Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkiego dobrego mamuśki.
Obyśmy w komplecie dotrwały do końca stycznia nierozpakowaneKate84, Vincent, Lilou1984, ryjkek, perła ziemi, Kajola, Magda lena, ksanka, Karolina@, Czarodziejka87, Est, Mietka 30:), Madlene.:), anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Spokoju, zdrówka i cudnej atmosfery dla Was i Waszych Maluszków! :*
za rok będą nam śmigały pod choinką o własnych siłach
i będzie jeszcze piękniejLilou1984, niecierpliwaa, ryjkek, perła ziemi, Izoleccc, Kajola, Magda lena, ksanka, Kate84, Karolina@, Czarodziejka87, Est, Mietka 30:), alinalii, Madlene.:), anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Wracam do Was po świętach! Wszystkiego dobrego!!!RudyTygrysek, niecierpliwaa, ryjkek, perła ziemi, Izoleccc, Kajola, Magda lena, ksanka, Renka88, Kate84, Karolina@, Czarodziejka87, Est, Mietka 30:), Lilou1984, Madlene.:), anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Wczoraj wkroczyliśmy w 7 miesiąc a tym samym w III trymestr.
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam życzyć z całego serduszka wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, spokoju i cudownej atmosfery z najbliższymi, oraz aby te nasze małe skarby posiedziały przynajmniej do końca stycznia w naszym brzuszkowych mieszkankachryjkek, perła ziemi, Izoleccc, Kajola, Magda lena, ksanka, Renka88, Kate84, Karolina@, Vincent, Czarodziejka87, Est, Mietka 30:), Lilou1984, Madlene.:), anitka19953 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWesołych Świąt kochane! Samych radosnych chwil w cieple domowego ogniska, bez bóli i stresu i innych nieprzyjemności
Buziaki :*
Magda lena, Izoleccc, ksanka, Renka88, Kate84, Karolina@, Vincent, 26Asia, Czarodziejka87, Kajola, Est, Mietka 30:), alinalii, Lilou1984, Madlene.:), Nataszka2200, krówka_muffka, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Też życzę wszystkim Wesołych Świąt.Nic więcej nie wymyśle ze szpitalnego łóżka, ale naprawdę życzę wszystkim wszystkiego dobrego
Magda lena, Kate84, Karolina@, ksanka, Vincent, Czarodziejka87, Kajola, Est, Izoleccc, Lilou1984, Madlene.:), anitka19953 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Wesołych Świąt Kochane!
Obyśmy za 2 miesiące wszystkie szczęśliwe wstawiały zdjęcia swoich pociech.
Uciekam do rodziców na wigilię, jestem tak potwornie głodna!!Magda lena, Kate84, Karolina@, ksanka, Czarodziejka87, Kajola, Est, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Kasiu, jak się czujesz?
Dziś już lepiej bo wczoraj psychicznie byłam zupełnie rozbita. W domu panuje totalny chaos ale to wszystko toczy się gdzieś obok mnie, ja leżę i pachnęJutro przyjadą moi rodzice to miło minie mi dzień no a później z górki. Torba do szpitala awaryjnie spakowana ale oby nie była potrzebna jeszcze przez chociaż 29 dni!
Ola - przytulam mocno :* Dzień za dniem i damy radę :*Magda lena, ksanka lubią tę wiadomość
-
Kobietki kochane. Życzę Wam wszystkiego dobrego na czas świąt. Świąt wyjątkowych, bo z naszymi miłościami w brzuszku. Oby każda z nas wspominała je jako magiczny czas. Niech Wasze dzieciaczki kopią Was delikatnie po pysznej kolacji, tak aby za rok z uśmiechem mogłyśmy te ruchy wspominać
Spokoju ducha, radości i wieeele miłościksanka, Vincent, Czarodziejka87, Kajola, Kate84, Est, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
czego można nam życzyć , mamom oczekującym swych pociech
oczywiście tego abyśmy były w dwupaku jak najdłużej !!!
zdrowia i szczęścia !! reszta sama przyjdzie :*
ps. robiłam prze 10 min sobie zdj pod choinką aby wam wstawić
ale wyglądam tragiczniejak wielorybek , jestem starsznie
popuchnięta i nie wygląda to dobrze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4cf42b9a35.jpgksanka, Vincent, Czarodziejka87, Kajola, Kate84, Est, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie się położyłam i już odpoczywam ,troszkę podjadłam i zleciała ta wigilia.
Z moim T.nie mieliśmy sobie robić prezentów ,patrzę a on mi wręcza pudełeczko a w środku śliczny łańcuszekja na to ale ja nie mam prezentu do Ciebie..mój złapał mnie za brzuszek i powiedział to jest największy prezent..< 3
no wzruszyłam się
d'nusia, kateee, niecierpliwaa, Renka88, domiii, ksanka, Kajola, Vincent, Kate84, Est, Izoleccc, Mania1718, RudyTygrysek, Magda lena, Mietka 30:), Lilou1984, Madlene.:), A.Kasia, Karka, She86, Falon, anitka19953, noelka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Czarodziejka - wzruszające
U nas też spokojnie, klimatycznie... choinka, kominek, świece.. fajnie jestw dodatku Miłosz aktywnie uczestniczy w tym wieczorze z nami - niezmordowane dziecko
Czarodziejka87, ksanka, Est, Izoleccc, Mietka 30:), anitka19953 lubią tę wiadomość
-
A my dopiero teraz skonczylismy swietowanie:-) i jak zwykle nie chce mi sie spac,
Cos mi sie przyplatalo,swedzi i pieczejakies rady ??
-
my też już w domku. mąż juz przymknał oczko a ja się relaksuje w wannie.
jutro od rana znowu jedziemy gościc się u Teściów a w sobotę do moich rodziców i mamy powtórkę z wigilii bo brat przyjeżdża i przyjaciele rodziny.
jestem zmęczona, ale szczesliwa:)
To sa dla czesci z Nas ostatnie takie spokojne święta - bez dzidzi, inne maja juz starsze dzieci i juz nie pamiętają jak to kiedys bylo beztrosko;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:30
-
alinalii wrote:A my dopiero teraz skonczylismy swietowanie:-) i jak zwykle nie chce mi sie spac,
Cos mi sie przyplatalo,swedzi i pieczejakies rady ??
) ale ulga po dwoch dniach. Mascià smaruje zewnetrznie i tez odrazu jest lepiej.
Renka88 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt