Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Ja na weekendzie kebaba wsunęłam :P Jeśli nie ma mdłości to w ciąży trzeba korzystać, bo później przy karmieniu już nic prawie nie można. Zaraz dzidzia płacze
    Łeee kebab bleee...
    ;-)
    Ja tylko owoce lub mace jem, tylko to mój organizm toleruje ;-( jak narazie.

ug37zbmh9r9sv292.png
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    Łeee kebab bleee...
    ;-)
    Ja tylko owoce lub mace jem, tylko to mój organizm toleruje ;-( jak narazie.

Mmmm.. Kebab. Ale bym zjadła coś takiego niezdrowego :-)

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj byłam na kebabie mmm pycha

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Marcysia86 Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale robicie smake tym kebabem :-D ja to zawsze po wizycie musze zachoczyc o frytki i nugetsy w McDonald's :-D taki ciążowy rytuał

• Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dzisiaj pisalam- mdłości nie mam, ale apetyt zerowy- ciągle szukam co bym mogła zjeść ze smakiem i nic nie znajduje... Nawet rosolek na talerzu został. To samo mam z piciem- absolutnie nic mi nie podchodzi, a do wody się zmuszam...

Martita88 lubi tę wiadomość

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja problemu z jedzeniem nie mam, wrecz musze jesc bo jak jestem glodna to wtedy zaczyna mnie mulic Tylko nie moge sie powstrzymac przed podjadaniem slodyczy :/

domiii lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od słodyczy odrzuciło calkiem- tak samo jak od słodkich napojow

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przez ostatnie dwa tygodnie miałam duży problem z jedzeniem. Nigdy nie wiem co danego dnia będę w stanie przełknąć. Na mięso i słodycze nie mogę patrzeć, zupy mi w miarę wchodzą i owoce. A od dwóch dni mam lepsze wieczory i tak koło 21 nawet chętnie coś zjadam. Dziś jak wracałam z mężem ze spaceru to poczułam, że ktoś robi gofry i naszło mnie na drożdżowe racuszki z kwaśnym jabłkiem. Właśnie zjadłam, pyyyyszne :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

43kt9vvjbmmercyy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z jednej strony nie mam ochoty zupełnie na nic jeśli chodzi o jedzenie- a najgorzej jest rano... a z drugiej jak już mi przejdzie poranna zamuła to potrafię zjeść całą pizze tak jak dzisiaj i w ogóle jeśli po południu regularnie czegoś nie zjem to jest mi niedobrze.

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :) Jutro pójdę do apteki.

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Bylam dzisiaj u gina :) moje malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije ladnie :) ma 1,94cm :) p dr pokazywal mi juz raczki i nozki ze ma takie malutkie :) ale jestem szczesliwa :) z om termin mam na 6marca a z usg na 28luty :) zalozyl mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania prenatalne na ktore umowilam sie na 17.08 :)

Karmelek211, skowroneczka87, Tunia.a, Rudzialka, nick nieaktualny, Love_life, Karka lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z apetytem rożnie:/ raz zjadłabym konia z kopytami, a teraz od 3 dni nie mam na nic ochoty i jak tylko coś zjem to mi nie dobrze. Dziś przez 2h męczyłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym:/ bo w ogóle jeść mi się nie chciało. U teściowej obiad wciskałam na siłę, żeby podejrzeń nie było;) Chciałabym się jeszcze wstrzymać z wiad.o ciąży, chociaż do końca I trymestru.
    A tak poza tym miałam dziś chyba ze 3 drzemki, wciąż chce mi się spać:D siły , energii brak! W poprzednich ciążach nic takiego mnie nie spotkało, wręcz przeciwnie, byłam wulkanem energii:)

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• MeAmerie Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:

Bylam dzisiaj u gina :) moje malenstwo ma sie dobrze, serduszko bije ladnie :) ma 1,94cm :) p dr pokazywal mi juz raczki i nozki ze ma takie malutkie :) ale jestem szczesliwa :) z om termin mam na 6marca a z usg na 28luty :) zalozyl mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania prenatalne na ktore umowilam sie na 17.08 :)

Jak byłam równo z Tobą praktycznie na USG i moja dzidzia miała 6 mm...dziwne to, tym bardziej że pokazało mi że ciąża jest starsza niż pokazuje OM...?

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:

Oby ci sie udalo, czytalam o twych przezyciach, jestes dzielna:)

Gośśś lubi tę wiadomość

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie mi wyszlo ze wedlug tego wymiaru ma 8tyg3dni :) tak mam na zdjeciu z usg napisane i lekarz tez tak mowil :)

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzialka tez mam nadzieje ze tym razem sie uda :) Dziekuje :)

Love_life lubi tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    U mnie z apetytem rożnie:/ raz zjadłabym konia z kopytami, a teraz od 3 dni nie mam na nic ochoty i jak tylko coś zjem to mi nie dobrze. Dziś przez 2h męczyłam płatki owsiane z jogurtem naturalnym:/ bo w ogóle jeść mi się nie chciało. U teściowej obiad wciskałam na siłę, żeby podejrzeń nie było;) Chciałabym się jeszcze wstrzymać z wiad.o ciąży, chociaż do końca I trymestru.
    A tak poza tym miałam dziś chyba ze 3 drzemki, wciąż chce mi się spać:D siły , energii brak! W poprzednich ciążach nic takiego mnie nie spotkało, wręcz przeciwnie, byłam wulkanem energii:)

To bardzo dobry znak jak masz nudności dzisiaj dzwoniłam do mojego gina i pytała czy mam mdłości i mówi że to znaczy ze dzidzius się rozwija. Trzymam kciuki!

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to za wszystkie trzymam kciuki żeby nasze grono tylko się powiększalo!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • edyś Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie nie ma nudnosci to juz zly znak?

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edys mam nadzieję, że nie bo nie mam ochoty żyć w stresie przez tydz do wizyty u gina....

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
‹‹ 139 140 141 142 143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