Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia wrote:Ja na weekendzie kebaba wsunęłam Jeśli nie ma mdłości to w ciąży trzeba korzystać, bo później przy karmieniu już nic prawie nie można. Zaraz dzidzia płacze
Ja tylko owoce lub mace jem, tylko to mój organizm toleruje ;-( jak narazie. -
Ja wczoraj byłam na kebabie mmm pycha
-
Ja już dzisiaj pisalam- mdłości nie mam, ale apetyt zerowy- ciągle szukam co bym mogła zjeść ze smakiem i nic nie znajduje... Nawet rosolek na talerzu został. To samo mam z piciem- absolutnie nic mi nie podchodzi, a do wody się zmuszam...
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Ja przez ostatnie dwa tygodnie miałam duży problem z jedzeniem. Nigdy nie wiem co danego dnia będę w stanie przełknąć. Na mięso i słodycze nie mogę patrzeć, zupy mi w miarę wchodzą i owoce. A od dwóch dni mam lepsze wieczory i tak koło 21 nawet chętnie coś zjadam. Dziś jak wracałam z mężem ze spaceru to poczułam, że ktoś robi gofry i naszło mnie na drożdżowe racuszki z kwaśnym jabłkiem. Właśnie zjadłam, pyyyyszne
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też z jednej strony nie mam ochoty zupełnie na nic jeśli chodzi o jedzenie- a najgorzej jest rano... a z drugiej jak już mi przejdzie poranna zamuła to potrafię zjeść całą pizze tak jak dzisiaj i w ogóle jeśli po południu regularnie czegoś nie zjem to jest mi niedobrze.
-
Hejka
Bylam dzisiaj u gina moje malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije ladnie ma 1,94cm p dr pokazywal mi juz raczki i nozki ze ma takie malutkie ale jestem szczesliwa z om termin mam na 6marca a z usg na 28luty zalozyl mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania prenatalne na ktore umowilam sie na 17.08Karmelek211, skowroneczka87, Tunia.a, Rudzialka, A.Kasia, Love_life, Karka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
U mnie z apetytem rożnie:/ raz zjadłabym konia z kopytami, a teraz od 3 dni nie mam na nic ochoty i jak tylko coś zjem to mi nie dobrze. Dziś przez 2h męczyłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym:/ bo w ogóle jeść mi się nie chciało. U teściowej obiad wciskałam na siłę, żeby podejrzeń nie było;) Chciałabym się jeszcze wstrzymać z wiad.o ciąży, chociaż do końca I trymestru.
A tak poza tym miałam dziś chyba ze 3 drzemki, wciąż chce mi się spać siły , energii brak! W poprzednich ciążach nic takiego mnie nie spotkało, wręcz przeciwnie, byłam wulkanem energii:)
-
Gośśś wrote:Hejka
Bylam dzisiaj u gina moje malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije ladnie ma 1,94cm p dr pokazywal mi juz raczki i nozki ze ma takie malutkie ale jestem szczesliwa z om termin mam na 6marca a z usg na 28luty zalozyl mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania prenatalne na ktore umowilam sie na 17.08
Jak byłam równo z Tobą praktycznie na USG i moja dzidzia miała 6 mm...dziwne to, tym bardziej że pokazało mi że ciąża jest starsza niż pokazuje OM...? -
Gośśś wrote:Hejka
Bylam dzisiaj u gina moje malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije ladnie ma 1,94cm p dr pokazywal mi juz raczki i nozki ze ma takie malutkie ale jestem szczesliwa z om termin mam na 6marca a z usg na 28luty zalozyl mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania prenatalne na ktore umowilam sie na 17.08Gośśś lubi tę wiadomość
-
Karmelek211 wrote:U mnie z apetytem rożnie:/ raz zjadłabym konia z kopytami, a teraz od 3 dni nie mam na nic ochoty i jak tylko coś zjem to mi nie dobrze. Dziś przez 2h męczyłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym:/ bo w ogóle jeść mi się nie chciało. U teściowej obiad wciskałam na siłę, żeby podejrzeń nie było;) Chciałabym się jeszcze wstrzymać z wiad.o ciąży, chociaż do końca I trymestru.
A tak poza tym miałam dziś chyba ze 3 drzemki, wciąż chce mi się spać siły , energii brak! W poprzednich ciążach nic takiego mnie nie spotkało, wręcz przeciwnie, byłam wulkanem energii:)
To bardzo dobry znak jak masz nudności dzisiaj dzwoniłam do mojego gina i pytała czy mam mdłości i mówi że to znaczy ze dzidzius się rozwija. Trzymam kciuki![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*