Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
edyś wrote:Dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Ja od kilku dnia, zawsze ok 14 trace cala moc Oczy mi sie same zamykaja, sila rowna zeru, tak ze prawie mdleje Tez tak macie?
Mi najbardziej dokuczają piersi 6 tc a stanik rozmiar F no super niedługo namiot będzie potrzebny bolą potwornie mnie piersi a tak poza tym to super nie wymiotuje dobrze znoszę ciąże wszystkie zero energii na ten moment ale minie toWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 16:54
Ola -
edyś wrote:Dziewczyny, jak wasze samopoczucie? Ja od kilku dnia, zawsze ok 14 trace cala moc Oczy mi sie same zamykaja, sila rowna zeru, tak ze prawie mdleje Tez tak macie?
I to był mój pierwszy objaw ciąży, pojawił się jesszcze zanim zrobiłam test. -
Chamomilla wrote:Cześć dziewczyny! Wracam po małej przerwie i niestety po to żeby się pożegnać dzidziuś przestał rosnąć... i niestety drugi raz spotyka mnie taka tragedia
bardzo mi przykro nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz:( -
nick nieaktualny
-
Chamomilla wrote:Cześć dziewczyny! Wracam po małej przerwie i niestety po to żeby się pożegnać dzidziuś przestał rosnąć... i niestety drugi raz spotyka mnie taka tragedia
Jejku co się dzieje, że już tyle marcowych mam jest mamami aniołków
Coraz bardziej się boję..margaret26 lubi tę wiadomość
-
O niee... Strasznie mi przykro
W ogóle ostatnio mam doła, bo już tyle marcówek straciło fasolki, a ostatnio u mnie na wsi urodziła się dziewczynka bez rączki. Teraz właśnie robione są różnego rodzaju akcje, bo rodzice zbierają na protezę rączki min. zbieramy zakrętki, w radiu jakąś kampanię robią. A ja cały czas nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytanie: "dlaczego"
Wizytę mam za 2.5 tygodnia i coraz bardziej się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 17:34
-
nick nieaktualny
-
Bardzo mi przykro trzymaj sie kochanaAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Strasznie mi przykro[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
ona. wrote:Witaj
A jaki powód cc?
ja się wypowiem jeśli mogę. Jeśli były dwie cesarki po sobie to 3 ciąża musi być rozwiązana przez cc, tylko jakiś lekarz idiota może inaczej myśleć. Jeśli natomiast był poród sn i cc(kolejność sie nie liczy) to 3 poród może być sn( no chyba, że cesarka była druga i istnieją dalej te same lub pojawiły się nowe wskazania do cc).
Chamomilla - trzymaj się mocno kochana :*
zaczynam sie stresować jak dochodzą kolejne smutne wieści12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
po prostu się połóż...spanie to normalny objaw ciążowy, ja łykam jeszcze magnez na wzmocnienie, ale ten lepszy mag +b6 -
nick nieaktualny