Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
edyś wrote:Hej dziewczyny, na pierwszej stronie w naszą listę wrzuciłam linka do strony, na której jest kilka filmików ze szkoły rodzenia. Nie oglądałam jeszcze, więc nie wiem dokładnie jakie tam są treści, ale może komuś się przyda
Edit: Trzeba się zarejestrować żeby obejrzeć te dłuższe filmiki.
gdzie Ty to wrzuciłaś ja nie mogę znaleźć -
nick nieaktualnypap86 wrote:Dziewczyny nie denerwujcie mnie z tym scopolanem
ja go biorę 3 razy dziennie od 16tygodnia. Co lekarz to opinia, jak ze wszystkim hehe.
Fajne linki wrzucacie z zakupami to zapytam czy ktoś może polecić dobrych sprzedawców z allegro od: pieluch tetrowych(białe lub kolorowe),kocyków minky z fajną jakością, koszul do karmienia (ale raczej tych tańszych bo zamierzam tylko w szpitalu używać, nie znoszę koszul) ?
I co zamierzacie wkładać do wózka-kupujecie komplet do wózka czy na kocykach będą dzieciaczki?
https://www.facebook.com/MiliMoiHandmade/?fref=ts
A do wozka mam (bo dostalam) taki wiekszy spiworek ktory na potrzeby gondoli mozna zmiejszyc, a jak nie to to wiekszy kocyk ktory bedzie od spodu i z gory owiniete dziecko (taka mumia/kokonik) -
hej Marcówki!
pozdrowienia z gór
ściskam i życzę wszystkim długich a jak nie dlugich to mocnych szyjek:) i 0 skurczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:34
ksanka, Madlene.:), Vincent, domiii, Czarodziejka87, Falon, Est, Magda lena, Karka, She86, d'nusia, Malina81, perła ziemi, Kajola, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
Pap pieluchy, pierdoły kupiłam z allegro Od Hubiword czy jakoś tak, te grubsze tetrowe naprawdę fajne. Minky do łóżeczka i wózka mam od Pokochajminky fb lub Google, do wózka mam oryginalny śpiworek teutoni lub Minky właśnie. Z koszulami nie pomogę bo kupowałam z Italian fashion za ok 50-60 zł
Izolecc leż leż jak najwięcej w takiej sytuacji, ściskam :-*
Lilou zazdroszczę -
Dziewczyny, czy pieluchy tetrowe w praniu się zbiegają standardowo? czy tylko ten mój badziew, który kupiłam w Gemini? nie mówiąc o tych kupionych w Pepco - na szczęście tylko 3 sztuki zwykłych białych, bo resztę mam kolorowych z gemini właśnie...
-
Czarodziejka87 wrote:Ja podobnie jak Kasia nosiłam 75C,niedawno byłam kupić nowe staniki 80 i 85D w szoku jestem jak mi piersi urosły.Chyba kupię sobie też jakiś sportowy,bo na pewno wygodniejszy.
ale fajnei miec rozmiar 80d a ja mam 80 J szyli mi na miare a do karmienia mam przyjsc przed porodem jakos i na zamowienie masakra załamana jestem moimi piersiami:( -
nick nieaktualny
-
Ciri jutro Szkoła Rodzenia, a wizyta w piątek, dopiero o 19.30.
A w poniedziałek jestem umowiona do fryzjera, jakoś muszę wyglądać podczas poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:31
Nataszka2200, Kate84, perła ziemi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda lena prałam w 40 stopniach... nie wiem czy 30 by cos zmieniło... na szczęście przy prasowaniu można je "rozciągnąć", ale dłużej się schodzi
no i są mocno prześwitujące, trochę mi badziewiem zalatuje...
Mam też kilka flanelowych z gemini to już są lepsze, ale ogólnie nie jestem zadowolona z tego zakupuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 15:57
-
O kurde. dziwne. Nasze mamy tetrowe pieluchy musiały gotować przecież i jakoś wyglądały. Hmmm jakieś gorszej jakości są widocznie. Już wiem, żeby zainwestować w lepsze tetry, z grubszą gramaturą.
Ja mam dodatkowo 5 pieluch bambusowych i 5 muślinowych. Zobaczymy jak te. -
nick nieaktualnyMagda lena wrote:O kurde. dziwne. Nasze mamy tetrowe pieluchy musiały gotować przecież i jakoś wyglądały. Hmmm jakieś gorszej jakości są widocznie. Już wiem, żeby zainwestować w lepsze tetry, z grubszą gramaturą.
Ja mam dodatkowo 5 pieluch bambusowych i 5 muślinowych. Zobaczymy jak te.