Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Edyś też takie zakupiłam do przewijania gdzieś w plenerze
Gośś przykro mi, ja ostatnio w drugą stronę ich chwaliłam ostatnio bo zrobiłam zamówienie w poniedziałek wieczorek a we wtorek już było w Poznaniu...
Danusia powodzenia jutro i mam nadzieję,że wystarczy dieta na cukry a na ktg będzie spokój. Informuj nas jutro !
Jejku ale teraz mam ochotę na pączkia nie mam jak ich dostać hehe, a pozwoliłabym sobie bo dziś jak weszłam na wagę po tyg to się okazało ,że schudłam więc narazie +6kg to bym sobie i 2 pączki zjadła
Co do torby to ja mam przy wózku ,jaką nie pamiętam .Także mimo,że te skip hop fajne bardzo to nie kupię.
Aaaaa moja koleżanka co była tu na lipcówkach ,napisała że organizują zlot latem w weekend Bożego Ciała z rodzinamisuper sprawa
alinalii, Magda lena lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Kurcze juz tak malo.zostalo a my nie mamy imienia dla corci !!! Maz wybral Roksana, synek Paulina a ja tkwie w martwym punkcie
Czy anielica sie odzywala ostatnio?myślę, że jak urodzisz i spojrzysz na dzieciątko to wtedy bedziesz wiedziała jakie imie nadać
ksanka, Kate84, M+M+? lubią tę wiadomość
-
Dorka87 wrote:Spokojnie ja tez nie mam i nawet nie wiem kto mieszka u mnie
myślę, że jak urodzisz i spojrzysz na dzieciątko to wtedy bedziesz wiedziała jakie imie nadać
Właśnie też tak myślę
Dziewczyny powiedzcie mi bo mam umowę o pracę do 18 marca, urodzę na pewno przed tą datą. Jak to jest potem z macierzyńskim? Jestem mega zielona w tym temacie. Musze gdzieś się udać, żeby to załatwić?
jusiakp
-
pleasure wrote:Czesc dziewczyny.
Przepraszam, ze tak wlaze w buciorach ale poczytalam, ze piszecie o wozkachKiedys sie udzielalam ale nie jestem w stanie Was nadrobic...
Dnusia gratuluje kolejnego tygodnia i trzymam kciuki by wszystko bylo w porzadku. Niech maluszek jeszcze siedzi w brzuszku
Dorka87 ja tez zdecydowalam sie na Mutsy Igo. Ty tez ten model? Masz moze jakies opinie na jego temat np od znajomych? Niestety nie nalezy on do najtanszych i nic sie nie dostaje w gratisie... Nawet quinny dorzuca moskitierke i adaptery.a Ty masz jakies sprawdzone opinie? Igo ma fajna możliwości dokupienia dodatkowego kosza na zakupy podczepianego pod gondole- bardzo to mi sie podobalo!
-
Mania1718 wrote:
Czy któraś z Was kupowała monitor Angelcare AC401 ? Albo miała możliwość używania go? Jakieś opinie?
Mam możliwość kupić od koleżanki za 25£. I tak się waham. Przydałby by się że względu ze pokój dziecka jest na górze a mnóstwo roboty na dole. Co o tym myślicie?
ja go mam, też odkupiłam za grosze od koleżanki, ale jeszcze nie rozpakowany -
domiii wrote:WOW! 3?!
szaleństwo! ale pyszne szaleństwo
ja ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo jem dużo słodyczy, ciast... za dużo
ostatnie słodkie chwile zapomnienia -
domiii wrote:WOW! 3?!
szaleństwo! ale pyszne szaleństwo
ja ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo jem dużo słodyczy, ciast... za dużo
Ehh kusicielki :p ja niestety z powodu cukrzycy zero słodyczy. Tylko owoce, orzechy i bezcukrowe ciasteczka domowej roboty w maleńkiej ilościczasem 1/2 kostki gorzkiej czekolady ssana jął najdłużej mnie zaspokoi
ale za to nawet przed ciaza nie miałam tak gładkiego tyłka. Zniknął mi cały cellulit
także polecam!
U mnie dzis troche lepiej, ale chyba wiem czemu. Brałam ta luteinę i duphaston bez nospy bo lekarz na pogotowiu powiedział ze zle działa na szyjkę. Ale wczoraj w akcie desperacji stwierdziłam ze juz nie mam nic do stracenia o lyknelam. Wiecie ze jest lepiej? I oby tak zostało!!Falon lubi tę wiadomość
-
domiii wrote:czyżbyś miała postanowienie odstawienia słodyczy po porodzie?
takprzed ciązą prowadziłam bardzo aktywny i zdrowy tryb zycia
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny