Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajola wrote:Twojego lekarza nie znam w takim razie ale szpital wybrałyśmy ten sam
Ja chodzę do Lewandowskiegojak ten swiat mały
Kajola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[d]d'nusia[/b] oglądałam właśnie ,niestety żadnych dobrych wieści dla mnie nie było eh , wszystko to co wiem czyli dupa
i zgodzę się z tą Panią prawnik ,że ten przepis jest anachroniczny! Najlepiej ,że gdyby było 300 dni od rozwodu to mielibyśmy spokój bo brakuje nam parę dni ,ale ,że od uprawomocnienia wyroku się liczy...
Choć cały czas mówię teraz do Amelki ,że ma się nie pchać za szybko na świat i poczekać te parę dni bo na pewno też nie chce mięc mojego ex męża nazwiskaO!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:24
d'nusia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
kamka wrote:a pisałyście o sesji z brzuszkiem i maluszkiem ja bede miała w 1 połowie stycznia u kumpla właśnie jeg siostra dzwoniła bo domawiali sukienki no i oczywiście sesyja full w cenie podstawowej (brzuszkoa i noworodkowa) za to że wykorzystają nasze foty w portfolio dostępnym w studio... bo ich córa już za duża a oni też następnego nie planują...
Kamka a mają już doświadczenie z takimi maluszkami? Chciałam Was bardzo uczulić na ten punkt, bo wiele osób robi sesje lub "sesyjki" u znajomych, po kosztach, oni bez wiedzy i przygotowania chociażby ze strony np. rehabilitantów położnych wkładają dzieci do koszyków nie wiedząc jakie techniki zastosować i nie raz kończyło się to nieprzyjemnie dla dziecka. Min. dlatego powstała akcja "Bezpieczny noworodek na sesji". Taka sesja musi się odbywać w pewnych warunkach, w odpowiedniej temperaturze. Sama wykonuję sesję noworodków od ponad 5 lat i jestem odrobinę uczulona pod tym względem...A.Kasia, alinalii, Kate84, Est, muminka83, Lilou1984, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
oni mają jej mąż już długo pracuje jako fotograf ale teraz dopiero swoje studio otworzyli i dlatego tylko znajomym robią taniej żeby sie rozreklamować ale doświadczenie mają już także spokojnie:) ale dzięki za informacje:)
MeAmerie lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Kamka a mają już doświadczenie z takimi maluszkami? Chciałam Was bardzo uczulić na ten punkt, bo wiele osób robi sesje lub "sesyjki" u znajomych, po kosztach, oni bez wiedzy i przygotowania chociażby ze strony np. rehabilitantów położnych wkładają dzieci do koszyków nie wiedząc jakie techniki zastosować i nie raz kończyło się to nieprzyjemnie dla dziecka. Min. dlatego powstała akcja "Bezpieczny noworodek na sesji". Taka sesja musi się odbywać w pewnych warunkach, w odpowiedniej temperaturze. Sama wykonuję sesję noworodków od ponad 5 lat i jestem odrobinę uczulona pod tym względem...
właśnie dlatego wybrałam dość drogiego fotografa ale z dużym doświadczaniem.
Ja dzisiaj już rano byłam polować w hm i to moje zakupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/799a9c8e01ee.jpgA.Kasia, RudyTygrysek, Kate84, Est, Mania1718, Czarodziejka87, Kajola, MeAmerie, She86, wiewiórka17, Karka, Andriel, Mietka 30:), Lilou1984, Falon lubią tę wiadomość
-
dziewczyny co powiecie o tym łóżeczku
i czy 500zł to duzo jak na łóżeczko?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088fb89b2d14.jpg
RudyTygrysek, perła ziemi, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, a ja mam pytanie niezwiązane z CIĄŻĄ i dziećmi
Chcę wywołać 160 zdjęć do albumu.
Widziałam, że tanio można wywołać w tych punktach np. fotojoker, auchan, rossman itp.
Jaka jest jakość takich zdjęć? Macie jakieś doświadczenie?
Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt. -
Dziewczyny, odnośnie uznawania ojcostwa w przypadku związku partnerskiego:
byłam z moim P dwa tygodnie temu w USC (dowolny) i załatwialiśmy właśnie zaświadczenie o uznaniu ojcostwa - całość zajęła nam 20 minut, bezpłatnie i od ręki.
bardzo polecam zrobić to przed porodem, bo wtedy dziecko jak się rodzi to automatycznie ma Tatę i jego nazwisko. a jak kobieta jest panną i nie ma papierka to dziecko ma wpisane w dokument ojciec nieznany i nazwisko matki, trzeba wtedy wyrabiać nowy akt urodzenia, żeby to pozmieniać, wiec lepiej sobie zaoszczędzić czasu i papierologii
bardzo polecamKate84, Est, Czarodziejka87, RudyTygrysek, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda lena wrote:Dziewczynki, a ja mam pytanie niezwiązane z CIĄŻĄ i dziećmi
Widziałam, że tanio można wywołać w tych punktach np. fotojoker, auchan, rossman itp.
Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt.
Ja zawsze wywołuje przez allegro. Najtaniej -
domiii wrote:Dziewczyny, odnośnie uznawania ojcostwa w przypadku związku partnerskiego:
byłam z moim P dwa tygodnie temu w USC (dowolny) i załatwialiśmy właśnie zaświadczenie o uznaniu ojcostwa - całość zajęła nam 20 minut, bezpłatnie i od ręki.
bardzo polecam zrobić to przed porodem, bo wtedy dziecko jak się rodzi to automatycznie ma Tatę i jego nazwisko. a jak kobieta jest panną i nie ma papierka to dziecko ma wpisane w dokument ojciec nieznany i nazwisko matki, trzeba wtedy wyrabiać nowy akt urodzenia, żeby to pozmieniać, wiec lepiej sobie zaoszczędzić czasu i papierologii
bardzo polecam -
Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt. -
Magdalena ja niestety nie pomogę nigdy tam nie wywoływałam zdjęć
Alinalii bardzo fajne ,ładne i praktyczne to łóżeczko,co do ceny się nie wypowiem bo z niektórymi rzeczami dla małej też zaszalałam
26Asia ale super zakupy udało Ci się wyłapać!
MeAmerie ja noworodkową mam u profesjonalnego foto od takich sesji , dlatego już teraz musiałam zarezerwować wstępnie termin.
Gorzej cały czas z tą ciążową - tylko 3 na 15 ma miejsce i żaden szału nie robi ,no ale coś dziś musimy wybrać . -
Ja już po glukozie,nawet było ok tylko wpadłam na genialny pomysł,żeby wyjść w między czasie do lumpka i trochę mi się słabo zrobiło.Ale dałam radę i ciuszkow do małego nakupowałam,szkoda że zdjęć nie mogę wstawić..
Trochę mnie zmuliła ta glukoza i teraz siedzę klapnięta.
Asia ale super rzeczy w h&m wyhaczyłaś
Kate84 nie martw się wagą bo to może być chwilowe wachanie.Najlepiej chyba się nie ważyć
Gośśś Trzymam kciuki daj znać co u Was.
A.Kasia dobrze,że już wiesz kiedy wyjdziesz do domku zleci na pewno a teraz będziesz pod kontrolą fachowców:)
Aleksandrazz żadnego skurczu super wiadomość!
Wszystkim wizytującym samych pozytywnych wieści ze spotkania z maluszkami:)
Gośśś lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt.
Ja kupuję pakiet na allegro (jeśli chcę wywołać dla siebie do albumu - dla klientów drukuję bardziej ekskluzywną) u tego Pana - zawsze byłam zadowolona http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6915478
26Asia cieszy mnie to bardzo! Ale drogi fotograf najczęściej oznacza oprócz dużego doświadczenia dużą jakość oferowanych usług - i to też mnie obecnie cieszy!!
Kate84 ponieważ my fotografy mamy teraz sezon przedświąteczny - czyli jeden z najgorętszych w roku ;)ja sama na dniach będę miała ciążową - sama wymyślałam motyw, dodatki i klimatKate84 lubi tę wiadomość
-
Ehh my dziś rano wstalismy i jesteśmy w szpitalu na patologii ciąży... Chce mi się płakać ze tu jestem. Myślałam że sprawdza czy wszystko ok i puszcza mnie do domu a tu przyszedł inny doktor i powiedział że bliźniaki zostają na obserwacji. Wiem że tak lepiej dla nas ale to takie stresujące,że już wiem jak się czulyscie i czujecie w szpitalach . I dostaliśmy już jeden zastrzyk na szybsze rozwinięcie plucek. Jutro czeka nas drugi.
-
nick nieaktualny