Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też na razie rozstępów brak, ale mogą i w ostatnich 2 tygodniach wyjść, więc jakoś się nie nastawiam.
Cellulit też u mnie wyszedł, ale na razie taki lekki. Od niedawna wróciłam na siłkę, więc może się trochę rozchodzi
A no i ja zakupiłam taki masażer i jestem zadowolona z niego. Na razie masuje uda, a po porodzie też przyda się na skórę na brzuchu
http://allegro.pl/masazer-na-celullit-me7711-6-glowic-poleca-miss-i5852868151.html
-
Moją zmora są rozstępy na piersiach, normalnie jestem trochę przerażona, najgorzej wyglądają teraz jak już się zrobią białe to może nie będą tak widoczne. Rozstępy to nawet po porodzie mogą wyjść, więc zobaczymy co będzie z brzuchem tam na razie ich nie mam. ( i oby tak zostało Błagammmm
)
Pieluchy wyprane już wiszą, i tak pepco faktycznie szału nie robi, ale o dziwo jestem zaskoczona tymi z auchana i rosmana są ok według mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 20:30
-
Martita88 wrote:Ja kupiłam pieluchy tetrowe na allegro u Magmaris (któraś z Was polecała) o gramaturze 140g/m i są grube i solidne i po praniu nic się nie działo
od tego sprzedawcy mam całą wyprawkę w tym pieluchyi faktycznie jestem bardzo zadowolona z nich.
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:hej Marcówki!
pozdrowienia ze szczytu Kotelnicy Białczanskiej
wjechałam tu wyciągiem. luby jeździ na nartach z parą znajomych a ja zazdroszczę im z baru przy ciepłej herbatce.
ale jutro zamierzam spędzić dzień na termach:) książka, leżaczek, trochę pluskaniaspontanicznie wyjechaliśmy dzisiaj rano i zostajemy do niedzieli.
ściskam i życzę wszystkim długich a jak nie dlugich to mocnych szyjek:) i 0 skurczy!
Lilou, ależ się rozmarzyłam. Właśnie w tej okolicy byłam w te wakacje:) nie wiedząc że rośnie we mnie nowe życie:) Nawet na Morskie Oko wlazłamZazdroszćzę tych term w zimie, my w lecie to pluskaliśmy się w gorącej zupie ale i tak super był :)Udanego pobytu
-
nick nieaktualnyAlina - fantastyczne zdjęcie
Kate - na pewno się przydadzą ale weź sobie też ze dwie na ramiączkach bo poza tym, że w szpitalu jest gorąco to jeszcze po porodzie człowiek strasznie się poci. Ja budziłam się czasami caluteńka mokra. Właśnie to pocenie się było dla mnie najbardziej uciążliwe w połogu.alinalii lubi tę wiadomość
-
Czy któraś z Was skorzystała kiedyś z zajęć SPINNINGU w fitness clubie??
To taka forma zajęć grupowych przy wykorzystaniu rowerka statycznego w rytm dynamicznej muzyki.
Próbowałam różnych form ruchowych (przed ciążą oczywiście) ale to jest rewelacja!! Pokochałam spinning! Na cellulitis niezastąpiony i bardzo ekspresowo się zrzuca kilogramy;)
Bardzo, bardzo polecam! Ja już za tym tęsknię! mmmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 20:48
-
Nie zazdroszczę Wam, u mnie zero rozstępów i cellulitu, odpukać. Cycuchy jakoś specjalnie nie urosły co mnie trochę martwi. Zobaczymy czy mleczarnia zadziała po porodzie
Cudne zdjęcie! -
Kuuurczę, z tym poceniem po porodzie to słabo. Ja teraz jak świnka się pocę, ciągle mi gorąco i otwieram okna przy mrozie
Mam tylko 2 koszule i więcej nie chcę kupować... No trudno, będą mi prać codziennie i przynosić.
Póki co rozstępów brak, ale wiadomo, że najwięcej wychodzi w ostatnim okresie ciąży i po, także trzeba się psychicznie przygotować.
W ogóle to mam wrażenie, że jak leżę to brzuch mam jakiś płaski. -
U mnie odpukać rozstępów brak,za to mam cellulit na udach i trochę na pośladkach:/
Walczę wcierając oliwkę a jak młody się urodzi to postaram się systematycznie ćwiczyć,zobaczymy co z tego wyjdzie
Teraz się zastanawiam jak te moje pieluchy tetrowe będą wyglądać po praniu..
Bo tak są miłe w dotyku i wydają się całkiem fajne,kupowałam w Smykolandzie a tam mają raczej dobry towar..
Malina tak myślałam,żeby sobie kupić ten stanik w lidlu ale ja po prostu muszę przymierzyć biustonosz zanim kupię więc chyba zrezygnuję..
Filip 28.03.2016
-
Madlene.:) wrote:Pieluchy tetrowe podobno dobre jakościowo są firmy motherhood, ja szczerze mówiąc nie kupiłam ich ze względu na cenę. Ma może któraś i może polecić? Dostępne są w sklepie babiesrus i znalazłam na allegro http://allegro.pl/pieluszki-pieluchy-tetrowe-5szt-firmy-motherhood-i5896310919.html.
-
nick nieaktualnyDziewczyny po CC - jaki rodzaj znieczulenia miałyście przy porodzie? Ostatnio sporo o tym myślę bo ja miałam znieczulenie podpajęczynówkowe i niestety dotknął mnie silny zespół punkcyjny. Czytałam, że przy znieczuleniu zewnątrzoponowym nie ma takich skutków ubocznych. No i ciekawi mnie czy fakt, że przeszłam zespół punkcyjny ma wpływ na to jaką formę znieczulenia zaproponuje anestezjolog?