Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleksandrazz wrote:No nie wierze, dzisiaj zapis dobry, zero skurczy
Olu super wieści oby tak dalej!
Dziewczyny a ja dziś przecholowałam i teraz strasznie się martwię, sama na siebie jestem zła! Cały dzień praktycznie przy tych piernikach stałam, do niskiego stołu a teraz nie mogę na ból pleców, no rycze z bólubolą strasznie całe plecy aż po kość krzyżowa.Więzadła też strasznie i Martwię się czy takim wysiłkiem nie zaszkodziłam sobie np na szyjkę?
Dodam, że brzuch miękki, nie napięty ale stałam taka pochylona dziś praktycznie 8h...z przerwą po 4h. I cały czas teraz się zastanawiam czy nie obciążyłam za bardzo się. Co roku robię z tego samego przepisu ale nigdy nie odczułam tego tak jak teraz i po prostu nie wiedziałam, że po będę się tak tragicznie czuć
Oby wszystko było ok! W piątek wizyta u gina w luxmed to będę kazała sprawdzić szyjkę i jak tam małaeh głupia ja!
Dobranoc Marcówki :-* -
Dobry wieczór ☺.
U nas weekend jak zwykle szalony. Chciałam upiec bezy ale spalilam bo zapomniałam o nich. A mąż siedząc w kuchni pijac kawę nawet nie zauważył dymu wokół siebie. Ale za to obiad się udał i deser drugi też W postaci mini paczuszkow
.
I oczywiście jak co niedzielę rozpoczynamy nowy tydzień, tym razem już 25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 00:14
Czarodziejka87, A.Kasia, She86, Mania1718, Kate84, d'nusia, Madzialena90, RudyTygrysek, Est, Kajola, muminka83, Falon lubią tę wiadomość
-
Kate może faktycznie za duży wysiłek, ale na pewno od tego szyjka Ci się nie skrocila, zrób sobie dziś luzniejszy dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 08:14
Kate84 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
noelka wrote:To lecę pisać, tylko muszę jakichś znaleźć
a Ty kiedy chciałaś mieć sesję?
-
Ona_89 dziękujemy za rady
Wszystkie sobie zapisałam. Ja się zastanawiam nad laktatorem elektrycznym z Lovi. Siostra szwagierki polecała mi taki, żeby miał przyssawki na dwie piersi, ale myśle że na jedną pierś wystarczy
Kate84 jak czytałam o Twoim zapędach kulinarnych to właśnie się zastanawiałam, jak Ty kobito dajesz radę tyle stać przy garachMam nadzieję, że przez noc troszkę odpoczęłaś i już lepiej się czujesz
A u mnie dziś 100-dniówka wg ostatniej miesiączki
Kate84, d'nusia, Kajola, Izoleccc, Ona_89' lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
muminka83 wrote:Powiedziała bo pewnie nigdy tego nie przeżyła gdyby przeszła poronienie inaczej by gdakała
Czego nie życzę nikomu
-
Czarodziejka87 wrote:Dzień dobry mamusie:)
Dzisiaj wcześnie pobudka bo wybieram się na badania między innymi na glukoze.
Przyszła kolej na mnie.
Już teraz chce mi się jeść a co dopiero za parę godzin ale trzeba dać radę
Miłego dnia!:*
Ja też byłam głodna , a ta glukoza mnie zasycila bardzo
A tak w ogóle to dzień dobrySynuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dziękuję Dziewczyny, mam nadzieję że macie racje i ten wysiłek nic u nas nie zrobił! W nocy oczywiście jak zwykle nie spałam, ale plecy już tak nie bolą odpoczynek zrobił swoje
Wg belly i om dziś zaczynamy III trymestrchoć gin bardziej liczy na termin 1 marca
Miłego dnia Mamuśki
Ja mimo wszystko na 10 jadę na gimnastykę po niej jakoś lepiej się czuję i mój kręgosłup też, ale później już cały dzień odpoczywam po tym wczorajszym!Mania1718, A.Kasia, d'nusia, Est, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Kasia, jak po wizycie masz jakieś badania? Mnie na próbę wypisują do domu pojutrze jeśli badanie wyjdzie okej
No brzuch miękki i skurczów brak
Nataszka2200, d'nusia, Karka lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dzień dobry
ja już po śniadaniupoczytam was troszkę i może coś ogarnę w domu , muszę wykorzystać chwilę w której plecy nie bolą
-
aleksandrazz wrote:Kasia, jak po wizycie masz jakieś badania? Mnie na próbę wypisują do domu pojutrze jeśli badanie wyjdzie okej
Olu super wiadomość, na pewno bardzo się cieszysz! Trzymam kciuki ,żeby żadne napięcia i skurcze się nie pojawiły! -
Czesc mamuski:) witam sie w 26tc:) jak te tygodnie leca szybko:) i bardzo dobrze
Kate84, A.Kasia, Renka88, d'nusia, Madzialena90, Kajola, Mietka 30:), Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Ja też już po śniadaniu, w nocy znów miałam twardnienia, rano jakieś skurcze mega bolesne, więc leżakuję sobie teraz. W tym tygodniu definitywnie kończę wszelakie projekty związane z fotografią, bo coś czuję że zaraz zacznie się robić nieciekawie u mnieoj, takie przeczucie kobiece.
Piszcie co tam u Was, kto wizytuje? -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Kasia, jak po wizycie masz jakieś badania? Mnie na próbę wypisują do domu pojutrze jeśli badanie wyjdzie okej
Dzień dobryA ja zostaję na obserwacji jeszcze ten tydzień i w piątek wychodzę do domu
W sumie już się z tym pogodziłam i nawet się cieszę, w piątek zaczynamy 29 tydzień i będę się czuła w domu spokojniej niż jakby mnie dziś wypisali
Super, że u Ciebie skurczy brakOby tak jak najdłużej!
Madlene.:), Kajola, Nataszka2200, Czarodziejka87, muminka83, Mietka 30:), Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Witam się w III trymestrze!
Renka88, d'nusia, Madlene.:), Madzialena90, alinalii, A.Kasia, Est, Kajola, Mania1718, perła ziemi, Kate84, Czarodziejka87, muminka83, Mietka 30:), Lilou1984, Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualny