Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja mam kolejne zmartwienie wiem ,że może niepotrzebnie ale ....zapytam - wchodze dziś na wagę i w 2 dni mam 1,5 kg więcej gdzie w weekend naprawdę jadłam bardzo mało , połowe tego co wcześniej w ciąży bo nie mam apetytu i jestem zaskoczona skąd taki przyrost?
Oczywiście naczytałam się w necie ,że to może być cukrzyca ciążowa, albo coś z wodami itp...Glukoze miałam b.ładną ale może dopiero teraz coś wyszło?
Czy to możliwe ,żeby tak przytyć nie jedząc dużo ?( śniadanie 1 kanapka + pomidor, drugie to jogust naturalny i mandarynki, obiad trszokę ryżu i pól devolaja , jabłko i 2 kanapki na kolacje to mniej więcej mojee jedzenie w weekend)...
Czy to możliwe ,że coś jednak złego sie dzieje przy takim szybkim wzroście wagi???? -
nick nieaktualnyA ja nawet przeoczyłam 100dniówkę
jakoś teraz mi przyspieszył ładnie ten czas.
Od wczoraj wieczora mam w brzuchu chyba pijanego zająca. Mała skacze i fika jak mało kiedy.
Wczoraj wybrałam już łóżeczko z IKEA z dwoma szufladami. Mąż już ma spisany model i jak tylko mała się urodzi to pojedzie kupićciekawe czy będzie umiał zamontować baldachim, który już mamy w domu tyle, że rozłożony.
Przewijak chyba kupimy też ten Ikeoski za 89zł. I tak posłuży tylko kilka miesięcy więc nie ma sensu wydawać nie wiadomo ile. -
nick nieaktualnyKate84 wrote:Dziewczyny a ja mam kolejne zmartwienie wiem ,że może niepotrzebnie ale ....zapytam - wchodze dziś na wagę i w 2 dni mam 1,5 kg więcej gdzie w weekend naprawdę jadłam bardzo mało , połowe tego co wcześniej w ciąży bo nie mam apetytu i jestem zaskoczona skąd taki przyrost?
Oczywiście naczytałam się w necie ,że to może być cukrzyca ciążowa, albo coś z wodami itp...Glukoze miałam b.ładną ale może dopiero teraz coś wyszło?
Czy to możliwe ,żeby tak przytyć nie jedząc dużo ?( śniadanie 1 kanapka + pomidor, drugie to jogust naturalny i mandarynki, obiad trszokę ryżu i pól devolaja , jabłko i 2 kanapki na kolacje to mniej więcej mojee jedzenie w weekend)...
Czy to możliwe ,że coś jednak złego sie dzieje przy takim szybkim wzroście wagi????
Grrrrr .....Bo Ci krzywdę zaraz zrobię za to czytanie w necie.
Nic się nie dzieje - nie schzujWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 09:58
-
Kate84 ja mysle,ze to taka jednorazowa sprawa z ta waga
nie martw sie. Mysle,ze to woda w organizmie bo pewnie sporo pijesz. Teraz w 3trymestrze bedziemy szybciej tyc. 2kg na miesiac to tak normalnie a mysle,ze moze sie zdarzyc ze i wiecej.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kate84 wrote:Dziewczyny a ja mam kolejne zmartwienie wiem ,że może niepotrzebnie ale ....zapytam - wchodze dziś na wagę i w 2 dni mam 1,5 kg więcej gdzie w weekend naprawdę jadłam bardzo mało , połowe tego co wcześniej w ciąży bo nie mam apetytu i jestem zaskoczona skąd taki przyrost?
Czy to możliwe ,że coś jednak złego sie dzieje przy takim szybkim wzroście wagi????A może dawno w toalecie nie byłaś? Pap86 też może mieć racje, mogła Ci się woda w organizmie zatrzymać.
-
Dzień dobry! Ja dzisiaj wychodzę do domku! Jedynie co mnie zdziwiło, że szyjka z prawie 5cm skróciła mi się do 3.49cm ale i tak jest długa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:00
d'nusia, Teresa1992, Renka88, Karka, A.Kasia, alinalii, M+M+?, muminka83, Kate84, Mietka 30:), Izoleccc, krówka_muffka, She86, Est, Czarodziejka87, Madlene.:), Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
W sumie też prawda
Ja cieszę się z jutrzejszej wizyty jak chyba nigdy dotąd... Mały naprawdę mnie już denerwuję tym swoim brakiem aktywności. Wczoraj do 13 kopał i się wiercił ciągle, a od tego momentu do teraz czułam go może ze 6 razy...ehh niby nie powinnam się denerwować , bo już raz taki leniwy dzień miał, no ale jednak nie potrafię być spokojna...Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualnyKaarolina wrote:Niecierpliwa ja tu lezalam 8 dni plackiem i sie skrocila wiec nie wiem co bym musiala robic zeby to sie nie stalo..
Oj wiesz, co lekarz i sprzęt to inaczej mierzyMoże stąd taka różnica. Cieszę się, że wracasz do domu
Gośśś - daj znać jak już się wybudzisz z narkozy i dojdziesz do siebieTrzymam za Was kciuki!
Gośśś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:Oj wiesz, co lekarz i sprzęt to inaczej mierzy
Może stąd taka różnica. Cieszę się, że wracasz do domu
Gośśś - daj znać jak już się wybudzisz z narkozy i dojdziesz do siebieTrzymam za Was kciuki!
Cooooo - Gośśś z narkozy? Coś mi chyba umknęło. Que passa ? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Cieszę się bardzo, że w szpitalach lepsze wieści
Kaarolina Super, że Cię wypuszczają. A szyjka i tak bardzo długa
My dzisiaj wizytujemy ale jakoś mnie nie cieszy ta wizyta. Wczoraj miałam spięcie z mężem- z mojej winy! Pół nocy przepłakałam bo takie miałam wyrzuty sumienia. Mam nadzieję, że to wina hormonów i że po ciąży miną mi wszystkie humorki
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Nataszka belly troche oszukuje w tygodniach
liczy na przod- jak jestes w 26+0 to bedzie Ci pokazywac juz 27tc a lekarze tak nie liczą
jak jestes np w 26+4 to lekarz powie,ze jestes w 26tc a nie w 27
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt