Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia tak wie mwłasnie kochna :d nrazie biore ten kwas i jodid:D spanie mnie juz bierze ale jak sie połoze o ie obuze o 5 a i tak o 6 se budze:D pozniej mi sie mega izen dluzy bo ja na L4 ;Dd poczatku ciazy"D
-
jedni mowia ze ok jak bóle miesiaczkowe a inne ze nie powinno...u mnie sie rok temu spr złym ;( ale Ty sie nie załamuj bedzie dobrze bierz lutke:)
Rudzialka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Jestem tutaj nowa, co do witaminek mój lekarz powiedział żebym przestała brać folik i mówił abym kupiła Femibion Natal 1 i tak już 5 dni biorę. Bóle pleców tak jak u koleżanek zdarzają się ale sporadycznie.Magda lena lubi tę wiadomość
-
Ja od samego początku biorę luteine dawka 100 dwa razy dziennie. Bez obaw
-
alinalii wrote:może to głupie co napisze , no ale od tego Was mam
przed chwilą sobie psikłam i tak mnie zabolało podbrzusze że normlanie spanikowałam że coś się mogło złego stać, ból nie do opisania , oczywiście po chwili przeszedł ale moje myśli były najgorsze
raczej wszystko jest dobrze
ja od kilku tygodni przez powiększającą się macicę czuję takie mikro bóle w podbrzuszu podczas sikania, dlatego nie "cisnę", bo i tak wolniej i mniej leci po prostu macica uciska na pęcherz, więc to normalne
-
Hej dziewczyny pare dni mnie nie bylo, nie aktywowałam konta i psikus, musiałam zalożyc nowe wczesniej miałam podobny nick.
Byłam dzisiaj na usg i jest 16 mm szczęścia i serducho! tak się cieszę bo w pierwszej ciąży nie dane mi było widzieć serduszka. A to takie piekne i wzruszająceMagda lena, A.Kasia, maskora, Mietka 30:) lubią tę wiadomość