Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domii przykro mi, że musisz tak się denerwować w ciąży
To, że z nimi wygrasz, to pewne, bo pracowałaś, nie kombinowałaś nic. Tylko szkoda tu Twoich nerwów, no i czasu
Ja nie wiem, oni myślą, że z czego w takiej sytuacji ma kobieta żyć? Przykro mi.
Dziewczyny, na te teściowe to brak słów czasem...
A ja właśnie zamówiłam przewijak, 3 koszule, termometr i jeszcze parę pierdół, nie pamiętam jużW każdym razie czekam na 5 kurierów
Zawsze to parę minut radości
Kate84, ksanka, RudyTygrysek, muminka83, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Domiii jestem w szoku co za gnojki masakra:( Nie poddawaj się,mam nadzieję,że z nimi wygrasz!
Magda lena szkoda nerwów na takie gadanie,mojej mamie też ktoś powiedział a jak wnuczek to nie będziesz prawdziwą babcią..Kurde a jaką będzie przyszywaną??! Brak słów na te zabobony
Madlene te ręczniki z ikei są podobno super i aż żałuje ze nie kupiłam jak byłam w Poznaniu w Ikei bo w moim mieście niestety nie ma tego sklepu:/
Filip 28.03.2016
-
paola87 wrote:A ja właśnie zamówiłam przewijak, 3 koszule, termometr i jeszcze parę pierdół, nie pamiętam już
W każdym razie czekam na 5 kurierów
Zawsze to parę minut radości
Domii Bardzo mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji. szkoda że rzucają kłody pod nogi uczciwym kobietom w ciąży. Wierzę, że wywalczysz to co Ci się należy, szkoda tylko że odszkodowania za niepotrzebne nerwy nikt Ci nie da, a wszystko się rozciągnie w czasie((( mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się możliwie szybko...tule
-
nick nieaktualnykasieńka 1985 wrote:Heja, ja dzis po Usg 4d maly przekroczył właśnie kilogram, i jakas taka spokojniejsza sie zrobiłam. Jak zwykle jest tydzień starszy z isg. Czy to możliwe ze ma juz 49 cm bo taki mam wymiar podany i aż mi się wierzyć nie chce chyba ze zle sprawdzam , co prawda pierwszy syn miał 60 cm i 4 kg ale do porodu jeszcze 13 tyg.
Mój Michaś w 26tyg i z wagą 1070 gram miał 36 cmnie wiem czy na usg w tak dużej ciąży jest podana długość, chyba nie bo już nie da się zmierzyć CRL. Chociaż w sumie nie wiem...
-
Robaczek Bardzo się cieszę, że kontrola wód płodowych nic złego nie wykazała
nie straszcie mnie tymi paznokciami bo ja mam zamiar iść rodzic z frenchem
Krówka muffka właśnie niby tak jest, ale ja gdy szłam zabieg pod narkoza zapytałam o to pielęgniarki przed zabiegiem to powiedziały mi, że mogę mieć tylko jasne kolory a dodam że mam żel 1 warstwę i na to hybrydy...na stopach miałam za to zmyte
Domii kuźwa strasznie mi przykro, jak mogli Ci odmówićmam nadzieję że może uda Ci się odwołać? To zawsze szybciej niż sąd!? Trzymam kciuki z całych sił!
Magdalena nosz kurcze już parę razy mówiłam, że brak mi słów na takich ludzi. Jak można coś takiego powiedzieć?
Skowroneczka może to hormony i ciągłe siedzenie w domu wprowadzają u Ciebie taki dół? My też z M mamy ostatnio jakiś ciężki okres o zdecydowanie jestem bardziej płaczliwa.... Trzymam kciuki, żebyś jutro obudziła się w lepszym nastroju. Dobrze, że się wygadałaś nam, to zawsze jakaś ulga :-* przytulam!
Jusiakp ja też miałam nadzieję, że choć w ciąży będę mieć duże piersi ale one nawet tak nie urosły, tyle trochę co w pierwszym trymestrze...a gdzie tu jeszcze żeby zmalały?
Martka cieszę się, że trochę się uspokoiłaś. Teraz kontrola i będzie dobrze
Kasieńka gratuluję udanej wizytymoże 29cm do pupy?
