Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Życzę wam kochane wspaniałych chwil w gronie rodziny. Nic bowiem nie jest tak ważne jak rodzina. Poczucie, że obok są bliskie sercu osoby. Oby ten czas był wypełniony miłością, rozmową i radością. Dla wielu z nas to czas wspomnień. Pamiętajcie że nasze dzieci to tęczowe dzieci♥♥
Andriel, Est, Lilou1984, anitka19953, ksanka, Magda lena, Renka88, Kajola, ryjkek, Kate84, Vincent, Czarodziejka87, Gośśś, Karolina@, Izoleccc, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
31 TYDZIEŃ. Czwartek to mój ulubiony dzień.
M+M+?, ksanka, roletka, Magda lena, Kokaina, Kajola, ryjkek, Kate84, perła ziemi, Czarodziejka87, Est, Gośśś, d'nusia, Karolina@, edyś, Mania1718, Izoleccc, Lilou1984, RudyTygrysek, krówka_muffka lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Olu jak atmosfera na oddziale? Dużo ciężarówek zostało?
Gratulacje 31 tygodnia!!
W sumie masz rację Ola z tym śniegiem... hmmm... Lepiej żeby za rok było mnóstwo białego puchu, jak nasze brzdące będą już broićMarzę o tej chwili
Ja od 5 nie śpię. Obudziłam się, bo nie mogłam złapać oddechu. Lekka panika. Cała czerwona, oblana potem. Nie wiem co to było. Pewnie młody gdzieś ucisnął. Od kilku dni ciężko mi się oddycha, ale to co się stało dzis to już przegięcie.
-
Witajcie Marcóweczki!
Zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Wytrwania w dwupaku do minimum 37 tyg. Bezproblemowych porodów i uciechy z maluszków w 2016 roku życzę Wam Ja!
Miłego dnia!
Witam się również w kolejnym tyg 29!ksanka, Kokaina, Magda lena, M+M+?, Kajola, ryjkek, Kate84, Madlene.:), Vincent, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Karolina@, edyś, RudyTygrysek, Andriel, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:31 TYDZIEŃ. Czwartek to mój ulubiony dzień.
Dziewczynki, wszystkiego dobrego na świeta- rewelacyjnych humorkow i pogody ducha!ksanka, Magda lena, M+M+?, Kajola, ryjkek, Kate84, perła ziemi, Czarodziejka87, Est, Gośśś, d'nusia, Karolina@, edyś, Mania1718, Izoleccc, RudyTygrysek, Andriel, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Nie jest dużo, same niedobitki takie jak ja. Wczoraj miałam mały kryzys, nerki strasznie mnie bolały, mogłam wziąść czopek którego nie wzięłam bo może się po nim nie zamknąć zatoka Bottala u dziecka.Więc popłakałam sobie trochę myśląc dlaczego ja, później poszłam odwiedzić dziewczynę która leżała ze mną na sali i urodziła, znowu ryk bo kiedy zobaczyłam jak trzyma swoje dziecko dotarło do mnie że moje biedne będzie musiało leżeć samo w inkubatorze.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Świeci gwiazda na niebie, srebrna
i staroświecka, Świeci wigilijnie,
każdy ją zna od dziecka. Chwyć
w garść jej promienie, trzymaj je z
całej siły. I teraz w tym rzecz cała,
by się życzenia spełniły.
Wesołych świąt!!!
ryjkek, Kate84, Renka88, ksanka, Madlene.:), Vincent, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Karolina@, Mania1718, Izoleccc, Lilou1984, RudyTygrysek, Kokaina, Andriel, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Kochane dziewuszki
Wpadam tylko na chwilę życzyć Wam spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzę Wam wspaniałych wspólnych chwil w gronie rodzinnym, wypoczynku, dużo pozytywnej energii, umiaru przy wigilijnym stolepociechy z dzieciaczków w Naszych brzuszkach. Oby dzisiaj nie rozrabiały za bardzo
Buziaki dla Wszystkich :* :* :*Kate84, Kajola, Renka88, ksanka, Madlene.:), Vincent, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Karolina@, Mania1718, Izoleccc, Lilou1984, RudyTygrysek, Kokaina, Andriel, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Olu przykro mi, że takie smutki Cię dopadły? Powiedz jak dziś z bólem nerek? Trzymam kciuki, żebyś pochodziła z brzuszkiem jak najdłużej i inkubator Was ominął :-*
Ja wziąłem wczoraj pierwszy raz te pół relanium jak zalecił gin we wtorek i powiem Wam, że była duża różnica w nocy w kwestii bólu brzucha... Nie chciałam go brać bo bardzo silny mi się wydaje, no a przecież ciąża, ale lekarz mówił że trochę relanium nie zaszkodzi tak jak przedwczesny poród. Któraś się wypowie może o tym relanium w ciąży? -
Dzień dobry
Dla mnie czwartek to też ulubiony dzień, bo witamy się w 27.0 tyg ciąży i III trymestrze !
