X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • vikus001 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w brzuszku mieszka Antoś :) Mam już córeczka, która w maju skończy 2latka. Będzie wesoło:))) Ja prania jeszcze nie robie...ale za to chce jechać kupić łóżeczko i musze porobić porządki w komodzie żeby zmieścic ciuszki małego. Ja będę miała prawdopodobnie cesarke ale nie mam ustalonego terminu bo u nas jest tak że jak termin mija to przyjeżdzam i stymulują lekko poród i na stół a jesli sie samo zacznie no to wiadomo dzwonie do mojego lekarza i przyjezdza.

A.Kasia, perła ziemi, Czarodziejka87, Gośśś, Izoleccc, ksanka, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

3i49df9hikojmw25.png
    34bwdqk3gvs7gqgm.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    z godzinkę temu je zamówiłam! :)

Mam dzisiaj opóźnienia w czytaniu przez inwenturę.

Jeśli chodzi o pranie, prasowanie, też już bym zaczęła ale ciągle sobie powtarzam, że jak teraz wszystko zrobię to później czas mi się będzie ciągnął.
    Poczekam do końca stycznia :P (jak mi się uda :P)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyy prześcieradło do gondoli. No przecież. Nawet nie pomyślałam o tym :D

domiii, Izoleccc, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z hipp dostalam wczoraj chusteczki i kupony:D a logowalam sie jakos przed swietami jak dobrze pamietam:)

Czarodziejka87, Gośśś, Gośśś lubią tę wiadomość

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ale dzisiaj senny dzień, nic mi się nie chce, a miałam tyle planów... Też tak macie?

Kajola, mam nadzieję, że i Ty i ja będziemy zadowolone z wózków tej firmy ;) a dlaczego Sevilla? Czym właściwie modele tych wózków różnią się od siebie? Bo dla mnie to są praktycznie takie same...

Kate84, biedna, ale miałaś noc :/ Współczuję...

Aleksandrazz, świetne wieści :)

Witaj Vikus :)

vikus001, Kajola lubią tę wiadomość

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione ;) ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym ;) moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi :D

Co do wozkow Camarelo,mialam kupowac ale zmienilam zdanie, i jeden sprzedawca mowil ze poszczegole modele roznia sie tylko materialem i jakimis elementami wykonczenia. Z tego co gdzies jeszcze czytalam to ponoc Carrera jest najlepiej wywarzony (chyba ich najnowszy model).

domiii lubi tę wiadomość

• noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego zmieniłaś zdanie?

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nataszka to do Ciebie ekspresowo przysłali:)
    Ja podobnie jak dziewczyny dobre dwa miesiące temu się rejestrowałam

Ciuszki,kocyki i reszte mam zamiar prać zaraz na początku lutego:)

Dziewczyny uciekam na wizyte,jak zwykle stres mnie dopadł..
    przedtem idę jeszcze do Rossmana i pepco ;)
    Buziaki!

Filip 28.03.2016 <3
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka87 wrote:
    Domiii widze, ze porzadki na pierwszej stronie zrobione ;) ja sie niestety nie chwale bo nie wiem, a chcialabym ;) moje dziecie wyjatkowo uparte- chyba po mamusi :D

czekamy cierpliwie zatem na ujawnienie się Maluszka :)

Dorka87 lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduję, że uprałam Minky z kilkoma innymi kocykami w pralce na programie prania ręcznego 30 stopni i pozostało wszystko w stanie nienaruszonym :)

26Asia, Magda lena, A.Kasia, Gośśś, Izoleccc, Mietka 30:), Est, Czarodziejka87, Lilou1984, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam kupować Camarelo ale zmieniłam zdanie, konkretnego powodu nie ma, poczytałam opinie na blogach i forach i zmieniłam zdanie na inny :) myślę, że już niedługo będziemy go zamawiać :D

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• noelka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki kupujesz, tak z ciekawości? ;)

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez konkretnego powodu nie mam, moze dlatego ze pojawily sie wieksze fundusze na wozek i wybralismy cos innego, drugi to moze taki ze stwierdzilam ze jest dosc masywny-ani ja ani maz nie jestesmy wielkoludy raczej i postawilismy na cos "zgrabniejezego". Ale ogolnie ten wozek jest dla mnie numerem 2 na liscie :)

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a to przescieradlo do gondoli to jest konieczne? Bo ja szczerze nie myslalam o takiej rzeczy, a teraz jak tak piszecie to juz sama nie wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na glukozie:
    97,86
    177,56
    187,56
    Morfologia możliwa i mocz tez.

• domiii Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka87 wrote:
    Dziewczyny a to przescieradlo do gondoli to jest konieczne? Bo ja szczerze nie myslalam o takiej rzeczy, a teraz jak tak piszecie to juz sama nie wiem :)

zawsze możesz wyłożyć materacyk w gondoli kocykiem czy pieluchą, ale to tak jakbyś do łóżeczka też nie miała prześcieradełka :) tak mi się wydaje :)

d69c2n0azl70dnw1.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vikus witaj ! U mnie też Antoś :)

Dorka ja nie kupuję. Zamierzam robić jak moja mama - kocyk na spód póki zimno a potem jak będzie cieplej to pieluszka flanelowa ;)

Dorka87, vikus001 lubią tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Byłam na glukozie:
    97,86
    177,56
    187,56
    Morfologia możliwa i mocz tez.
    Oj Danusia witaj w cukierkowych mamusiach.
    Przykro mi ale wiem ze dasz rade

bl9cuay3kworwxbg.png
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noelka Sevilla wydaje mi się najzgrabniejsza z wyglądu, Special collection- kolorystyka :-) U mnie nie ma mowy o żadnym innym wózku bo mieszkam na 4 piętrze bez windy a nawet Adamex ma ok 2kg więcej niż Camarelo

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam jakiś kocyk kłaść na spód wózka żeby cieplej było od dołu, jednak mimo to kupiłam prześcieradło, bo zawsze to jakaś ochrona materacyka, no i lubię mieć tak na tip top ;)

Ja zaczęłam pranie wczoraj, wyprałam wszystkie kocyki, rożki, poduszeczki w 30 i nic im się nie porobiło. A dziś piorę ciuszki, w 40. Mam nadzieję, że nic mi się tam nie pofarbuje i nie zniszczy. Dziewczyny, a w czym pierzecie? Ja w końcu użyłam proszku z Loveli i do tego płyn do płukania. A robicie podwójne płukanie? Ja tak planowałam, ale w końcu nie nastawiłam tak jednak. Jak już popiorę i poprasuję, to poukładam do szafy i poprzykrywam folią. Jak myślicie, wystarczy tak?

domiii, Mania1718 lubią tę wiadomość

‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