Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się poprawiam ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e62ee54caa1.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b688869388bb.jpg

Mam wrażenie że mój brzuszek jest malutki, ale nic nie przybrała od początku, a nawet schudłam.

Zrobiłam pomiar cukru po czekoladzie z Lidla 81 % kakao i cukier 101
    Super mogę sobie czymś oslodzic smuteczkowe dni!

Vincent, kofeinka, Mania1718, aleksandrazz, Gośśś, Gośśś, Est, Hannia123, Czarodziejka87, A.Kasia, Madlene.:), Madzialena90, Kaarolina, Kajola, alinalii, muminka83, paola87, Martita88, M+M+?, d'nusia, Karolina@, RudyTygrysek, krówka_muffka, Lilou1984, Kate84, Renka88, Mietka 30:), Teresa1992, Falon, Kokaina, Izoleccc, perła ziemi, jagood, Karka lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    No to się poprawiam ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e62ee54caa1.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b688869388bb.jpg

Mam wrażenie że mój brzuszek jest malutki, ale nic nie przybrała od początku, a nawet schudłam.

Zrobiłam pomiar cukru po czekoladzie z Lidla 81 % kakao i cukier 101
    Super mogę sobie czymś oslodzic smuteczkowe dni!

śliczny masz brzuszek <3

ksanka lubi tę wiadomość

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• ksanka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry za rotacje zdjęcia, komórka że mną nie wspolpracuje.
    I też mam pępek wciagniety!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:15

kofeinka lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez sie witam. Dzis jyz troche lepiej z moja psychika, choc do pelni sprawnosci jeszcze mi daleko. Ofukalismy sie z mezem z rana, potem Mlody mnie wyprowadzil z rownowagi wiec codzienny bek z mojej strony zaliczony, ale mimo to jest w miare ok. Z rana zaliczylam tez fryzjera. Samo strzyzenie, z farbowaniem zaszaleje na chrzciny:-P ale od razu czlowiek lepiej sie czuje. Dziekuje za slowa otuchy. Wiedzialam, ze tu moge szukac wsparcia:-*

ksanka, Est, kofeinka, Czarodziejka87, muminka83, Martita88, d'nusia, Karolina@, RudyTygrysek, Lilou1984, Mania1718, Kate84, Falon, darra991, Izoleccc lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie:*

Witam się w ten deszczowy dzień trochę w kiepskim nastroju po wczorajszym spięciu z moim T.
    Brak słów na tych facetó nieraz...

Wszystkim wizytującym dziś udanych wizyt:)
    Gratulacje nowo rozpoczętych tygodni:)
    Już bliżej niż dalej mamuśki!

Miłego dzionka:)

Filip 28.03.2016 <3
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kofeinko, tylko mam wrażenie że jest malutki, ale jeszcze 3 trymestr do rosniecia :)

Mam nadzieję że Zosia prawidłowo rośnie, i że nie zrobiłam jej krzywdy dieta cukrzycowej, już niedlugo się przekonam, a do tego momentu jestem na huśtawce nastroju.
    Moja mama miała że mną duzy bebus :)

bl9cuay3kworwxbg.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh a mi cisnienie skoczylo do 144/77 Mroczki przed oczami :/ Leze, mam nadzieje ze przejdzie

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksanka wrote:
    Dziękuję kofeinko, tylko mam wrażenie że jest malutki, ale jeszcze 3 trymestr do rosniecia :)

Mam nadzieję że Zosia prawidłowo rośnie, i że nie zrobiłam jej krzywdy dieta cukrzycowej, już niedlugo się przekonam, a do tego momentu jestem na huśtawce nastroju.
    Moja mama miała że mną duzy bebus :)

Kochana masz malutki brzuszek, ale to dobrze łatwiej Ci będzie po porodzie :)

ksanka lubi tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii a będąc już w ciąży podpisywałaś umowę, czy chwilę po zaszłaś?

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello drogie Pani :)
    To ja też się pochwalę swoim brzucholem :P
    54f9xx.jpg

kofeinka, dobrze rozumiem dostałaś powiadomienie od zusu o zakończeniu sprawy ale nie masz decyzji ani pozytywnej ani negatywnej? W liście od zusu powinnaś mieć numer telefonu na który powinnaś dzwonić, ja przynajmniej miałam, a na infolinii mi raz powiedzieli że jest ok a to była gówno prawda bo w systemie po prostu jeszcze nie mieli informacji.

ksanka, alinalii, Czarodziejka87, Est, Kaarolina, Vincent, olatychy, Magda lena, M+M+?, Madzialena90, Kajola, d'nusia, Karolina@, kofeinka, RudyTygrysek, A.Kasia, Mania1718, Kate84, Renka88, Mietka 30:), Teresa1992, Kokaina, Falon, Kasia24, Izoleccc, perła ziemi, Karka lubią tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry !

ja już po , było ohydne nawet z cytryna!!! bleeeeeee
    jutro rano wyniki ,

lilou1984 oo to super ! bo ja po glukozie poszłam do piekarni i popchałam
    jeszcze paczka ooo zgrozo!

