Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Love Life, a wiesz że też o tym słyszałam. Kiedyś najpierw koleżanka mi o tym mowila, że jej gin tak powiedziała. Mój lekarz również potwierdził, jeśli źle się czuję i mam mdłości to bardzo dobrze- dosłownie tak powiedział: bardzo dobrze! Niby hormony pracują jak trzeba i ciąża się dobrze rozwija. Dziwne, ale może i tak jest, a może i nie
Edyś, napiszę tak: każda ciąża u każdej kobiety przebiega inaczej i nie sugerowałbym się objawami innych. Mój lekarz prosił mnie, żebym nie czytała na forach o objawach innych oraz pozostałych pierdołach, bo mam się nie stresować i nie wkręcać sobie: a ta dziewczyna to, tamta co innego, a ja w ogóle nie mam tak samo jak one. Dodam, iż nie wie, że tutaj jestem i się udzielam, chyba poprostu wie jak kobiety potrafią sobie wkręcać no i same się tylko przez to stresują i nakręcają negatywnie.
A jestem tu dlatego, aby cieszyć się z każdej dobrej nowiny, wspierać w trudnych sytuacjach, jednocześnie stram się nie brać wszystkiego do siebie i przekładać tego na swoją ciążę
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 00:17
-
Witajcie ja nie mam mdłości i nie wymiotowałam w żadnej ciąży często mi się odbija i to wszystko należę do tych szczęśliwych co najgorsze w ciąży omija
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:05
margaret26 lubi tę wiadomość
Ola -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 08:07
Ola -
W poprzedniej ciazy nie mialam w ogole mdlosci i wszystko bylo ok, teraz mam non stop zjadlam wlasnie bulke z szynka i nie wiem czy nie pocaluje porcelany.
U nas to bedzie drugie dziecko. Pierwsze synek ma 2,5 roku👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
nick nieaktualny
-
U mnie duga ciąża, mam nadzieję, że tym razem będzie szczęśliwy finał
A co do objawów, to jak tydzień temu byłam u gina to mówiłam mu że boję się bo nie mam żadnych objawów, mdłości, itp. On się zaczął śmiać, że są kobiety co urodzą i mówią "ooo, nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży" I śmiał się że ja chciałabym objawów, a te co je mają płaczą i się modlą żeby ich nie mieć No ale 2 dni później wraz z rozpoczęciem 9 tygodnia mdłości pojawiły się i u mnie Raz jest lepiej raz gorzej, weekend był koszmarny, a dziś czuję się póki co całkiem dobrze -
Cześć dziewczyny
Ja dziś o 14.20 mam wizyte, stresuje sie bardzo.. Boje sie usłyszeć najgorsze. Brzuch boli ze stresu. Czas płynie mi dziś wolniej niż ostatnie 2 tyg.
Co do ciąż to moja jest druga. Jednego Aniołka mam w niebie -
edyś wrote:A jak sie nie ma nudnosci to juz zly znak?
Każdy inaczej przechodzi, moja mama w pierwszej ciąży zero nudności dopiero mojemu tacie powiedziała w 3 mcu bo się świetnie czuła a przy drugiej ciąży wymiotowala na okrągło.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyJa Wam zazdroszczę dobrego samopoczucia. U mnie nadal permanentny kac i ogólne osłabienie. Najgorzej jak mnie złapie jak jestem sama np na zakupach Najpierw mnie zalewa fala gorąca a chwilę później zaczyna mi się kręcić w głowie. A jak ostatnio stałam w kolejce za niezbyt ładnie pachnącym panem to myślałam, że tam za chwilę fiknę Miałam ochotę krzyknąć "ludzie, myjta się "
kofeinka, Love_life, Karmelek211, Izoleccc, Est lubią tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Hej dziewczyny
nie było mnie 1,5 dnia a nie jestem w stanie was nadrobić, tyle żeście naskrobały
Mnie wczoraj mąż skusił na mały seksik (a tak się zarzekał wcześniej, że nie póki lekarz nie powie że można) i powiem Wam, że miałam orgazm jakiego nigdy dotąd nie miałam wow!
Wizyta u lekarza dopiero w czwartek o 20:00 --> stresuję się...
No i jeszcze zastanawiam się czy wczoraj tym seksikiem sobie nie zaszkodziłam i dziecku
Hej, ja też jak sobie zrobię przerwę to nie jestem w stanie nadrobić forumowych ploteczek
Co do seksiku, jeśli lekarz nie mówił, że są przeciwskazania to spokojnie bez jakiegoś wielkiego fikania można się poprzytulać. Z tymi orgazmami doskonale Cię rozumiem!
Mnie dziś mdłości coś odpuściły ale były masakryczne! W biedronce jak przechodziłam przy lodówkach z mięsem to aż mnie pociągnęło Jem owoce, owoce, owoce, chlebek pełnoziarnisty z białym serem i pomidorki, od mięsa mnie odrzuca a i na słodkie ochotka Wszyscy wróżą, że to takie "typowe" na dziewczynkę
p.s jestem po badaniach 1-go trymestru, hiv, wątrobowe, morfologia, mocz, glukoza, i jakieś tam coś tam. Ogólnie to wyssała mnie z krwi, że hej W czwartek do gina - nie mogę się doczekać
Miłego dnia dla Was! :*
Jest cudnie!