Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
alinalii wrote:dziewczyny co powiecie o tym łóżeczku
i czy 500zł to duzo jak na łóżeczko?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088fb89b2d14.jpg
Mi też się wydawało ze to dużo ale zdecydowaliśmy się ze wolimy dopłacić i kupić masywniejsze łóżeczko .my wybraliśmy takie ok.550 zł.bo te co są na allegro za 300 to wydaje mi się ze takie nie jest masywne. -
alinalii wrote:dziewczyny co powiecie o tym łóżeczku
i czy 500zł to duzo jak na łóżeczko?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/088fb89b2d14.jpg
Jak się Tobie podoba to się nie zastanawiaj ;)Jest bardzo ładne,ma szuflade i "wyciągany" bok czyli posłuży na dłużej więc chyba 500 to nie tak dużo:)
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Magda lena wrote:Dziewczynki, a ja mam pytanie niezwiązane z CIĄŻĄ i dziećmi
Chcę wywołać 160 zdjęć do albumu.
Widziałam, że tanio można wywołać w tych punktach np. fotojoker, auchan, rossman itp.
Jaka jest jakość takich zdjęć? Macie jakieś doświadczenie?
Zależy mi, żeby zdjęcia wyglądały naturalnie i nieprzekoloryzowanie, ale żeby cena była też w miarę znośna , tak do 0,59 zł. za 1 szt. -
Hejka ja juz jestem po o 11mnie wzieli a o 11.40 wrocilam juz na sale. Zaszyli co trzeba (chyba hehe
) i bedzie spokoj
najgorsze jest to ze do jutra nie moge wstawac i siku do basenu
ale jakos to przezyje
Ciesze sie ze u was okMagda lena, A.Kasia, aleksandrazz, Est, Madlene.:), d'nusia, Czarodziejka87, M+M+?, Vincent, perła ziemi, Kajola, Karka, muminka83, Izoleccc, Renka88, Madzialena90, Andriel, Mania1718, kateee, Mietka 30:), Kate84, Lilou1984, edyś, Falon, She86, ksanka, Hannia123, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Hejka ja juz jestem po o 11mnie wzieli a o 11.40 wrocilam juz na sale. Zaszyli co trzeba (chyba hehe
) i bedzie spokoj
najgorsze jest to ze do jutra nie moge wstawac i siku do basenu
ale jakos to przezyje
Ciesze sie ze u was ok
Super że już jesteś poTo teraz leż i wypoczywaj! Jeden dzień sikania do basenu to jeszcze nie dramat, grunt że jesteście teraz bezpieczniejsi
Gośśś, muminka83 lubią tę wiadomość
-
MeAmerie - a ta wersja bardziej ekskluzywna w jakiej cenie? i od kogo?
W końcu po 2 latach od ślubu robię albumy ślubne dla rodziców
To może lepiej troszkę lepszej jakości te zdjęcia wywołać.
Kasiu24 - 3mam kciuki za Ciebie i bliźniaki. Na tym etapie ciąży i to jeszcze dubeltowej przeważnie zostawiają na obserwacji. Oby to były tylko 3 doby i domu ! :*
Mam nadzieję, że to nic groźnego!
Gośśś - najwazniejsze, że już po. Szyjka zaszyta! I bobas bezpieczny!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:00
Kasia24, Gośśś lubią tę wiadomość
-
Kasia24 wszystko będzie dobrze, nade mną zalamywali ręce, dopiero po 2 tygodniach udało się jako tako zahamować skurcze. Poobserwują i wypuszczą do domu
Kasia24 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Czarodziejka87 - hmm a w moim laboratorium każą po glukozie bezwzględnie siedzieć na tyłku te 2 h bo ponoć wysiłek fałszuje wynik... Fajnie, że zakupy udane
O kurcze a ja myślałam,że to kwestia tego że może się zrobić niedobrze..
Teraz się będę zastanawiać..
Jedna dziewczyna która była przede mną na glukozie jeszcze lepsza,bo wypiła i od razu wyparowała stamtąd a potem wleciała prawie zdyszana jak ja już byłam po drugim pobraniu;)
Filip 28.03.2016
-
Dziekuje dziewczyny :-*.