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upominam się o Anielice.
    Hej gdzie jesteś? Daj znać że u was ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:49

A.Kasia lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka i kofeinka ładne brzuszki :) mój jeszcze mniejszy jest...

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    z tego co się dowiedziałam to odwołanie jest już od razu do sądu i mam na to 30 dni :(

Kochana wygrasz sprawę ponieważ Zus musi ci udowodnić że kobiet w ciąży nie można zatrudniać. Nie ma takiego przepisu. Czeka Cię długa droga jednak jak wygrasz a wierzę że wygrasz dostaniesz kasę wraz z odsetkami za cały ten okres.
    W odwołaniu poproś o przyśpieszenie rozprawy ze względu na sytuację materialną oraz na zbliżający się termin porodu. Po wygranej udaj się do osoby co wydała takie orzeczenie i albo wyrzygaj jej się na biurko albo powiedz jej żeby teraz pocałowała cię w dupę.
    Ale mnie irytuje ta Polska.
    Nie poddawaj się i zrób to jak najszybciej. Pamiętaj że proces odwoławczy też trwa ale statystyki mówią że Zus na 10 spraw przegrywa 9 a czasem i każdą. Więc głowa do góry. Walcz też o odszkodowanie ponieważ pozbawili cię środków do życia

Martita88, Madlene.:), Magda lena, kateee, ksanka, d'nusia, Kajola, Karolina@, domiii, baassiia, RudyTygrysek, A.Kasia, Lilou1984, Est, Kate84, Mietka 30:), Falon, darra991, Hannia123, Izoleccc, noelka lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry mamuśki ,jejku wstałam jeszcze bardziej niewyspana niż jak się kładłam spać. O matko :(

ślicznie macie brzuszki :)

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was kochane,

Synek znowu antybiotyk i znowu chory... masakra jak nie astma to inne badziewia. Jednak jego kochana bezbronna minka nie pozwala mi narzekać.
    Teraz leżę w domu bo padam.
    Mam nadzieję że dziś będzie na nas lepszy dzionek <3
    Miłego dnia skarby <3

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii zrób dokładnie tak jak mówi Muminka! W biurze rachinkowym gdzie pracowałam klientka miała podobny problem i wygrala z zusem i dostała cała kasę i odsetki+ odszkodowanie.

domiii, Est lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię porządek w ciuszkach i mam tego sporo i w zwiazku z tym mam pytania bo ja zielona :D
    W rozmiarze 56 mam:
    - body krotki rękaw x3
    - body długi rękaw x7
    - kaftaniki x3
    - śpiochy x4
    - pajac
    - półśpiochy x 5

Co powinnam dokupić?
    Najwiecej ubrań mam w rozmiarze 62 ale też nie wiem czy coś musze dokupić :/ łeeeee skomplikowane to

dqprwn15leplej5m.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te Wasze brzuszki :) Rośniemy, rośniemy :D Ja mam już 8 kg na plusie !! Za dużo słodkości, zero ruchu :)

A ja się witam w 30 tygodniu :D Wow, coraz bliżej :D

Zaraz biorę się za zamówienie w gemini. Powiedzcie Dziewczyny, czego będziecie używać do smarowania buźki w zimne dni? A kupuje któraś alantan plus do pupki? Nie wiem czy wziąć maść czy krem, nie wiem jaka jest praktyczna różnica, czego lepiej używać. Chodzi mi o taką profilaktykę codzienną, bo na ewentualne odparzenia, to bepanthen mam (tak położne radziły).

Domii, ja wierzę w sprawiedliwość, wygrasz z nimi, bo naprawdę pracowałaś i chciałaś pracować. Nie płacz więcej :( Może chociaż idź do tego ZUSu, do osoby która podpisała się pod Twoją decyzją i wyżyj się słownie. Lepiej tak niż płakać :( Takie emocje są Ci teraz zbędne, przykro mi :(

A.Kasia, d'nusia, Est, Mania1718, Kate84, Madzialena90, Kokaina lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Ach te Wasze brzuszki :) Rośniemy, rośniemy :D Ja mam już 8 kg na plusie !! Za dużo słodkości, zero ruchu :)

A ja się witam w 30 tygodniu :D Wow, coraz bliżej :D

Zaraz biorę się za zamówienie w gemini. Powiedzcie Dziewczyny, czego będziecie używać do smarowania buźki w zimne dni? A kupuje któraś alantan plus do pupki? Nie wiem czy wziąć maść czy krem, nie wiem jaka jest praktyczna różnica, czego lepiej używać. Chodzi mi o taką profilaktykę codzienną, bo na ewentualne odparzenia, to bepanthen mam (tak położne radziły).

Domii, ja wierzę w sprawiedliwość, wygrasz z nimi, bo naprawdę pracowałaś i chciałaś pracować. Nie płacz więcej :( Może chociaż idź do tego ZUSu, do osoby która podpisała się pod Twoją decyzją i wyżyj się słownie. Lepiej tak niż płakać :( Takie emocje są Ci teraz zbędne, przykro mi :(

Mi w aptece odradziła farmaceutka produkty na parafinie. Zaproponowała produkty z Ziajki , Emolium i Limagon czy jakoś tak.

paola87 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

‹‹ 1366 1367 1368 1369 1370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