X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:
    dziewczyny co powiecie o tym łóżeczku
    i czy 500zł to duzo jak na łóżeczko? ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088fb89b2d14.jpg

Mi też się wydawało ze to dużo ale zdecydowaliśmy się ze wolimy dopłacić i kupić masywniejsze łóżeczko .my wybraliśmy takie ok.550 zł.bo te co są na allegro za 300 to wydaje mi się ze takie nie jest masywne.

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii wrote:
    dziewczyny co powiecie o tym łóżeczku
    i czy 500zł to duzo jak na łóżeczko? ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088fb89b2d14.jpg

Jak się Tobie podoba to się nie zastanawiaj ;)Jest bardzo ładne,ma szuflade i "wyciągany" bok czyli posłuży na dłużej więc chyba 500 to nie tak dużo:)

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 - Kasiu, przykro mi, że musieliście zostać w szpitalu :/ A co się stało, że w ogóle się tam znalazłaś? Mam nadzieję, że wszystko ok i że szybko wyjdziesz do domu :*

Kasia24 lubi tę wiadomość

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Dziewczynki, a ja mam pytanie niezwiązane z CIĄŻĄ i dziećmi :D

Chcę wywołać 160 zdjęć do albumu.
    Widziałam, że tanio można wywołać w tych punktach np. fotojoker, auchan, rossman itp.
    Jaka jest jakość takich zdjęć? Macie jakieś doświadczenie?
    Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt.
    Ja wywołuje zawsze na stronie empikfoto maja fajne promocje i zdjęcia są bardzo ładne.tylko chwile schodzi wgrywanie ich na serwer :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja juz jestem po o 11mnie wzieli a o 11.40 wrocilam juz na sale. Zaszyli co trzeba (chyba hehe :-P ) i bedzie spokoj :-D najgorsze jest to ze do jutra nie moge wstawac i siku do basenu :-\ ale jakos to przezyje :-P
    Ciesze sie ze u was ok :-)

Magda lena, A.Kasia, aleksandrazz, Est, Madlene.:), d'nusia, Czarodziejka87, M+M+?, Vincent, perła ziemi, Kajola, Karka, muminka83, Izoleccc, Renka88, Madzialena90, Andriel, Mania1718, kateee, Mietka 30:), Kate84, Lilou1984, edyś, Falon, She86, ksanka, Hannia123, krówka_muffka lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:
    Hejka ja juz jestem po o 11mnie wzieli a o 11.40 wrocilam juz na sale. Zaszyli co trzeba (chyba hehe :-P ) i bedzie spokoj :-D najgorsze jest to ze do jutra nie moge wstawac i siku do basenu :-\ ale jakos to przezyje :-P
    Ciesze sie ze u was ok :-)

Super że już jesteś po :) To teraz leż i wypoczywaj! Jeden dzień sikania do basenu to jeszcze nie dramat, grunt że jesteście teraz bezpieczniejsi :)

Gośśś, muminka83 lubią tę wiadomość

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie - a ta wersja bardziej ekskluzywna w jakiej cenie? i od kogo?
    W końcu po 2 latach od ślubu robię albumy ślubne dla rodziców :D
    To może lepiej troszkę lepszej jakości te zdjęcia wywołać.

Kasiu24 - 3mam kciuki za Ciebie i bliźniaki. Na tym etapie ciąży i to jeszcze dubeltowej przeważnie zostawiają na obserwacji. Oby to były tylko 3 doby i domu ! :*
    Mam nadzieję, że to nic groźnego!

Gośśś - najwazniejsze, że już po. Szyjka zaszyta! I bobas bezpieczny!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:00

Kasia24, Gośśś lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Gosia super że wszystko się udało, psychicznie też sobie odpoczniesz :-*

Gośśś lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Est Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 trzymaj się Kochana i zdrówka dla bliźniaków!

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 wszystko będzie dobrze, nade mną zalamywali ręce, dopiero po 2 tygodniach udało się jako tako zahamować skurcze. Poobserwują i wypuszczą do domu :-)

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 trzymaj się . buziaczki :*

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Czarodziejka87 - hmm a w moim laboratorium każą po glukozie bezwzględnie siedzieć na tyłku te 2 h bo ponoć wysiłek fałszuje wynik... Fajnie, że zakupy udane :)

O kurcze a ja myślałam,że to kwestia tego że może się zrobić niedobrze..
    Teraz się będę zastanawiać..
    Jedna dziewczyna która była przede mną na glukozie jeszcze lepsza,bo wypiła i od razu wyparowała stamtąd a potem wleciała prawie zdyszana jak ja już byłam po drugim pobraniu;)

