Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ryjkek wrote:no proszę, a właśnie miałam pytać A.Kasię jaką torbę do wózka planuje kupić, a widzę, że temat sam się wyłonił
Rzeczywiście torby Skip Hop są cudne, jedynie ta cena...
Jaki model torby Wam się podoba?
Mi dash i duo signature.
Uduszę Was dziewczyny, tak przeglądam te torby i coraz bardziej chce taką kupić. Mają piękne wzory i taką torbą można super ożywić wózek jednokolorowy wózek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:59
ryjkek, A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Dorka87 i pleasure
Dziewczyny właśnie sami zastanawiamy się nad Mutsy Igo / Evo. Podobają nam się te dwa modele, nad quinny też myśleliśmy, natomiast ta spacerówka nie przemawiała do nas;/
W sklepie widziałam tylko model Evo, i miałam wrażenie że po założeniu spacerówki była ona strasznie nisko...czy to tylko moja wyobraźnia??
Zastanawiam się nad jeszcze jednym modelem JOOLZ DAY. Czy słyszałyście coś na temat tego modelu?? Widziała go któraś z Was? -
Igo bardzo fajny ale juz dla mnie za drogi. W Evo tez mozna tak składać ale ogolnie przy kazdym modelu nie zaleca sie tego. Dla mnie wysokosc spacerowki byla ok.
Moja siostra ma Joolz, kupila uzywany w idealnym stanie ale urodzila w sylwestra a wiec pewnie jeszcze za wiele sie nie wypowie... Wizualnie dla mnie ok, choc wole moje Mutsy
Danusia trzymam kciuki, daj znac, a zdecydowalas sie gdzie bedziesz rodzić w końcu? -
Est wrote:A ja żyłam w przeświadczeniu, że torba jest w komplecie z wózkiem..
Ja mam torbę bo wózek mi został po synku ale nie byłam z niej zadowolona - strasznie mało mieściła - dwa pampersy chusteczki i czasami nie było miejsca na butelkę a co dopiero laktator....zamówiłam więc taką:
http://allegro.pl/babyono-torba-dla-mamy-style-do-wozka-przewijak-i5806755902.html
Ale ja ogólny freak jestem jeśli chodzi o torebki, mam ich zdecydowanie za dużo i ciągle kupuję nowea mężowi powiedziałam że zrobiłam zakupy i jednego sprzedawcy na allegro i w gratisie mi dał torebkę. Ciekawe czy uwierzył
Madlene.:), Kate84 lubią tę wiadomość
-
No właśnie.. u mnie w mieście jeszcze większy problem;/ jeden wózek Mutsy Evo a wszystkie pozostałe to bebetto , adamex.. każdy wygląda identycznie prócz zmienionych kolorów/ materiałów. Mój M powiedział że z takim on chodzić nie będzie. I teraz zgryz. Zazdroszczę wszystkim kobitkom które są zdecydowane na cokolwiek!!! Nieważne jaki model ważne ze wam się podoba.
pleasure jaką cene podali Ci w sklepie tych wózków? nie wiem gdzie kupić , czy zamówić u siebie ( w stacjonarnym- czekam tylko na wycenę, mają mi na maila przesłać) , lub szukać w necie...?? -
pleasure wrote:Mam jeszcze pytanie. Czy sa tu kobietki z krakowa? Jak tak, to na jaki szpital decydujecie sie?
Danusia powodzenia jutro, nic się nie przejmuj, będziesz pod dobrą opieką
Achhhh te słodycze, uwielbiamprzed porodem ograniczałam a teraz czasami sobie pofolguje. Mąż mnie pyta wczoraj, dlaczego tak rzadko pieczesz ciasta? A ja bo bym je od razy zjadłaaa
A tak w ogóle to chodzą za mną ptysie z bitą śmietaną mniammm.
Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
:* :* w takim razie czekam z ciekawości na wycenę przez sklep stacjonarny. A zamówię przez internet. Podzwonię do kilku sklepów, zobaczymy co konsultanci doradzą i wybiorę lepszą ofertę
może ktoś coś dorzuci?
choć wątpie..
i później negocjacje z Mężem
-
nick nieaktualnyDziewczyny w skrocie napiszcie jak piwrzecie urzywane rzrczy jakis dlugi program? Na ile stopni? Bo niewiem czy dobrze mysle ale moze starczy na 40 st bo potem i tak sie zelaskiem traktuje te ciuszki male slodkie i urocze? Priszek mam z loveli i do bialego i do koloru, uzywac rez plynu? Na moim pisze ze stosowac po 1 mc...
