Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurcze, tak się jakoś dzisiaj z dupki czuję
Brzuch mnie boli ale nie tak miesiączkowo, tylko po prostu jest obolały. Jakby mały miał za ciasno w brzuchu i na wszystko naciskał. Ech, do wizyty jeszcze 3 tygodnie, weź tu człowieku tyle wytrzymaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:05
darra991 lubi tę wiadomość
-
Wpadam pochwalić się swoim Gremlinkiem, był taki wstydliwy że chował się za rączkami
a chcieliśmy nagrać sobie płytkę w 3D, ale nie było takiej możliwości niestety..
Karolina@, A.Kasia, perła ziemi, RudyTygrysek, d'nusia, Gośśś, alinalii, Karka, Madzialena90, edyś, anie93lica, Martita88, ksanka, Karmelek211, Lilou1984, Madlene.:), muminka83, Mania1718, wiewiórka17, Kasia24, krówka_muffka, anitka19953, Malina81, Mietka 30:), Hannia123 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Dziewczynki, wrzucam listę doradców laktacyjnych w całej Polsce.
http://www.kobiety.med.pl/cnol/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=3&lang=pl
Dodaję link również do naszego pliku w Excel'u.A.Kasia, d'nusia, Karka lubią tę wiadomość
-
Hello:)
Zajrzałam tu na chwilkę i patrzę, a mamuśki rosną jak na drożdżach-pięknie! I dzieci jakie śliczne, zdrowe:) Super:)
To i ja się pochwalę jak wyglądamy:)
Nasza Myszka Kochana:
d'nusia, darra991, foxica, Gośśś, aleksandrazz, Karka, Madzialena90, A.Kasia, edyś, anie93lica, Kaarolina, Renka88, arien, Martita88, Lilou1984, ksanka, Falon, Est, Karolina@, domiii, She86, muminka83, Mania1718, Kate84, perła ziemi, wiewiórka17, Kasia24, krówka_muffka, anitka19953, kamka, Malina81, Mietka 30:), Love_life, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Jestem!
Także w brzuchu zamieszkuje JaśDomii możesz dopisać ?
Wazy 489 gram, wszystko gitara, juz nie będę pisać szczegółów
Co do bólu to lekarz mówi, ze to przez skurcze. Rano na wszelki wypadek zrobiłam enzymy wątrobie i są w normie.
Mam więcej odpoczywać na pewno.
No i co? 22 tydzień zakończonyGośśś, Karka, Madzialena90, A.Kasia, edyś, Kaarolina, baassiia, Martita88, Karmelek211, Lilou1984, anie93lica, Est, Karolina@, domiii, ksanka, She86, muminka83, Mania1718, Kate84, Dorka87, M+M+?, Mietka 30:), Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz sie porycze.Pojechałam na ip.Zatrzymali mnie-przynajmniej do jutra.Niby sie nic nie dzieje zrobili usg itd ale chca obserwowac bo konsekwencje upadku moga byc nastepnego dnia. Ale płakać mi sie chce nie wiem czemu...tak po prostu mi smutno
-
darra991 wrote:Karmelek alez pieknie wygladasz! Cora sliczna po mamusi pewnie jest:) ale musze Ci powiedziec ze wlosy !
. Obledne! Nie mozna zazdroscic ale jakbym takie miala to bym przeszczesliwa byla
-
vira kochana wszystko bedzie dobrze ! trzymam mocno kciuki , i proszę nie płacz , śle buziaki;*
-
Vira wrote:Zaraz sie porycze.Pojechałam na ip.Zatrzymali mnie-przynajmniej do jutra.Niby sie nic nie dzieje zrobili usg itd ale chca obserwowac bo konsekwencje upadku moga byc nastepnego dnia. Ale płakać mi sie chce nie wiem czemu...tak po prostu mi smutno
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, Witam się z wami po wizycie, u nas ok co prawda nie mierzylysmy sie ale Zosia popatrzył na nas oczkami załączam zdjęcie buziaczka malutkiej z oczkami i noskiem na pierwszym planie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d749c7d9ff38.jpg
Vira spróbuj się opanować dla wdzięczynki, zatrzymali cie na obserwacji i dobrze bo przynajmniej będziesz w dobrych rękach. Na pewno bedzir wszystko dobrze!
Pytalam o sterydy ale jeszcze nie teraz. Opcja będzie albo ambulatoryjnie albo szpitalnie ale to gin zadecyduje później.
Kolejna wizyte z normalnym usg mam 21.12 i oby to bylo wszystko czego będziemy potrzebowały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:37
Karmelek211, A.Kasia, Gośśś, Karka, edyś, Est, Karolina@, muminka83, Kate84, Kasia24, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Vira - spokojnie! To na pewno tylko tak kontrolnie. W niektórych szpitalach jak przyjeżdzasz na IP to zawsze Cie zatrzymują. U mnie chyba właśnie tak jest, dlatego mam opory, żeby w razie co pojechać
Tak jak piszą dziewczyny, jeśli teraz wszystko jest w porządku to na pewno tak będzie. Chcą trzymać rękę na pulsie po prostu w razie W. Ale żadnego W nie będzie więc spokojnie. I nie płacz. Bo maluszek to czuje :*
-
Vira wrote:Zaraz sie porycze.Pojechałam na ip.Zatrzymali mnie-przynajmniej do jutra.Niby sie nic nie dzieje zrobili usg itd ale chca obserwowac bo konsekwencje upadku moga byc nastepnego dnia. Ale płakać mi sie chce nie wiem czemu...tak po prostu mi smutno