Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love Life, a wiesz że też o tym słyszałam. Kiedyś najpierw koleżanka mi o tym mowila, że jej gin tak powiedziała. Mój lekarz również potwierdził, jeśli źle się czuję i mam mdłości to bardzo dobrze- dosłownie tak powiedział: bardzo dobrze! Niby hormony pracują jak trzeba i ciąża się dobrze rozwija. Dziwne, ale może i tak jest, a może i nie
Edyś, napiszę tak: każda ciąża u każdej kobiety przebiega inaczej i nie sugerowałbym się objawami innych. Mój lekarz prosił mnie, żebym nie czytała na forach o objawach innych oraz pozostałych pierdołach, bo mam się nie stresować i nie wkręcać sobie: a ta dziewczyna to, tamta co innego, a ja w ogóle nie mam tak samo jak one. Dodam, iż nie wie, że tutaj jestem i się udzielam, chyba poprostu wie jak kobiety potrafią sobie wkręcać no i same się tylko przez to stresują i nakręcają negatywnie.
A jestem tu dlatego, aby cieszyć się z każdej dobrej nowiny, wspierać w trudnych sytuacjach, jednocześnie stram się nie brać wszystkiego do siebie i przekładać tego na swoją ciążę
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 00:17
-
Witajcie ja nie mam mdłości i nie wymiotowałam w żadnej ciąży często mi się odbija i to wszystko należę do tych szczęśliwych co najgorsze w ciąży omija
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:05
margaret26 lubi tę wiadomość
Ola -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:07
Ola -
W poprzedniej ciazy nie mialam w ogole mdlosci i wszystko bylo ok, teraz mam non stop
zjadlam wlasnie bulke z szynka i nie wiem czy nie pocaluje porcelany.
U nas to bedzie drugie dziecko. Pierwsze synek ma 2,5 roku👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
nick nieaktualny
-
U mnie duga ciąża, mam nadzieję, że tym razem będzie szczęśliwy finał
A co do objawów, to jak tydzień temu byłam u gina to mówiłam mu że boję się bo nie mam żadnych objawów, mdłości, itp. On się zaczął śmiać, że są kobiety co urodzą i mówią "ooo, nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży"I śmiał się że ja chciałabym objawów, a te co je mają płaczą i się modlą żeby ich nie mieć
No ale 2 dni później wraz z rozpoczęciem 9 tygodnia mdłości pojawiły się i u mnie
Raz jest lepiej raz gorzej, weekend był koszmarny, a dziś czuję się póki co całkiem dobrze
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś o 14.20 mam wizyte, stresuje sie bardzo.. Boje sie usłyszeć najgorsze. Brzuch boli ze stresu. Czas płynie mi dziś wolniej niż ostatnie 2 tyg.
Co do ciąż to moja jest druga. Jednego Aniołka mam w niebie -
edyś wrote:A jak sie nie ma nudnosci to juz zly znak?
Każdy inaczej przechodzi, moja mama w pierwszej ciąży zero nudności dopiero mojemu tacie powiedziała w 3 mcu bo się świetnie czuła a przy drugiej ciąży wymiotowala na okrągło.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyJa Wam zazdroszczę dobrego samopoczucia. U mnie nadal permanentny kac i ogólne osłabienie. Najgorzej jak mnie złapie jak jestem sama np na zakupach
Najpierw mnie zalewa fala gorąca a chwilę później zaczyna mi się kręcić w głowie. A jak ostatnio stałam w kolejce za niezbyt ładnie pachnącym panem to myślałam, że tam za chwilę fiknę
Miałam ochotę krzyknąć "ludzie, myjta się
"
kofeinka, Love_life, Karmelek211, Izoleccc, Est lubią tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można)i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam
wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku
Hej, ja też jak sobie zrobię przerwę to nie jestem w stanie nadrobić forumowych ploteczek
Co do seksiku, jeśli lekarz nie mówił, że są przeciwskazania to spokojnie bez jakiegoś wielkiego fikania można się poprzytulać. Z tymi orgazmami doskonale Cię rozumiem!
Mnie dziś mdłości coś odpuściły ale były masakryczne! W biedronce jak przechodziłam przy lodówkach z mięsem to aż mnie pociągnęłoJem owoce, owoce, owoce, chlebek pełnoziarnisty z białym serem i pomidorki, od mięsa mnie odrzuca a i na słodkie ochotka
Wszyscy wróżą, że to takie "typowe" na dziewczynkę
p.s jestem po badaniach 1-go trymestru, hiv, wątrobowe, morfologia, mocz, glukoza, i jakieś tam coś tam. Ogólnie to wyssała mnie z krwi, że hejW czwartek do gina - nie mogę się doczekać
Miłego dnia dla Was! :*
Jest cudnie!