Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!
nieśmiało się przywitam, ale jestem jeszcze przed 1 usg i trochę się denerwuje czy wszystko będzie ok:)
termin kalkulator obliczył mi na 26 marca. dzisiaj jest dokładnie 18 dpt moich dwóch kropków. strasznie się niecierpliwie bo cały czas nie wiem czy zadomowiły się 2 czy 1 dowiem się dopiero 3 sierpnia
pozdrawiam ciepło wszystkie marcowe przyszłe mamusie!Magda lena, Antonelka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:hej dziewczyny!
nieśmiało się przywitam, ale jestem jeszcze przed 1 usg i trochę się denerwuje czy wszystko będzie ok:)
termin kalkulator obliczył mi na 26 marca. dzisiaj jest dokładnie 18 dpt moich dwóch kropków. strasznie się niecierpliwie bo cały czas nie wiem czy zadomowiły się 2 czy 1 dowiem się dopiero 3 sierpnia
pozdrawiam ciepło wszystkie marcowe przyszłe mamusie!
cześć ja też wybieram się na pierwszą wizytę 3 sierpnia byłam teraz w poniedziałek ale mój gin mnie nie badał bo powiedział ze jest jeszcze za wcześnie i może być nic nie widać i się tylko będę niepotrzebnie denerwować. -
Lilou1984 wrote:hej dziewczyny!
pozdrawiam ciepło wszystkie marcowe przyszłe mamusie!
Witamy, witamy:)
na bank wszystko będzie ok:) trzymam kciuki:) -
Lilou - witaj Też będę trzymać kciuki za pomyślne zakończenie
A u mnie dziś przy aplikacji luteiny troche śluzu z dość dużą domieszką krwi (ale ciemniejsza niż wczoraj, po roztarciu jasna) i troche na brązowo zabarwionego. Mam nadzieje, że będzie lepiej i niedługo to czerwone zaniknie i brązowe też Luteiny przy tej dawce 2x2 starczy mi akurat do wizyty ( 5 sierpnia) no chyba, że coś niepokojącego wcześniej będzie się działo (tfu tfu odpukać)12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Magdalena, bo wiesz...z wypróżnieniami też jest słabo, więc tak sobie wkręcam... bo już tyle dziewczyn z wątku straciło swoje maleństwa...że się jakoś martwię mam dzisiaj ochotę na pierogi z serem białym..mam mega postanowienie,że je zrobię, tylko nie wiem czy mi się udadzą...(na pewno nie zrobię takich jak mama robi..ale bym wtrąbiła mamusinych)
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Ja dziś nie mam humoru, wstałam lewą nogą i chociaż fizycznie jest ok to psychicznie jakoś nie za bardzo. Wszystko mnie wkurza, nawet sama siebie wkurzam. Zaraz się zajmę sprzątaniem to się trochę wyżyję a potem padnę zmęczona to może nie będę miała siły się dalej denerwować Marzy mi się kilka chwil relaksu, zmiana otoczenia, woda i ciepły piasek. Ale z moim mężem to mogę co najwyżej pospacerować z kuchni do dużego pokoju niosąc mu obiad o ile w ogóle się na obiedzie zjawi Z dupy to, zazdroszczę dziewczynom, które mają mężów na etacie. Mój pracuje 24/dobę świątek piątek i niedziela a domowe sprawy odkłada zawsze na później. A ja jak tak patrze ilu ludzi niespodziewanie odchodzi to się zastanawiam, czy doczekamy tego "później".
-
nick nieaktualnyKasia współczuję. Facet siedzący caly dzień w domu nie oznacza nic dobrego
Ja też mam w czwartek wizyte. U mnie to druga. A w zasadzie to trzecia licząc tą w Invimedzie. Mam nadzieję usłyszeć serducho tym razem. I potrzebuję zapas lęków bo trzeciego wyjeżdżam na jakieś 6-8 tygodni i będę tylko wracać raz na 3-4.
Czy któraś z was prowadzi może ciążę w Medicover? Można tam się umówić na wizyty w sobotę? -
Kasiu to widzę że masz tak jak ja. Mój jest w domu 4 dni w tygodniu, a 3 dni w trasie a w sezonie koncertowym nawet i 5 dni w tyg jest poza domem
Teraz też siedzę sama od 4 dni. Przyjechał po mnie tata z mamą i zabrali mnie do siebie, do Gdańska Dziś pierwszy raz Fasol w brzuchu będzie u taty w pracy, podczas koncertu Zrobię mu niespodziankę
Chociaż jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży byłam na Orange Warsaw Festival i bawiłam się na Musie jak oszalała! Nie oszczędzałam się Musi mi to wystarczyć na rok. Jestem koncertowa dziewczyna i długo nie wytrzymam.
Love_life lubi tę wiadomość