U nas niby nic groźnego ale też no jak dla kogo . Tzn od piątku praktycznie wcale nie czułam ruchów. A wcześniej dzieci były szalone. Nie chciałam panikowac i tak zwklekalam czekając aż zaczną kopać. Przed zajęciami na uczelni wybrałam się na IP bo ruchow daLej nie bylo i zaczęło mnie boleć podbrzusze i juz zostalam. Miałam już usg, maluszki się ruszają,serduszka szybko biją ale musimy mimo wszystko zostać. Czekam teraz aż mi z domu rzeczy przywioza bo do auta zabrałam jedynie pizamke i ciapy. Ale bardzo szybko mnie przyjęli i się mną zajęli. Zastanawiam się tylko czy informować np sms mojego lekarza o tym,że jestem na oddziałe. Jak mnie przyjmowali pytali kto mnie prowadzi. Także mój lekarz jest z tego szpitala szpitala którym jestem. Miałam we wtorek za tydzień iść do niego na wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:15
-
nick nieaktualnyKasia24 - ja mojego poinformowałam, że mnie przyjęli na oddział (chociaż okazało się, że szpital wcześniej do niego dzwonił z tą informacją). Zawsze to lepiej go uprzedzić, żeby się nie zdziwił jak Cię spotka w szpitalu
No i może opiekę będziesz miała lepszą jak się za Tobą wstawi. Ja widzę, że jestem uważniej doglądana niż pacjentki "z ulicy".
-
Czarodziejka87 wrote:Ja już po glukozie,nawet było ok tylko wpadłam na genialny pomysł,żeby wyjść w między czasie do lumpka i trochę mi się słabo zrobiło.Ale dałam radę i ciuszkow do małego nakupowałam,szkoda że zdjęć nie mogę wstawić..
Trochę mnie zmuliła ta glukoza i teraz siedzę klapnięta.
Asia ale super rzeczy w h&m wyhaczyłaś
Kate84 nie martw się wagą bo to może być chwilowe wachanie.Najlepiej chyba się nie ważyć
Gośśś Trzymam kciuki daj znać co u Was.
A.Kasia dobrze,że już wiesz kiedy wyjdziesz do domku zleci na pewno a teraz będziesz pod kontrolą fachowców:)
Aleksandrazz żadnego skurczu super wiadomość!
Wszystkim wizytującym samych pozytywnych wieści ze spotkania z maluszkami:)
u nas był zakaz po glukozie chodzenia musiałam tam siedziec bo w spoczynku jest inne eprzyswaajanie glukozy szybciej SIE JA spala jak sie chodzi ;/ mozesz miec przez to nie wiarygodny wynik u nas pani nas dogladala i na samym wstepie mowiła ssiedzimy!
-
wiewiórka17 wrote:Mi też się wydawało ze to dużo ale zdecydowaliśmy się ze wolimy dopłacić i kupić masywniejsze łóżeczko .my wybraliśmy takie ok.550 zł.bo te co są na allegro za 300 to wydaje mi się ze takie nie jest masywne.
Powiem tak że sporo naszych znajomych ma łóżeczka mza 100 zł z groszem i są już na drugie czy kolejne dziecko. W większości płacisz za firmę i markę a nie za wykonanie.
My kupiliśmy z Klupsia i jesteśmy zadowoleni ma być tak czy owak maksymalnie do ukończenia 2 roku życia bo potem mała podobnie jak syn będzie spał na normalnym swoim łóżeczku.Falon lubi tę wiadomość
-
Nataszka2200 wrote:u nas był zakaz po glukozie chodzenia musiałam tam siedziec bo w spoczynku jest inne eprzyswaajanie glukozy szybciej SIE JA spala jak sie chodzi ;/ mozesz miec przez to nie wiarygodny wynik u nas pani nas dogladala i na samym wstepie mowiła ssiedzimy!
No właśnie szkoda,że tam taka wolna amerykanka u mnie w labo:/ powiedziała mi tylko,żeby nie jeść i za dużo nie chodzić..Filip 28.03.2016