Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to się poprawiam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e62ee54caa1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b688869388bb.jpg
Mam wrażenie że mój brzuszek jest malutki, ale nic nie przybrała od początku, a nawet schudłam.
Zrobiłam pomiar cukru po czekoladzie z Lidla 81 % kakao i cukier 101
Super mogę sobie czymś oslodzic smuteczkowe dni!
Vincent, kofeinka, Mania1718, aleksandrazz, Gośśś, Gośśś, Est, Hannia123, Czarodziejka87, A.Kasia, Madlene.:), Madzialena90, Kaarolina, Kajola, alinalii, muminka83, paola87, Martita88, M+M+?, d'nusia, Karolina@, RudyTygrysek, krówka_muffka, Lilou1984, Kate84, Renka88, Mietka 30:), Teresa1992, Falon, Kokaina, Izoleccc, perła ziemi, jagood, Karka lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:No to się poprawiam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e62ee54caa1.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b688869388bb.jpg
Mam wrażenie że mój brzuszek jest malutki, ale nic nie przybrała od początku, a nawet schudłam.
Zrobiłam pomiar cukru po czekoladzie z Lidla 81 % kakao i cukier 101
Super mogę sobie czymś oslodzic smuteczkowe dni!
śliczny masz brzuszekksanka lubi tę wiadomość
-
Ja rowniez sie witam. Dzis jyz troche lepiej z moja psychika, choc do pelni sprawnosci jeszcze mi daleko. Ofukalismy sie z mezem z rana, potem Mlody mnie wyprowadzil z rownowagi wiec codzienny bek z mojej strony zaliczony, ale mimo to jest w miare ok. Z rana zaliczylam tez fryzjera. Samo strzyzenie, z farbowaniem zaszaleje na chrzciny:-P ale od razu czlowiek lepiej sie czuje. Dziekuje za slowa otuchy. Wiedzialam, ze tu moge szukac wsparcia:-*
ksanka, Est, kofeinka, Czarodziejka87, muminka83, Martita88, d'nusia, Karolina@, RudyTygrysek, Lilou1984, Mania1718, Kate84, Falon, darra991, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie:*
Witam się w ten deszczowy dzień trochę w kiepskim nastroju po wczorajszym spięciu z moim T.
Brak słów na tych facetó nieraz...
Wszystkim wizytującym dziś udanych wizyt:)
Gratulacje nowo rozpoczętych tygodni:)
Już bliżej niż dalej mamuśki!
Miłego dzionka:)Filip 28.03.2016
-
Dziękuję kofeinko, tylko mam wrażenie że jest malutki, ale jeszcze 3 trymestr do rosniecia
Mam nadzieję że Zosia prawidłowo rośnie, i że nie zrobiłam jej krzywdy dieta cukrzycowej, już niedlugo się przekonam, a do tego momentu jestem na huśtawce nastroju.
Moja mama miała że mną duzy bebus
-
ksanka wrote:Dziękuję kofeinko, tylko mam wrażenie że jest malutki, ale jeszcze 3 trymestr do rosniecia
Mam nadzieję że Zosia prawidłowo rośnie, i że nie zrobiłam jej krzywdy dieta cukrzycowej, już niedlugo się przekonam, a do tego momentu jestem na huśtawce nastroju.
Moja mama miała że mną duzy bebus
Kochana masz malutki brzuszek, ale to dobrze łatwiej Ci będzie po porodzie
ksanka lubi tę wiadomość
-
Hello drogie Pani
To ja też się pochwalę swoim brzucholem
kofeinka, dobrze rozumiem dostałaś powiadomienie od zusu o zakończeniu sprawy ale nie masz decyzji ani pozytywnej ani negatywnej? W liście od zusu powinnaś mieć numer telefonu na który powinnaś dzwonić, ja przynajmniej miałam, a na infolinii mi raz powiedzieli że jest ok a to była gówno prawda bo w systemie po prostu jeszcze nie mieli informacji.ksanka, alinalii, Czarodziejka87, Est, Kaarolina, Vincent, olatychy, Magda lena, M+M+?, Madzialena90, Kajola, d'nusia, Karolina@, kofeinka, RudyTygrysek, A.Kasia, Mania1718, Kate84, Renka88, Mietka 30:), Teresa1992, Kokaina, Falon, Kasia24, Izoleccc, perła ziemi, Karka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry !
ja już po , było ohydne nawet z cytryna!!! bleeeeeee
jutro rano wyniki ,
lilou1984 oo to super ! bo ja po glukozie poszłam do piekarni i popchałam
jeszcze paczka ooo zgrozo! -
domiii wrote:z tego co się dowiedziałam to odwołanie jest już od razu do sądu i mam na to 30 dni
Kochana wygrasz sprawę ponieważ Zus musi ci udowodnić że kobiet w ciąży nie można zatrudniać. Nie ma takiego przepisu. Czeka Cię długa droga jednak jak wygrasz a wierzę że wygrasz dostaniesz kasę wraz z odsetkami za cały ten okres.
