Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Buuu mnie też męczy gardło od rana. Mam zamiar trochę posprzątać przed świętami, mam tego tyle że aż nie chce mi się zaczynać.
Pokoik dla dziecka a raczej kącik w naszej sypialni będziemy przygotowywać w styczniu.
Chcę wykonać pierwszą literkę imienia dla mojej małej. Po wiesze ją nad łóżeczkiem razem z cotton ballls, aczkolwiek jest to na razie plan zobaczymy jak będzie wyglądało.
olatychy, Vincent, muminka83, Czarodziejka87, edyś, Mietka 30:), Karka, perła ziemi, Madzialena90, Kate84, Kajola, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej witam sie w 28tc:) III trymestr:) dzis sie w koncu wyspalam jejku jak dobrze:) MAZ do pracy dzis na 14 wiec z rana sie nie bede nudzic ale popołudniu...pozniej bede nadrabiac czytanie
miłego dnia kochane;*
d'nusia, Est, alinalii, baassiia, 26Asia, Czarodziejka87, edyś, Mietka 30:), Karka, perła ziemi, muminka83, Mania1718, Madzialena90, Kate84, Kajola, kofeinka, Izoleccc, Lilou1984, Falon lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Też się dzisiaj wyspałam.
Co do gardła polecam wodę z wodą utleniona.
Jeśli chodzi o literki zamawialam kiedyś szwagierce z firmy marcinija były fajne i szyte
Miłego dnia i powodzenia na wizytach!Czarodziejka87, muminka83 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry ! siadam z owsianką i nadrabiam weekend
Nataszka2200, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Mnie od wieczora okrutnie bolą pachwinyAłłłł. Ruszam się jak robot. Już tak miałam kilka tyg temu, ale przeszło. Pewnie młody uciska.
3mam kciuki za dzisiejsze wizytowanie. Mamusie szpitalne czekam na same dobre informacje od Was. Dajcie znać po obchodach i po badaniach! -
olatychy wrote:Hej dziewczyny
Starałam się czytać na bieżąco ale ciężko teraz jak próbujemy ogarnąć mieszkanie po remoncie, nie wiedziałam że ze mnie taki chomik
Trzymam mocno kciuki za szpitalne mamusie :* !
Dzisiaj skończyliśmy pokój małego,zostaje tylko łóżeczko do zakupienia i koniec ( no i dodatki jakieś, firanki i inne pierdoły) Wrzucam zdjęcie stanu surowego
Olka na os A mieszkasz:) -
Ja to w ogole byłam w sobote szukac stanika 2 do karmienia piersia a jeden normalny i wyobrźcie sobie ze nie było na mnie rozmiaru! na zamowienie mi szyja;( mam rozmiar 80 j/k/l maja mi zamowic na srode i bede mierzyc:(ale sie załamałam:(
-
olatychy wrote:Nataszka2200 - B
Ja na Eładny pokoik:) u mnie po swietach maż zaczyna robic remont ze swoim tata:D zacznie mi sie masakra! nie znosze remontó;/
-
Dzień dobry w 28 tygodniu
Dziewczyny szpitalne trzymajcie się :-*
Ja dziś mam wizytę o 16:20Mietka 30:), muminka83, Renka88, Mania1718, ksanka, edyś, edyś, Czarodziejka87, Est, Madzialena90, perła ziemi, Kate84, Kajola, RudyTygrysek, Izoleccc, Falon lubią tę wiadomość
-
Hejka. Dobra wiadomość może jutro wyjdę. Dieta mi służy ale jeść zbytnio to nie jem. Zapowiadają się ubogie święta ale ważne że w domu:)
Karka, olatychy, Mietka 30:), Magda lena, muminka83, Gośśś, d'nusia, Renka88, ksanka, edyś, Czarodziejka87, perła ziemi, anitka19953, Kate84, Kajola, RudyTygrysek, Izoleccc, Kokaina, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Czekam:
-
Jupi!! Zaczynamy 7 miesiąc
przypałętała się też cukrzyca ciążowa no ale jakoś musimy dać radę
mamuśki w szpitalach całym sercem jestem z Wami, cały czas mam mocno zaciśnięte kciuki!!!!! Będzie dobrze, MUSI BYĆ !!!!!!!!!!
Buziaczki:)
muminka83, d'nusia, ksanka, edyś, Nataszka2200, Kate84, Karka, Kokaina, Falon lubią tę wiadomość