Filip 28.03.2016 <3
  • Kasia24 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :-*.
    U nas niby nic groźnego ale też no jak dla kogo . Tzn od piątku praktycznie wcale nie czułam ruchów. A wcześniej dzieci były szalone. Nie chciałam panikowac i tak zwklekalam czekając aż zaczną kopać. Przed zajęciami na uczelni wybrałam się na IP bo ruchow daLej nie bylo i zaczęło mnie boleć podbrzusze i juz zostalam. Miałam już usg, maluszki się ruszają,serduszka szybko biją ale musimy mimo wszystko zostać. Czekam teraz aż mi z domu rzeczy przywioza bo do auta zabrałam jedynie pizamke i ciapy. Ale bardzo szybko mnie przyjęli i się mną zajęli. Zastanawiam się tylko czy informować np sms mojego lekarza o tym,że jestem na oddziałe. Jak mnie przyjmowali pytali kto mnie prowadzi. Także mój lekarz jest z tego szpitala szpitala którym jestem. Miałam we wtorek za tydzień iść do niego na wizytę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:15

8599kw7ibq9d0sqb.png
    ma6n53rzt65cc071.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 trzymaj się musi być dobrze:*

Filip 28.03.2016 <3
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny :-* teraz jestem spokojniejsza ze juz go mam i bedzie dobrze :-)

Kasia24 kdobrze ze u was wszystko ok i ze to nic powaznego :-) powodzenia

A.Kasia, Kasia24 lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia24 - ja mojego poinformowałam, że mnie przyjęli na oddział (chociaż okazało się, że szpital wcześniej do niego dzwonił z tą informacją). Zawsze to lepiej go uprzedzić, żeby się nie zdziwił jak Cię spotka w szpitalu ;) No i może opiekę będziesz miała lepszą jak się za Tobą wstawi. Ja widzę, że jestem uważniej doglądana niż pacjentki "z ulicy".

• Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:
    Ja już po glukozie,nawet było ok tylko wpadłam na genialny pomysł,żeby wyjść w między czasie do lumpka i trochę mi się słabo zrobiło.Ale dałam radę i ciuszkow do małego nakupowałam,szkoda że zdjęć nie mogę wstawić..
    Trochę mnie zmuliła ta glukoza i teraz siedzę klapnięta.

Asia ale super rzeczy w h&m wyhaczyłaś:)

Kate84 nie martw się wagą bo to może być chwilowe wachanie.Najlepiej chyba się nie ważyć;)

Gośśś Trzymam kciuki daj znać co u Was.

A.Kasia dobrze,że już wiesz kiedy wyjdziesz do domku zleci na pewno a teraz będziesz pod kontrolą fachowców:)

Aleksandrazz żadnego skurczu super wiadomość!:)

Wszystkim wizytującym samych pozytywnych wieści ze spotkania z maluszkami:)

u nas był zakaz po glukozie chodzenia musiałam tam siedziec bo w spoczynku jest inne eprzyswaajanie glukozy szybciej SIE JA spala jak sie chodzi ;/ mozesz miec przez to nie wiarygodny wynik u nas pani nas dogladala i na samym wstepie mowiła ssiedzimy!

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam to łóżeczko
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-alek-z-szuflada-kolor-bialy-i5115978142.html
    i zastanawiam się czy nie będzie mało masywne itd...:( a ma przyjść dopiero 18 grudnia

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewiórka17 wrote:
    Mi też się wydawało ze to dużo ale zdecydowaliśmy się ze wolimy dopłacić i kupić masywniejsze łóżeczko .my wybraliśmy takie ok.550 zł.bo te co są na allegro za 300 to wydaje mi się ze takie nie jest masywne.

Powiem tak że sporo naszych znajomych ma łóżeczka mza 100 zł z groszem i są już na drugie czy kolejne dziecko. W większości płacisz za firmę i markę a nie za wykonanie.
    My kupiliśmy z Klupsia i jesteśmy zadowoleni ma być tak czy owak maksymalnie do ukończenia 2 roku życia bo potem mała podobnie jak syn będzie spał na normalnym swoim łóżeczku.

Falon lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka2200 wrote:
    u nas był zakaz po glukozie chodzenia musiałam tam siedziec bo w spoczynku jest inne eprzyswaajanie glukozy szybciej SIE JA spala jak sie chodzi ;/ mozesz miec przez to nie wiarygodny wynik u nas pani nas dogladala i na samym wstepie mowiła ssiedzimy!

No właśnie szkoda,że tam taka wolna amerykanka u mnie w labo:/ powiedziała mi tylko,żeby nie jeść i za dużo nie chodzić..

Filip 28.03.2016 <3
‹‹ 1280 1281 1282 1283 1284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