Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w brzuszku mieszka Antoś
Mam już córeczka, która w maju skończy 2latka. Będzie wesoło:))) Ja prania jeszcze nie robie...ale za to chce jechać kupić łóżeczko i musze porobić porządki w komodzie żeby zmieścic ciuszki małego. Ja będę miała prawdopodobnie cesarke ale nie mam ustalonego terminu bo u nas jest tak że jak termin mija to przyjeżdzam i stymulują lekko poród i na stół a jesli sie samo zacznie no to wiadomo dzwonie do mojego lekarza i przyjezdza.
A.Kasia, perła ziemi, Czarodziejka87, Gośśś, Izoleccc, ksanka, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:z godzinkę temu je zamówiłam!
Mam dzisiaj opóźnienia w czytaniu przez inwenturę.
Jeśli chodzi o pranie, prasowanie, też już bym zaczęła ale ciągle sobie powtarzam, że jak teraz wszystko zrobię to później czas mi się będzie ciągnął.
Poczekam do końca stycznia(jak mi się uda
)
-
Hej
Ale dzisiaj senny dzień, nic mi się nie chce, a miałam tyle planów... Też tak macie?
Kajola, mam nadzieję, że i Ty i ja będziemy zadowolone z wózków tej firmya dlaczego Sevilla? Czym właściwie modele tych wózków różnią się od siebie? Bo dla mnie to są praktycznie takie same...
Kate84, biedna, ale miałaś nocWspółczuję...
Aleksandrazz, świetne wieści
Witaj Vikusvikus001, Kajola lubią tę wiadomość
-
Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione
ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym
moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi
Co do wozkow Camarelo,mialam kupowac ale zmienilam zdanie, i jeden sprzedawca mowil ze poszczegole modele roznia sie tylko materialem i jakimis elementami wykonczenia. Z tego co gdzies jeszcze czytalam to ponoc Carrera jest najlepiej wywarzony (chyba ich najnowszy model).domiii lubi tę wiadomość
-
Nataszka to do Ciebie ekspresowo przysłali:)
Ja podobnie jak dziewczyny dobre dwa miesiące temu się rejestrowałam
Ciuszki,kocyki i reszte mam zamiar prać zaraz na początku lutego:)
Dziewczyny uciekam na wizyte,jak zwykle stres mnie dopadł..
przedtem idę jeszcze do Rossmana i pepco
Buziaki!
Filip 28.03.2016
-
Dorka87 wrote:Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione
ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym
moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi
czekamy cierpliwie zatem na ujawnienie się MaluszkaDorka87 lubi tę wiadomość
-
melduję, że uprałam Minky z kilkoma innymi kocykami w pralce na programie prania ręcznego 30 stopni i pozostało wszystko w stanie nienaruszonym
26Asia, Magda lena, A.Kasia, Gośśś, Izoleccc, Mietka 30:), Est, Czarodziejka87, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
Ja tez konkretnego powodu nie mam, moze dlatego ze pojawily sie wieksze fundusze na wozek i wybralismy cos innego, drugi to moze taki ze stwierdzilam ze jest dosc masywny-ani ja ani maz nie jestesmy wielkoludy raczej i postawilismy na cos "zgrabniejezego". Ale ogolnie ten wozek jest dla mnie numerem 2 na liscie
-
nick nieaktualny
-
Dorka87 wrote:Dziewczyny a to przescieradlo do gondoli to jest konieczne? Bo ja szczerze nie myslalam o takiej rzeczy, a teraz jak tak piszecie to juz sama nie wiem
zawsze możesz wyłożyć materacyk w gondoli kocykiem czy pieluchą, ale to tak jakbyś do łóżeczka też nie miała prześcieradełkatak mi się wydaje
-
Ja zamierzam jakiś kocyk kłaść na spód wózka żeby cieplej było od dołu, jednak mimo to kupiłam prześcieradło, bo zawsze to jakaś ochrona materacyka, no i lubię mieć tak na tip top
Ja zaczęłam pranie wczoraj, wyprałam wszystkie kocyki, rożki, poduszeczki w 30 i nic im się nie porobiło. A dziś piorę ciuszki, w 40. Mam nadzieję, że nic mi się tam nie pofarbuje i nie zniszczy. Dziewczyny, a w czym pierzecie? Ja w końcu użyłam proszku z Loveli i do tego płyn do płukania. A robicie podwójne płukanie? Ja tak planowałam, ale w końcu nie nastawiłam tak jednak. Jak już popiorę i poprasuję, to poukładam do szafy i poprzykrywam folią. Jak myślicie, wystarczy tak?domiii, Mania1718 lubią tę wiadomość