Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vira wrote:Każde laboratorium podaje przy wyniku swoje normy więc wg tego powinnaś wiedzieć.
Mój wynik z wczoraj to 0,19 więc podobnie - to ujemny
włąsnie nie mam mam tylko napisane index -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:Falon,
Mam do Ciebie dwa niezwykle ważne pytania!
1) Czy nie jesteś przypadkiem z Krakowa lub okolic?
2) Ile lat ma Wasz kocik?
Pytam, bo Wasz kitek wygląda jak brat bliźniak / siostra bliźniaczka naszego kota, którego mieliśmy w moim rodzinnym domu w Krakowie!! Niestety nasza kicia jest już od kilku lat w kotkowym niebie... Ale jak zobaczyłam Twojego zwierzaka, to aż zamarłam i łza mi się w oku zakręciła. To jest klon!!
Więc jeśli jesteś z tamtych okolic (a wraz z Tobą kitek), to zacznę się zastanawiać, czy nie jesteśmy rodziną!
Jak masz jeszcze jakieś foty swojego futrzaka, to wrzuć koniecznie!
* * *
Pozdrawiam Was wszystkie, moje kochane!
#love dla piesio olitychy
#love dla kitka mani - czy ja dobrze sobie wyobrażam po tym zdjęciu, że on Cię tak słodko ugniata łapkami...?
Tak kochana robi to codziennieI do tego mruczy nieziemsko mrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:02
Falon lubi tę wiadomość
[/link]
-
Witajcie dziewczyny.
Bylam dzis ogladac moj wymarzony wozek i powiem ze jest cudowny. Pcha sie lekko jak by wazyl 5 kg a nie ponad 13. Dowiedzialam sie ze jako jedyna polska firma ma w wozkach amortyzowane wszystkie 4 kola, i powiem ze faktycznie sa one mega czule. Kurcze az brak mi slow na opisanie tego wozka. Bylam dzis w H&M i wyczailam body z chustka na szyje za 10 zl wiec kupilam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e5c85e4419.jpgMania1718, Est, Madlene.:), Falon, Kate84, Czarodziejka87, Karka lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Aż mi się wierzyć nie chce. Laboratoria mogą przyjmować różne wartości ale zbliżone do siebie zawsze.
Wynik powyżej 0,60 to pozytywny więc daleko Ci do niego.
Na bank negatywny
naprawde nie mam podanej normy gdybym miała to bym tutaj nie pisalap; -
RudyTygrysek wrote:Witajcie dziewczyny.
Bylam dzis ogladac moj wymarzony wozek i powiem ze jest cudowny. Pcha sie lekko jak by wazyl 5 kg a nie ponad 13. Dowiedzialam sie ze jako jedyna polska firma ma w wozkach amortyzowane wszystkie 4 kola, i powiem ze faktycznie sa one mega czule. Kurcze az brak mi slow na opisanie tego wozka.
Co to za wózek?
-
Ja wychowywalam sie z kotami od malenkiego
Moja mama kocha koty i zaszczepila we mnie milosc do nich
Po stracie mojej kochanej damy obiecalam sobie ze juz nigdy nie przygarne kota do domu. Oplakiwalam ja jak czlowieka
zreszta wszyscy domownicy. Ale po kilku miesiacach jak zobaczylam tego smroda to serce zmieklo i nie opuszcza mnie na krok
Vincent, Falon, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Olatychy piękne zdjęcie, cudny psiak !!!
Ja zdecydowanie jestem psiarą, kotów trochę się boję i jakoś nie wzbudzają we mnie takich uczuć jak pieskiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:40
Madlene.:), foxica, Nataszka2200, olatychy lubią tę wiadomość
-
Poczyniłam dziś spore (moje pierwsze) zakupy dla Emilki
cudnie było wybierać z mężem te wszystkie ubranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:42
Mania1718, Kokaina, Gośśś, alinalii, Kajola, Falon, Karolina@, Kate84, Czarodziejka87, Karka, Est, Kaarolina, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
W jakiej koszulce planujecie rodzic? babka na szkole rodzenia mówiła o bluzkę która będzie od razu do wyrzucenia, a ja nie mam takiej, muszę coś kupić.
Myślałam o jakimś męskim, długim t-shircie, sama nie wiemSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
dziewczyny przyszło !
termometr , laktator i podgrzewacz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6b82e465c11.jpgKajola, Kokaina, kofeinka, A.Kasia, Gośśś, Mania1718, Falon, Karolina@, Kate84, Czarodziejka87, Mietka 30:), Karka, Est, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Est ja mam identycznie, uwielbiam psy, a kotow wrecz nie cierpie
i podziwiam dziewczyny, ze je trzymaja w domu
Kokaina mi do cesarki dali szpitalna koszule i jak teraz pojde do porodu to tez wezne od nich...
Natasza wydaje mi sie ze wynik masz ok, u mnie tez nie ma napisanych norm tylko jest napisane, ze igg wynik ujemny ponizej 1,6 a igm wynik ujemny ponizej0,50, wiec twoj raczej jest ujemny
Kofeinka sliczne zakupyKokaina, foxica, Nataszka2200, Est lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]