Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja znalazlam takie przescieradlo do wozka i mam zamiar je zamowic
http://allegro.pl/przescieradlo-do-wozka-gondoli-jersey75x35-olka-i5893852038.html
Cena troche bardziej przystepna niz te co wy podalyscie
Paola ja tez mam proszek lovela, a plyn z bobini
Falon lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witajcie
Ja nadrabiam pomału czytanie z dzisiaj.
Kate84 - też się przestraszyłam Twoim wpisem, najważniejsze, że przeszło, ale widzicie - musimy być gotowe na wszystko w każdej chwili.
Ola - odpoczywaj sobie wygodnie w domku, oby jak najdłużej :*
Dziewczyny ja kupiłam czapeczkę zimową roz 36, i tak ciężko mi było znaleźć taką małą, ale ona będzie tylko na kilka razy, potem lato, na kolejną zimę to kupię następną pewnie o wiele większą
Ja dzisiaj wizytuję! Ciekawi mnie małej waga i gdzie to łożysko jest i jak ona jest ułożona.
Właśnie kończę gotować pomidorową, zaraz mąż wraca z pracy.
Pod prysznic wzięłam lusterko z przedpokojuI dałam radę sama z goleniem:P
A to mój brzuszek aktualny
A to kącik Hanusi
Magda lena, Dorka87, baassiia, Kajola, 26Asia, d'nusia, Vincent, Gośśś, A.Kasia, Est, Mania1718, perła ziemi, Czarodziejka87, Renka88, Madlene.:), Izoleccc, Karolina@, Madzialena90, Kate84, muminka83, Falon, Mietka 30:), Malina81, Kaarolina lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
A ładnie pachną te płyny bobini i dzidziuś?
Magdalena, ja chcę przykryć póki co, bo jest jeszcze wcześnie, a jakoś w lutym odkryję, właśnie żeby tej "domowizny" trochę przyjęły
A i nie wiem czy dobrze robię, ale piorę wszystkie ciuszki, nawet te co mam na 68, stwierdziłam, że potem, jak Mały podrośnie najwyżej je jeszcze przepłuczę. -
paola87 wrote:Ja zamierzam jakiś kocyk kłaść na spód wózka żeby cieplej było od dołu, jednak mimo to kupiłam prześcieradło, bo zawsze to jakaś ochrona materacyka, no i lubię mieć tak na tip top
Ja zaczęłam pranie wczoraj, wyprałam wszystkie kocyki, rożki, poduszeczki w 30 i nic im się nie porobiło. A dziś piorę ciuszki, w 40. Mam nadzieję, że nic mi się tam nie pofarbuje i nie zniszczy. Dziewczyny, a w czym pierzecie? Ja w końcu użyłam proszku z Loveli i do tego płyn do płukania. A robicie podwójne płukanie? Ja tak planowałam, ale w końcu nie nastawiłam tak jednak. Jak już popiorę i poprasuję, to poukładam do szafy i poprzykrywam folią. Jak myślicie, wystarczy tak?
ja prałam dzisiaj w proszku Jelpa i płynie do płukania też Jelpa
mam kupione też z Loveli żel i płyn i chyba jakieś kapsułki Jelpa...
płukanie robię pojedynczea w ogóle to tak pachnie to wszystko ślicznie
ja już 4 prania zrobiłam - kocyki, pościelki, śpiworki, ręczniki, maskotki
jutro pieluchy i ubrankaMania1718, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
ja powiesiłam pierwsze pranie, pieluszki
pięknie pachnie dzidziusiem w domu:D:D aż się rozczuliłam, tyle lat czekania i nagle mój mały synek za chwilkę będzie z nami, to wszystko jest jak sen
płukanie robiłam podwójne, bo mam taki program w pralce dla ubranek dziecięcych
i na 40 stopni dałam pieluszki. a ubranka na ile stopni dajecie ( nowe)domiii, Mania1718, Czarodziejka87, Madlene.:), Karolina@, Kate84, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Asia, ja wszystko daję na 30 stopni, bo pranie ręczne mam tylko w tej opcji... jakaś starszawa pralka
a my wynajmujemy dom, więc nie mam wpływu..
ale mam żelazko parowe, więc wybije wszystko co ma wybićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:58
-
domiii wrote:Asia, ja wszystko daję na 30 stopni, bo pranie ręczne mam tylko w tej opcji... jakaś starszawa pralka
a my wynajmujemy dom, więc nie mam wpływu..
ale mam żelazko parowe, więc wybije wszystko co ma wybić
jakiej masz firmy ? -
Ja nie wiem kiedy to wszystko popiore... Może pod koniec stycznia? Zobaczymy
ja planuję kupić płyny Dzidziuś.
Żelazko też mam parowe więc pójdzie chyba wszystko ok
Moja mama mówi że przesadzam z praniem dosłownie wszystkiego. Ale jakoś ja wolę mieć poprane.Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Ja wypiorę tylko ciuszki na teraz. 56 i 62. Po porodzie wypiorę większe.
Ja też nie przesadzam z temperaturą. Kocyki w 30 st będą prane, ciuszki w 40 st.
Ja muszę mieć wszystko na tip top przygotowane do końca stycznia. Mąż 1 lutego wyjeżdża na sporo dni i tak bedzie rozdarty w lutym i w marcu między domem, a pracą. Chcę być przygotowana.
28 stycznia mam ściągany pessar. Dziwnie będę się bez niego czuła. Będę się bała, że mi zaraz mały wypadnie -
Aaaaaaa pytanie do mam pessarowych! Miałam się zapytać Was o to kilka dni temu.
Miałyście robiony wymaz na GBS przed zakładaniem pessara, prawda?
Mi wyszedł ujemny, no ale to było w 25 tc.
Prowadzący lekarz powiedział mi, że skoro wtedy był ujemny to w 36 tc nie będziemy brać wymazu. To mu mówię, że przecież trzeba mieć "świeży" wynik, tak? No a on odpowiada, że przecież nic nie obiłam, tylko leżałam, żadnej aktywności, więc na pewno nic się nie zalogowało w pochwie.
Kurde. Wam też nie będą już pobierali wymazu? -
26Asia wrote:stację pary ? ja kupiłam z philipsa i będę ją odsyłać , jak za żelazko za tys zł liczyłam na coś lepszego
jakiej masz firmy ?
też philipsa
http://dobrezelazka.pl/zelazka/zelazko-generator-pary-pod-cisnieniem-philips-perfectcare-gc924602/
jestem bardzo zadowolona - skróciło mi się prasowanie o połowę czasu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:49