-
Dziewczyny zbieram się do robienia sukienuni białej jak na chrzest, ale muszę dojrzeć, więc będę robiła małe butki. Nie wiem ile zrobię więc nic nie obiecuje
Która chce buciki dla maleństwa?
To moje ostatnie skończone 15 min temu.
Niestety zajęte.
Kolorek jasna zieleń (jasna mietka)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da7917305df5.jpg
A.Kasia, Mania1718, *Beacik*, Est, Kate84, Gośśś, d'nusia, Mietka 30:), Madzialena90, muminka83, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Witam się w 29 tygodniu.
Dzis byłam na wizycie. Mała waży już 1300 gr, wszystko idealne
Jedynie wyniki glukozy chyba nie do końca dobre bo na czczo 84 po godzinie 134 i po dwóch godzinach 138 i lekarz kazał mi ograniczyć słodycze a ja je pochłaniam w sporych ilościach taka mam na nie "chcice".
Współczuje Wam dziewczyny tych perypetii ciążowych, mi dokucza tylko bezsenność i to jest męczące a co dopiero leżenie przez cały czastrzymam kciuki za Was i wierze że do lutego każda z nas będzie w dwupaku
Domiii co za frajerzy!!! Myśle że spokojnie wygrasz w sądzie, ale oni maja w dupie za co człowiek będzie żył....ehhh popieprzony krajMania1718, A.Kasia, ksanka, Czarodziejka87, Kate84, perła ziemi, d'nusia, Izoleccc, Kajola, Madzialena90, muminka83, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Kasmira wyniki mieszczą się w normach, no worry.
Domiii to jest masakra z Zusem, jestem pewna ze wygrasz z durniami.
Skowroneczku nie ty jedna tak się czujesz, musisz spróbować znaleźć jakiegoś klina który sprawi że czas zacznie płynąć szybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 22:04
-
skowroneczka87 wrote:Rok sie konczy, swieta za pasem. Ale jakos nie czuje atmosfery tych swiat. Niby wszystko ok, ale jakis podly nastroj mnie dopadl ostatnio. Nie mam z kim pogadac, komu sie wyzalic wiec pomyslalam, ze moze tu...
Calymi dniami siedze w domu, moim jedynym kompanem jest czterolatek, ktory wchodzi chyba w okres jakiegos buntu bo jest nie do zniesienia, maz wraca z pracy po poludniu, ale jakby go noe bylo. Niby wszystko miedzy nami ok, rozmawiamy, choc glownie o dziecku, i tak jakos chlodem wieje ogolnie. A to brzuch co troche mnie boli. Nie radze sobie, reaguje placzem, choc wiem, ze mi to nie pomaga, dzidzi tez nie. I jakos mi tak zle, dobrze, ze corcia ruchliwa bardzo to sie do brzucha usmiechne choc czasem...
Przepraszam za smety, ale naprawde nie mam gdzie przelac tego smutku, a pisanie ti juz nie raz mi pomagalo.
Pisalam dzis wlasnie o tym.. widze ze nie jestem sama w takich odczuciach..
Domii.. teraz to juz wogole jestem przerazona co ze mna bedzie.. daj znac prosze dlaczego odmowili Ci zasilku i ogolnie co z ta sprawa.. trzymam kciuki:*
Dobranoc kobietki.
-
Ksanka ja rowniez zazdroszcze talentu
-
nick nieaktualnyDziewczyny, nie mam siły na to moje dzikie dziecko
Tak się skubany rozpycha, że aż mnie podbrzusze boli. Już się wystraszyłam, że boli jak na okres ale jak się młody uspokaja na chwilę to przechodzi. Po kim to takie wścieknięte to nie wiem. Po babci chyba
Renka88, Izoleccc, Kate84, Mietka 30:), Mania1718, krówka_muffka, Kajola, Martita88, Madzialena90, RudyTygrysek, muminka83, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Moje pytanie było na serio, Zosia ma już wystarczająco bucikow, mogę kilka zrobić i podesłać którejś z was
Przynajmniej się zużyja
Prawdopodobnie wyjdzie mi ich jeszcze 2 -3 pary.
Kochana ja bardzo chetnie przygarne recznie robione buciki dla moej emilki:-)