X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w brzuszku mieszka Antoś :) Mam już córeczka, która w maju skończy 2latka. Będzie wesoło:))) Ja prania jeszcze nie robie...ale za to chce jechać kupić łóżeczko i musze porobić porządki w komodzie żeby zmieścic ciuszki małego. Ja będę miała prawdopodobnie cesarke ale nie mam ustalonego terminu bo u nas jest tak że jak termin mija to przyjeżdzam i stymulują lekko poród i na stół a jesli sie samo zacznie no to wiadomo dzwonie do mojego lekarza i przyjezdza.

A.Kasia, perła ziemi, Czarodziejka87, Gośśś, Izoleccc, ksanka, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    z godzinkę temu je zamówiłam! :)

Mam dzisiaj opóźnienia w czytaniu przez inwenturę.

Jeśli chodzi o pranie, prasowanie, też już bym zaczęła ale ciągle sobie powtarzam, że jak teraz wszystko zrobię to później czas mi się będzie ciągnął.
    Poczekam do końca stycznia :P (jak mi się uda :P)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyy prześcieradło do gondoli. No przecież. Nawet nie pomyślałam o tym :D

domiii, Izoleccc, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z hipp dostalam wczoraj chusteczki i kupony:D a logowalam sie jakos przed swietami jak dobrze pamietam:)

Czarodziejka87, Gośśś, Gośśś lubią tę wiadomość

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ale dzisiaj senny dzień, nic mi się nie chce, a miałam tyle planów... Też tak macie?

Kajola, mam nadzieję, że i Ty i ja będziemy zadowolone z wózków tej firmy ;) a dlaczego Sevilla? Czym właściwie modele tych wózków różnią się od siebie? Bo dla mnie to są praktycznie takie same...

Kate84, biedna, ale miałaś noc :/ Współczuję...

Aleksandrazz, świetne wieści :)

Witaj Vikus :)

vikus001, Kajola lubią tę wiadomość

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione ;) ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym ;) moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi :D

Co do wozkow Camarelo,mialam kupowac ale zmienilam zdanie, i jeden sprzedawca mowil ze poszczegole modele roznia sie tylko materialem i jakimis elementami wykonczenia. Z tego co gdzies jeszcze czytalam to ponoc Carrera jest najlepiej wywarzony (chyba ich najnowszy model).

domiii lubi tę wiadomość

• noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego zmieniłaś zdanie?

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka to do Ciebie ekspresowo przysłali:)
    Ja podobnie jak dziewczyny dobre dwa miesiące temu się rejestrowałam

Ciuszki,kocyki i reszte mam zamiar prać zaraz na początku lutego:)

Dziewczyny uciekam na wizyte,jak zwykle stres mnie dopadł..
    przedtem idę jeszcze do Rossmana i pepco ;)
    Buziaki!

Filip 28.03.2016 <3
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka87 wrote:
    Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione ;) ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym ;) moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi :D

czekamy cierpliwie zatem na ujawnienie się Maluszka :)

Dorka87 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję, że uprałam Minky z kilkoma innymi kocykami w pralce na programie prania ręcznego 30 stopni i pozostało wszystko w stanie nienaruszonym :)

26Asia, Magda lena, A.Kasia, Gośśś, Izoleccc, Mietka 30:), Est, Czarodziejka87, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam kupować Camarelo ale zmieniłam zdanie, konkretnego powodu nie ma, poczytałam opinie na blogach i forach i zmieniłam zdanie na inny :) myślę, że już niedługo będziemy go zamawiać :D

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki kupujesz, tak z ciekawości? ;)

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez konkretnego powodu nie mam, moze dlatego ze pojawily sie wieksze fundusze na wozek i wybralismy cos innego, drugi to moze taki ze stwierdzilam ze jest dosc masywny-ani ja ani maz nie jestesmy wielkoludy raczej i postawilismy na cos "zgrabniejezego". Ale ogolnie ten wozek jest dla mnie numerem 2 na liscie :)

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a to przescieradlo do gondoli to jest konieczne? Bo ja szczerze nie myslalam o takiej rzeczy, a teraz jak tak piszecie to juz sama nie wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na glukozie:
    97,86
    177,56
    187,56
    Morfologia możliwa i mocz tez.

• domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka87 wrote:
    Dziewczyny a to przescieradlo do gondoli to jest konieczne? Bo ja szczerze nie myslalam o takiej rzeczy, a teraz jak tak piszecie to juz sama nie wiem :)

zawsze możesz wyłożyć materacyk w gondoli kocykiem czy pieluchą, ale to tak jakbyś do łóżeczka też nie miała prześcieradełka :) tak mi się wydaje :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vikus witaj ! U mnie też Antoś :)

Dorka ja nie kupuję. Zamierzam robić jak moja mama - kocyk na spód póki zimno a potem jak będzie cieplej to pieluszka flanelowa ;)

Dorka87, vikus001 lubią tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Byłam na glukozie:
    97,86
    177,56
    187,56
    Morfologia możliwa i mocz tez.
    Oj Danusia witaj w cukierkowych mamusiach.
    Przykro mi ale wiem ze dasz rade

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelka Sevilla wydaje mi się najzgrabniejsza z wyglądu, Special collection- kolorystyka :-) U mnie nie ma mowy o żadnym innym wózku bo mieszkam na 4 piętrze bez windy a nawet Adamex ma ok 2kg więcej niż Camarelo

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam jakiś kocyk kłaść na spód wózka żeby cieplej było od dołu, jednak mimo to kupiłam prześcieradło, bo zawsze to jakaś ochrona materacyka, no i lubię mieć tak na tip top ;)

Ja zaczęłam pranie wczoraj, wyprałam wszystkie kocyki, rożki, poduszeczki w 30 i nic im się nie porobiło. A dziś piorę ciuszki, w 40. Mam nadzieję, że nic mi się tam nie pofarbuje i nie zniszczy. Dziewczyny, a w czym pierzecie? Ja w końcu użyłam proszku z Loveli i do tego płyn do płukania. A robicie podwójne płukanie? Ja tak planowałam, ale w końcu nie nastawiłam tak jednak. Jak już popiorę i poprasuję, to poukładam do szafy i poprzykrywam folią. Jak myślicie, wystarczy tak?

domiii, Mania1718 lubią tę wiadomość

‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