Kochane życzę Wam wesołych świat ! Pysznej wgilijnej kolacji w gronie najbliższych osób. Wszystkim Wam (Nam) życzę szczęśliwego rozwiązania po 37 tygodniu i pięknych, zdrowych dzieciaczkowte święta i każde kolejne będą dla Nas już zawsze najpiękniejsze
Kate84, Magda lena, ksanka, Madlene.:), Vincent, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Karolina@, Kajola, edyś, Mania1718, d'nusia, Lilou1984, RudyTygrysek, Kokaina, Andriel lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Kate84 wrote:Olu przykro mi, że takie smutki Cię dopadły? Powiedz jak dziś z bólem nerek? Trzymam kciuki, żebyś pochodziła z brzuszkiem jak najdłużej i inkubator Was ominął :-*
Ja wziąłem wczoraj pierwszy raz te pół relanium jak zalecił gin we wtorek i powiem Wam, że była duża różnica w nocy w kwestii bólu brzucha... Nie chciałam go brać bo bardzo silny mi się wydaje, no a przecież ciąża, ale lekarz mówił że trochę relanium nie zaszkodzi tak jak przedwczesny poród. Któraś się wypowie może o tym relanium w ciąży?
Jak poczytac w internecie to raczej nie bardzo w ciazy, ale jak bylam w szpitalu to wszystkim dziewczynom to dawali dwa razy dziennie. Ja tego nie bralam. -
Kate84 wrote:Olu przykro mi, że takie smutki Cię dopadły? Powiedz jak dziś z bólem nerek? Trzymam kciuki, żebyś pochodziła z brzuszkiem jak najdłużej i inkubator Was ominął :-*
Ja wziąłem wczoraj pierwszy raz te pół relanium jak zalecił gin we wtorek i powiem Wam, że była duża różnica w nocy w kwestii bólu brzucha... Nie chciałam go brać bo bardzo silny mi się wydaje, no a przecież ciąża, ale lekarz mówił że trochę relanium nie zaszkodzi tak jak przedwczesny poród. Któraś się wypowie może o tym relanium w ciąży?
Relanium dają na oddziałach jak syrop z cebuli. Widzę że nic się nie zmieniło. 5 lat temu czy kobieta potrzebowała czy nie na oddziale dawali. Nie biorę bo nie widziałam takiej potrzeby bo nawet w rozstroju nerwowym nie byłam. Leki na uspokojenie brałam silne dwa razy jak mój tato zmarł na moich rękach i w zeszłym roku po stracie aniołka. Ja wyrzuciłam do śmieci około 200 tabletek bo ja nie biorę ich. Nie biorę bo jestem uczulona i staję się nadpobudliwa po relanium ale informowanie ich o tym nie ma sensu bo i tak nie rozumiejąhihih tak więc cieszę się że na ciebie podziałało
Myślę że dają te leki by mieć z głowy pacjentki. Pacjentka potem cały dzień śpi i mają ją w nosie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:36
-
Olu, Słońce. Rozumiem Cię. Też się boję tego, że mój synek będzie sam w inkubatorze zamiast przy mnie. Jesli dotrwamy do 35tc to jest szansa, że maluchy będą przy nas! Pamiętaj, że jesteśmy po sterydach, co na pewno ułatwi im oddychanie, a to ważne!
3maj się cieplutko i nie myśl za dużo. Choć wiem jakie to trudne. Mąż Cię odwiedza?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:37
-
muminka83 wrote:Relanium dają na oddziałach jak syrop z cebuli. Widzę że nic się nie zmieniło. 5 lat temu czy kobieta potrzebowała czy nie na oddziale dawali. Nie biorę bo nie widziałam takiej potrzeby bo nawet w rozstroju nerwowym nie byłam. Leki na uspokojenie brałam silne dwa razy jak mój tato zmarł na moich rękach i w zeszłym roku po stracie aniołka. Ja wyrzuciłam do śmieci około 200 tabletek bo ja nie biorę ich. Nie biorę bo jestem uczulona i staję się nadpobudliwa po relanium ale informowanie ich o tym nie ma sensu bo i tak nie rozumieją
hihih tak więc cieszę się że na ciebie podziałało
Myślę że dają te leki by mieć z głowy pacjentki. Pacjentka potem cały dzień śpi i mają ją w nosie.
Tez tak wtedy pomyslalam. Daja relanium zeby miec z glowy. Smialam sie nawet do meza, ze marudzilam ze mnie brzuch pobolewa dalej to mi wlaczyli relanium zeby wiecej nie marudzic. Spycholigia wszedzie niestety. -
Witam
po wczorajszej wizycie wszystko w najlepszym porządku, Ala waży 1500 g
ale zdjęcia niestety nie dało się żadnego ładnego zrobic i lekarz mowil ze juz chyba do konca ciazy sie nie uda.. bede ja dopiero podziwiac jak sie urodzi
Co do świąt to nie wiem czy jestem tutaj jedyna ale nie trawie ichJak dla mnie są pełne fałszyzmu i sztucznych usmiechow
ale i tak życzę Wam wszystkich zdrowych i pogodnych świąt
Kate84, Czarodziejka87, Est, Gośśś, Karolina@, Kajola, ksanka, edyś, Mania1718, Izoleccc, Karka, RudyTygrysek, Kokaina, Andriel lubią tę wiadomość