W odwołaniu poproś o przyśpieszenie rozprawy ze względu na sytuację materialną oraz na zbliżający się termin porodu. Po wygranej udaj się do osoby co wydała takie orzeczenie i albo wyrzygaj jej się na biurko albo powiedz jej żeby teraz pocałowała cię w dupę.
Ale mnie irytuje ta Polska.
Nie poddawaj się i zrób to jak najszybciej. Pamiętaj że proces odwoławczy też trwa ale statystyki mówią że Zus na 10 spraw przegrywa 9 a czasem i każdą. Więc głowa do góry. Walcz też o odszkodowanie ponieważ pozbawili cię środków do życiaMartita88, Madlene.:), Magda lena, kateee, ksanka, d'nusia, Kajola, Karolina@, domiii, baassiia, RudyTygrysek, A.Kasia, Lilou1984, Est, Kate84, Mietka 30:), Falon, darra991, Hannia123, Izoleccc, noelka lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane,
Synek znowu antybiotyk i znowu chory... masakra jak nie astma to inne badziewia. Jednak jego kochana bezbronna minka nie pozwala mi narzekać.
Teraz leżę w domu bo padam.
Mam nadzieję że dziś będzie na nas lepszy dzionek
Miłego dnia skarby -
A ja robię porządek w ciuszkach i mam tego sporo i w zwiazku z tym mam pytania bo ja zielona
W rozmiarze 56 mam:
- body krotki rękaw x3
- body długi rękaw x7
- kaftaniki x3
- śpiochy x4
- pajac
- półśpiochy x 5
Co powinnam dokupić?
Najwiecej ubrań mam w rozmiarze 62 ale też nie wiem czy coś musze dokupićłeeeee skomplikowane to
-
Ach te Wasze brzuszki
Rośniemy, rośniemy
Ja mam już 8 kg na plusie !! Za dużo słodkości, zero ruchu
A ja się witam w 30 tygodniuWow, coraz bliżej
Zaraz biorę się za zamówienie w gemini. Powiedzcie Dziewczyny, czego będziecie używać do smarowania buźki w zimne dni? A kupuje któraś alantan plus do pupki? Nie wiem czy wziąć maść czy krem, nie wiem jaka jest praktyczna różnica, czego lepiej używać. Chodzi mi o taką profilaktykę codzienną, bo na ewentualne odparzenia, to bepanthen mam (tak położne radziły).
Domii, ja wierzę w sprawiedliwość, wygrasz z nimi, bo naprawdę pracowałaś i chciałaś pracować. Nie płacz więcejMoże chociaż idź do tego ZUSu, do osoby która podpisała się pod Twoją decyzją i wyżyj się słownie. Lepiej tak niż płakać
Takie emocje są Ci teraz zbędne, przykro mi
A.Kasia, d'nusia, Est, Mania1718, Kate84, Madzialena90, Kokaina lubią tę wiadomość
-
paola87 wrote:Ach te Wasze brzuszki
Rośniemy, rośniemy
Ja mam już 8 kg na plusie !! Za dużo słodkości, zero ruchu
A ja się witam w 30 tygodniuWow, coraz bliżej
Zaraz biorę się za zamówienie w gemini. Powiedzcie Dziewczyny, czego będziecie używać do smarowania buźki w zimne dni? A kupuje któraś alantan plus do pupki? Nie wiem czy wziąć maść czy krem, nie wiem jaka jest praktyczna różnica, czego lepiej używać. Chodzi mi o taką profilaktykę codzienną, bo na ewentualne odparzenia, to bepanthen mam (tak położne radziły).
Domii, ja wierzę w sprawiedliwość, wygrasz z nimi, bo naprawdę pracowałaś i chciałaś pracować. Nie płacz więcejMoże chociaż idź do tego ZUSu, do osoby która podpisała się pod Twoją decyzją i wyżyj się słownie. Lepiej tak niż płakać
Takie emocje są Ci teraz zbędne, przykro mi
Mi w aptece odradziła farmaceutka produkty na parafinie. Zaproponowała produkty z Ziajki , Emolium i Limagon czy jakoś tak.paola87 lubi tę wiadomość