-
A.Kasia wrote:
Dziewczyny widziałyście torby do wózka SKIP HOP? No zakochałam się
Kasia, ja mam taką: http://scandinavianbaby.pl/product-pol-1439-Skip-Hop-Torba-Duo-Blue-Pinpoint-Special-Edition.html
Używam jej już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:35
-
nick nieaktualnyDajcie już spokój z tymi słodyczami bo i mnie naszła ochota
Zadzwoniła dziś do mnie kuzynka i tak mnie skatowała na temat Tymka, że szok. Dobrze, że częściej nie dzwoni bo by mi macierzyństwo zbrzydło jeszcze przed porodem. Dowiedziałam się, że monitor oddechu KONIECZNIE muszę kupić dla dobra dziecka, KONIECZNIE muszę też chustować bo to tak umacnia więzi... Muszę też stosować na małym masaż shantala i jeszcze milion innych rzeczy muszę bo jak nie to będę złą matkąTo ta kuzynka - terrorystka laktacyjna, więc karmić piersią też MUSZĘ.
A mi się wydawało, że jedyne co MUSZĘ to wytrzymać w ciąży jak najdłużejShe86, perła ziemi, Karolina@, Lilou1984, Est, ksanka, anitka19953, Falon, Karka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobaczek89 wrote:Kasia, ja mam taką: http://scandinavianbaby.pl/product-pol-1439-Skip-Hop-Torba-Duo-Blue-Pinpoint-Special-Edition.html
Używam jej już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona.
Ooo, tej nie widziałam! Cudna jest, chyba zgapię od Ciebie -
saya16 wrote:Dziewczyny w skrocie napiszcie jak piwrzecie urzywane rzrczy jakis dlugi program? Na ile stopni? Bo niewiem czy dobrze mysle ale moze starczy na 40 st bo potem i tak sie zelaskiem traktuje te ciuszki male slodkie i urocze? Priszek mam z loveli i do bialego i do koloru, uzywac rez plynu?
Na moim pisze ze stosowac po 1 mc...
ja prałam wszystko w 30 stopniach, bo tak miałam na większości metek
i używałam i proszku i płynu, zarówno do prania jak i do płukania -
nick nieaktualny
-
Ja piorę w 60 st, program ma chyba okoo 1.5h, W 60 st dlatego, że ja mam większość ciuszków używanych i chciałam aby jakieś stare plamki podopierało.
Ad odkażania, to żelazko ma dużo większą temp, więc myślę, że pranie w 40 st też jest ok.
Daje proszek + plynWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 15:01
-
A.Kasia wrote:Ooo, tej nie widziałam! Cudna jest, chyba zgapię od Ciebie
Zgapiaj śmiało, jest fajna bo ma mnóstwo kieszonek, z boku ma kieszonki na butelkę, więc stoją pionowo i nic się nie wylewa, używam jej już kilka miesięcy, choć dziecka jeszcze nie ma
. Ja to bym Cię jeszcze namawiała na zgapienie ode mnie wózka, bo się zastanawiałaś nad Bugaboo Cameleon, no ale jak już zamówiony, to fajnie, że się na coś zdecydowałaś
. A swoją drogą ten szaro-pomarańczowy piękny, ale rzeczywiście spora różnica w cenie.
Ja mam już wszystko właściwie. Czekam jeszcze na zamówiony fotelik z bazą (Be Safe Izi Go) i na nową budkę do wózka, którą szyje mi pewna Pani na zamówienie, bo od początku chciałam inną budkę. No i waham się co z laktatorem. To znaczy jestem zdecydowana na Medelę Swing, ale nie wiem czy już kupować czy czekać na "po porodzie" z nadzieją, że się nie przyda.
U mnie zaplanowana jest cesarka, ostatnio dyskutowałyście o tym kiedy macie ustalane terminy, no więc mi dziś ordynator potwierdził, że CC będzie dokładnie w dniu terminu (8 marca), chyba, że akcja sama się zacznie wcześniej. Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.