Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
dziś pochwalę się Wam moim brzuszkiem
Skóra na brzuszku napięta i czasem swędzi ale powiem Wam, że mimo predyspozycji do rozstępów, to żaden się nie pojawił
A brzuszek smaruję tylko oliwką pielęgnacyjną dla niemowląt firmy HIPP.
I tak sobie myślę, że po porodzie również będę jej używać, dla siebie i dla dziecka.
Dziewczyny UDANYCH WIZYT
Co do ZUSu... czekam i czekam na jakiekolwiek wieści nadal i jeśli dziś nie przyjdzie przekaz pieniężny, to dzwonie do nich dopytać o co chodzi. No bo za co ja mam niby żyć...?? skoro od 3 miesięcy nie mam żadnego przypływu gotówki.
Dobrą nowinę mam - bratowa jest w 2 miesiącu ciążystrasznie się cieszę z tego powodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 09:30
ksanka, Est, edyś, Mania1718, Madlene.:), Magda lena, niecierpliwaa, krówka_muffka, Kajola, A.Kasia, baassiia, Gośśś, Madzialena90, d'nusia, Hannia123, Czarodziejka87, Kaarolina, RudyTygrysek, muminka83, Karolina@, Lilou1984, Kate84, perła ziemi, Mietka 30:), Falon, Izoleccc, Karka lubią tę wiadomość
-
Kate84 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty , na pewno wszystkie będę udane :-*
Za chwilę lecę na gimnastykę , wczoraj bylismy po 20tej z M na spacerze i było -7 !Mróz jak nie wiem
Miłego dnia
hihi ja tez lece na gimnastykę na 10co prawda nie w tym samym miescie, ale przybijam piątkę
dziewczyny gratuluje rozpoczętych tygodni i trymestrów!
czas leci, jednym wolniej, drugim szybciej ale najważniejsze że w jednym kierunku - do przodu!
Ogłaszam oficjalny zakaz rozpakowywania się co najmniej do końca stycznia z możliwością przedłużenia
alinali postanowiłam w Twoim imieniu zjeść dzisiaj owsiankę, żeby nie była stratnapowodzenia na glukozie! kciuki& !
Est, Magda lena, A.Kasia, d'nusia, alinalii, Karolina@, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki.
Gratulacje nowych tygodni!! Powodzenia dla dzisiejszych wizytujących!!
Ja się strasznie wiercę od kilku dni. Nie mogę znaleźć dobrej pozycji w łóżku dla siebie. Raz z rogalem, zaraz go wyrzucam na podłogę. Ciągle mi źle.
Miłego i słonecznego dnia.
-
Magda lena wrote:Lilou1984!
Ja się do Twojego zakazu rozpakowywania do końca stycznia jak najbardziej dostosuję!!
Ja też
A w syczniówkach zaczynają się już porody. U nas zacznie się w lutym. W sumie niedługoEst, d'nusia lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie dziś moje dziecko zdenerwowalo.
Nie czułam za bardzo jej ruchów, nawet jak brzuch ruszyłem ta nic. Tylko leżała w jednej pozycji.
Zaprzeglam więc monitor- dzięki Bogu za to urządzenie! I serduszko ładnie biło ale ruchów Żadnych.
No to nadszedł czas na testowanie czekolady.
Po 15 minutach zaczęła zgaga się ruszac i się uspokoilam.
11 ruchów w 20 minut ale takie leniwe że szkoda gadać
No to sprawdzimy jak wpływa na cukier czekolada 81%.
Dobra była!
Kasia może Tymek by się trochę z Zosia podzielił ruchami to chociaż będę miała trochę mniej stresu
Lilou ja też zapisuje się na listeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:12
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Kasia może Tymek by się trochę z Zosia podzielił ruchami to chociaż będę miała trochę mniej stresu
Z mojej strony bardzo chętnie bo wczoraj to ze 3 razy się już na IP wybierałam. Mam wrażenie, że z dnia na dzień jest większy i mocniej się rozpycha. Może na tej mojej owsiance z bananem tak rośnie
Lilou1984 - co do zakazu to nic nie mogę obiecać ale robię co mogęLilou1984 lubi tę wiadomość
-
Kochane, dziękuję za wszystkie słowa otuchy :*
jak padłam wczoraj po tych nerwach i płaczach to dopiero wstałam... szkoda mi tylko mojego Syna, bo na pewno to wszystko odczuł
odmówili mi, bo podobno moja umowa o prace została zawarta w celu wyciągnięcia kasy z ZUS na zwolnieniu i na macierzyńskim...
szkoda gadaćale będę walczyć!
buźka -
Kofeinka ale masz fajny brzuszek! A jaki super pepuszek'
Domiii jesteś dzielna i uczciwa dziewczyna. Wygrasz!
Pamiętam te twoje obiekcje na początku by iść na zwolnienie.
I w koncu poszłaś na L4 bo miałaś poważny powód zdrowie i życie synka a nie kasa!
Trzymam kciuki za powodzenie w nierównej walce ze złodziejskim układem społecznym.
Kurcze ja pamiętam tyle afer z defraudacja kasy przez ZUS, marmurowe pałace, itp.
Pamiętam jak na jednym z projektów mowilam prezesowi że poukładane procesów pozwoli zwiększyć efektywność działania zamiast dorzucam kolejnych wagonów serwerów, a ten na to nie ma potrzeby zwiększać efektywności pracy ludzi jak będzie trzeba to wyda się milion czy 2 na kolejne sprzęty,
A kasa.... Kasa będzie od niewinnych!
Kurna chata aż się scyzoryk otwiera!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:31
-
Hejka
Oj ja tez nogi zaciskam mocno i dostosowuje sie do zakazu Lilou
Moj maly tez ostatnio taki leniwy sie zrobil, malo co sie rusza, ale jak juz zasadzi z kopa to tak porzadnie
Milego dnia kobitki i powodzenia na wizytachLilou1984 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
domiii wrote:Kochane, dziękuję za wszystkie słowa otuchy :*
jak padłam wczoraj po tych nerwach i płaczach to dopiero wstałam... szkoda mi tylko mojego Syna, bo na pewno to wszystko odczuł
odmówili mi, bo podobno moja umowa o prace została zawarta w celu wyciągnięcia kasy z ZUS na zwolnieniu i na macierzyńskim...
szkoda gadaćale będę walczyć!
buźka
A dostałaś jakąś decyzję? po jakim czasie? bo ja czekam i czekam i nic... zero, nic nie wiem