Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Magda_lena a masz jakas strone gdzie to fajnie jest wypisane co trzeba zalatwic i jakie papiery przyniesc?
Po porodzie to ogarnę. Najlepiej chyba poprosić o pomoc w placówce gdzie się będzie składało te papiery. ja tam najpierw pojadę tak na sucho, niech mi to ktoś wytłumaczy jak należy i wtedy dopiero wypiszę, pozbieram co mam pozbierać i złożę.
Za dużo tej papierologii. -
nick nieaktualny
-
niecierpliwaa wrote:Dzień dobry
Niestety i u mnie wczoraj skurcze dosyć częste ale przeszły po kapieli i leżeniu... Ja w piątek idę do ginki.... Zobaczymy co mi na to powie...
Całe szczęście, że przeszły :-*
Paola a ten buscopan to nie jest na receptę? Mój gin nigdy nic o nim nie mówił -
Kate ja wczoraj najbardziej przestraszylam moją mamę. (mieszkamy z nimi). Ona obydwie ciąże zniosła super i nie miała żadnych skurczów czy bóli i urodziła mnie i brata po terminie. To mi już wróży że urodze wcześniej i mało co mi tam zawału nie dostałaSynuś Antoś - 23.03.2016r.
-
Dzień dobry mamusie:*
Ja dziś wstaję a tu biało ale się zdziwiłami cały czas delikatnie prószy śnieg.
Mój mały na wczorajszej wizycie główkowo,na poprzedniej również.
Ale tak jak piszecie wszystko się może zdarzyć.
Dziewczyny z tym macierzyńskim to wiem,że trzeba w urzędzie gminy papiery składać i mamy na to 3 miesiące od urodzenia dziecka.
Ale dokładnie co i jak dopiero będę pytać.
Miłego dzionka!
Filip 28.03.2016
-
dzień dobry
u nas też biało się zrobiło
jejku coraz gorzej u mnie ze spaniem, brzuch wielki i tylko przetaczam się z boku na bok jak słonica eh...
czy wy też macie problemy z oddychaniem bo u mnie to już masakra od kilku dni jest to nie do zniesienia... -
Kate84 wrote:Całe szczęście, że przeszły :-*
Paola a ten buscopan to nie jest na receptę? Mój gin nigdy nic o nim nie mówił -
paola87 wrote:Dziewczyny doradźcie jak z tym prasowaniem bo stoję i gapię się w żelazko
Kochana, ja też się zabieram, bo po 5 praniach wczoraj i 2 planowanych dzisiaj mam 2-metrową stertę <szok>
ja będę prasować z dwóch stron, ale tylko wewnątrz (na lewej stronie), na zewnątrz nie, bo bym jedno ubranko prasowała 15 minut!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 11:32
-
Madzialena ja też zaczynam mieć problemy z oddychaniem jak leżę
Jeszcze wczoraj położna mi mówiła,że to normalne żeby się nie martwić
A w nocy jak przewracam się z boku na bok czuję się jak wieloryb a co dopiero za parę tygodni będzie..
Martita88 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hejo
Hu hu, Zima u mnie, mam w sumie nie daleko w góry i zawsze jeździłam kilka razy w sezonie na snowboard a w tym muszę sobie odpuścić, troszkę mi szkoda, ale za rok sobie odbije
Kate ja też mam w razie czego Buscopan, ale na moje bóle z lewej strony nic nie działa, na szczęście pojawiają się już coraz rzadziej.
Wnerwia mnie to poczucie "Słoniowatości", ciężko mi się wszystko robi,a tu by się czasami chciało pobiegać, wszystko szybko zrobić ale się nie da.
Mój plan na dziśporządki w szafie, ciekawe czy zdążę w jeden dzień
Miłego dnia
-
nick nieaktualnyA mi się na szczęście bardzo dobrze w nocy śpi
Zrezygnowałam z rogala do spania bo ciężko mi się z niego wyswobodzić gdy się budzę na siku. Położna mi poradziła, żeby sobie pod brzuch podkładać cienkiego jaśka i to mi się lepiej sprawdza bo brzuch tak nie wisi.
Najbardziej przeszkadzają mi moje wielkie cyce, które ostatnio ledwie mieszczą się w staniku. Nosiłam 70-75C, już teraz mam małe D a po porodzie będzie jeszcze więcej ;( Upatrzyłam sobie piękny biustonosz w H&M mama a tu dupka bo go ani w D ani w E nie mają ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 12:31