Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialena90 wrote:witam was dziewczyny
bardzo długo nie nie było całe 3 tyg.
Byłam u ginekologa wszystko jest w porządku serduszko bije jak szalone pani doktor twierdzi że jest bardzo duże prawdopodobieństwo że urodzę w lutym a dokładnie 29 lutego. Ojeju mam nadzieje że się myli . Już się zadomowiłam w tej grupie marcowych mamusi jak u was z objawami??
ja mam straszne mdłości i zawroty głowy to jest okropne
Ja uważam że ja urodzę około 14/15 lutego, ale termin na marzec, więc zostaje na marcówkach. Zresztą, byłam na innym forum i zwiałam stamtąd bo atmosfera ...średnia tam była.kofeinka lubi tę wiadomość
-
Oj dałam dziś popis... okna odszorowałam w mieszkaniu które dopiero na etapie tynków jest i czeka na podłogę i sufit. Się umęczyłam jak głupia... teraz mnie kręgosłup nawala
A mężulek się wścieka, bo dwa razy z krzesła bym spadła przez zawroty głowy... -
paola87 wrote:Dziewczyny zamierzacie robić test Pappa?
Nie. Jestem dość młoda (28 lat) więc i ryzyko nie za duże, co ma być to będzie. Nic to nie zmieni czy będę wiedziała czy nie. Zresztą, aminupunkcja to zawsze ryzyko dla dziecka, więc ja jestem na nie.domiii lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Nie. Jestem dość młoda (28 lat) więc i ryzyko nie za duże, co ma być to będzie. Nic to nie zmieni czy będę wiedziała czy nie. Zresztą, aminupunkcja to zawsze ryzyko dla dziecka, więc ja jestem na nie.
Jestem dokładnie tego samego zdania
(mam 30 lat)
domiii lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Ja uważam że ja urodzę około 14/15 lutego, ale termin na marzec, więc zostaje na marcówkach. Zresztą, byłam na innym forum i zwiałam stamtąd bo atmosfera ...średnia tam była.
czyżbyś była na lutówkach 2015?
ja mam termin na 27 luty, ale czuje, że to będą pierwsze dni marca, poza tym u Was jest jakoś przyjemnie
Magda lena lubi tę wiadomość
-
Hej . Ja byłam dziś na wizycie. Mój gamoń ma 1,73 cm i serduszko bije mu 170 razy!! Uspokoiłam się troszkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:08
A.Kasia, baassiia, Est, Izoleccc, alinalii, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
Nataszka2200 wrote:dziewczyny spicie w ciagu dnia? Ja tak koło 14/15 to sie kląde chociaz na pol godizny:D
Ja dokladnie tak samo. Kolo 15 obowiazkowo, a czasem mi sie sie zdarza i rano kolo 9-10:-P a wieczorem to padam czasami wczesniej niz moj czterolatek:-P no i noc przesypiam bez budzenia mimo spania w dzien -
nick nieaktualnyNataszka2200 wrote:dziewczyny spicie w ciagu dnia? Ja tak koło 14/15 to sie kląde chociaz na pol godizny:D
Ja niestety nie śpię Mówię /niestety/ bo z reguły właśnie koło 14 dopada mnie okropna senność, oczy czerwone, ledwie nogami powłóczę ale za chiny nie usnę. Po prostu nie umiem spać w dzień Nigdy nie umiałam. Zazdroszczę wszystkim, którzy to potrafią a już najbardziej zazdroszczę mojemu mężowi bo on potrafi nawet w kolejce do lekarza się zdrzemnąć
Skowroneczka, nawet na siku nie wstajesz? Ja to co najmniej 2 razy się w nocy budzę i muszę toaletę odwiedzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:02
-
Na siku tak, 2-3 razy, czasem jak pije wieczorem to czesciej. Ostatnio jak sie przebudzilam to ledwo do toalety dobieglam:-P Chodzilo mi o takie budzenie bez powodu i niemoznosc zasniecia bo czesto mi sie to zdarzalo wczesniej, a jak spalam w dzien to juz tym bardziej a teraz nic, noc by mogla trwac i trwac:-P
-
MeAmerie wrote:Ja uważam że ja urodzę około 14/15 lutego, ale termin na marzec, więc zostaje na marcówkach. Zresztą, byłam na innym forum i zwiałam stamtąd bo atmosfera ...średnia tam była.
ja nie zapisywałam się na inne fora wolę zostać tutaj wg pani doktor termin mam 25 luty- 3 marzec więc myślę że to będzie marzec, mimo iż p. doktor mysli że to będzie 29 luty