie bez histerii, normalnie wypiłam, posiedziałam i poddałam się kłuciom żyłpołożna zalecała mało się ruszać, żeby nie zwymiotować, bo podobno glukoza lubi wracać skąd przyszła
muszę nadrobić co u Was, bo szybko i dużo piszecie a przeglądanie w telefonie przy słabym zasięgu było w szpitalu zerową przyjemnością
pozdrawiam serdecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 10:11
-
Cześć Dziewczynki
Czy któraś z Was mogłaby polecić jakieś koszule do karmienia oprócz tego italian fashion? Bo potrzebuję czegoś na krótki rękaw do szpitala, a z tego italian S jest taka wielka dla mnie że wyglądam conajmniej śmiesznie. Nie wiem dlaczego, mam 167 cm wzrostu i zaczynałam z wagą 61 kg, a koszula jest za szeroka a sięga równo do kolan, koszmarnieZa to ta na ramiączka jest obcisła, no ale takiej nie wezmę do szpitala. Dziewczyny a któreś z Was na pewno też już kupiły coś z tego italian, i co, jak u Was z tym rozmiarem?
Wiecie, jak tak patrzę na te Wasze suwaczki (bo ja nadal nie mam) to jestem pod wrażeniem tego jak to leci
Kiedyś z zazdrością patrzyłam na takie suwaczki, bo to już tak "daleko", a teraz my dojechałyśmy do tego momentu
Ja od wczoraj 26 tydzień
Alinali, Ty masz wrażenie, że masz tam luźniej, a ja teraz jak muszę tam sobie gmerać, bo tabletki dostałam, to tam jest tak ciasno, że ze stękiem wkładam te tabletki, mimo nawilżenia palca, porażka, zaczęłam bać się poroduKokaina lubi tę wiadomość
-
ryjkek wrote:Karolina@ pędzisz do przodu. Już 27 tydzień. WOW
Aż Ci zazdroszczę
Też ostatnio mam straszne lub totalnie odjechane sny, ale jakoś w ogóle się tym nie przejmuję. Jak się budzę, to staram się o nich w ogóle nie myśleć.
haha na małą pocieszkę powiem, że ja za to zazdroszczę Twojego 25 tygodniaryjkek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Cześć Dziewczynki
Czy któraś z Was mogłaby polecić jakieś koszule do karmienia oprócz tego italian fashion? Bo potrzebuję czegoś na krótki rękaw do szpitala, a z tego italian S jest taka wielka dla mnie że wyglądam conajmniej śmiesznie. Nie wiem dlaczego, mam 167 cm wzrostu i zaczynałam z wagą 61 kg, a koszula jest za szeroka a sięga równo do kolan, koszmarnieZa to ta na ramiączka jest obcisła, no ale takiej nie wezmę do szpitala. Dziewczyny a któreś z Was na pewno też już kupiły coś z tego italian, i co, jak u Was z tym rozmiarem?
Wiecie, jak tak patrzę na te Wasze suwaczki (bo ja nadal nie mam) to jestem pod wrażeniem tego jak to leci
Kiedyś z zazdrością patrzyłam na takie suwaczki, bo to już tak "daleko", a teraz my dojechałyśmy do tego momentu
Ja od wczoraj 26 tydzień
Alinali, Ty masz wrażenie, że masz tam luźniej, a ja teraz jak muszę tam sobie gmerać, bo tabletki dostałam, to tam jest tak ciasno, że ze stękiem wkładam te tabletki, mimo nawilżenia palca, porażka, zaczęłam bać się porodu
Paolka, z italian fashion to ja po prostu się pomierzyłam i wybrałam piżamkę odpowiadającą tym wymiarom. Wzięłam rozmiar większą, bo do spania wolę mieć luźniejsze ciuchy. Mam jeszcze koszulę nocną firmy Vienietta - nie jest to jakaś zajebista koszula, ale 100% bawełna i mega miła w dotyku i wygodna do noszenia. Nawet przez pewnien czas w niej spała, ale już brzuszek mi się nie mieści. Mam upolowaną jeszcze koszulę z firmy Lupoline, ale to już wyższa półka cenowa, dlatego czekam na jakieś świąteczne promocje, bądź obniżkę cen.paola87 lubi tę wiadomość
-
Ma urlop więc będzie nieosiagalny pewnie cały weekend. Plan mam taki ze przepisze się z wizyty z pierwszego grudnia na ten wtorek, i powiem mu ze mam dość tych bóli. Mam nadzieje że mnie położy w szpitalu i ogarną te twardnienia.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Karmelek super wiadomości, gratuluję córeczki i cieszę się,że wszystko jest dobrze
Ja też już się boję glukozy a idę w poniedziałek ...
Lilou bardzo fajne zakupy minkymiałam podobnie jak zaczełam kupowac po 14tc to w 2 miesiące kupiłam prawie wszystko haha , a teraz zostały resztki na po nowym roku
[Beacik[/b] ja przyjmę Twoje spanie, nie spałam praktycznie od 4 dni ,no jest coraz gorzej już teraz wcale nie sypiam,nie mogę usnąć
A.Kasiu przyjemności z koleżanką .Czy w wolnej chwili możesz mi jeszcze raz napisać nazwę tego magnezu?
P.S. wytrzymacie razem z nami wszystkimi na pewno do odpowiedniego terminu porodu innej opcji nie ma!
To mi się dziś śniło ,że ojcem Amelki jest mój 1 chłopak haha ,moja pierwsza miłość z którą rozstałam się 12 lat temu -
Paulina2344 wrote:Hejka wszystkim
Ja sie dzis obudzilam z obiema rekami zdretwialymi, po chwilj przeszlo. Ale przez ostatnich kilka dni bola mnie plecy wiec obstawiam, ze to od kregoslupa te dretwienia i bol.