Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśś wrote:Edyś wlasnie od tego sprzedawcy czekam na przesylke
ciekawe co to przyjdzie, ale tych pieluszek nie zamawialam akurat, tylko przescieradla, polspiochy i pieluchy tetrowe
Hmmm to ja sie wylamie, bo mi sie te torby tak srednio podobaja
Gosiu, w takim razie daj znać jaka jakość pieluch, może domówię jeszcze kilka. -
nick nieaktualnyryjkek wrote:Ooo bardzo możliwe, że mogą być w TKMaksie. Muszę tam koniecznie zajrzeć.
Ja planowałam kupić jakąś w kolorowe wzorki. Jednak X Landery są trochę monotonne i fajnie by było czymś je ożywić.
Ja jestem mega nudna pod tym względemAle niewykluczone, że jeszcze mi się odmieni jak już dostanę wózek i zobaczę kolor na żywo bo niestety kupowałam w ciemno
-
Edyś jasne ze dam znac jak tylko przyjda
Wiecie co wkurzylam sie troche na ta apteke gemminninie dosc, ze zamowienie robilam we WTOREK (ok swieto bylo) to zamowilam u nich 2paczki pampersow tych 1ek i dopiero dzisiaj łaskawie do mnie zadzwonili, ze tych pampersow juz nie maja, bo nie odlozyli do mojego zamowienia
w koncu zrezygnowalam z nich i mowie, ze niech wysla wszystko oprocz nich, to stwierdzila ze zamowienie "powinno byc jutro u mnie" taaaa juz to widze
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Est wrote:A ja żyłam w przeświadczeniu, że torba jest w komplecie z wózkiem..
ja mam w komplecie torbę, z tego co widziałam jak szukałam to większość wózków na wyposażeniu ma
Est lubi tę wiadomość
-
Gośśś wrote:Edyś jasne ze dam znac jak tylko przyjda
Wiecie co wkurzylam sie troche na ta apteke gemminninie dosc, ze zamowienie robilam we WTOREK (ok swieto bylo) to zamowilam u nich 2paczki pampersow tych 1ek i dopiero dzisiaj łaskawie do mnie zadzwonili, ze tych pampersow juz nie maja, bo nie odlozyli do mojego zamowienia
w koncu zrezygnowalam z nich i mowie, ze niech wysla wszystko oprocz nich, to stwierdzila ze zamowienie "powinno byc jutro u mnie" taaaa juz to widze
Gośśś z szybkością dostawy u nich naprawdę średnio:/
Jak zamawiałam u nich jakiś czas temu i to za pobraniem to czekałam aż tydzień.
Podczas gdy w innych sklepach wysyłka na drugi dzień albo max dwa dni.
Jestem ciekawa jak teraz będzie bo będę u nich zamawiać termometr nuk i witaminy.
Filip 28.03.2016
-
Czrodziejka dokladnie, zgadzam sie z Toba bo juz kilka razy zamawialam u nich i prawie tydzien czekalam, fakt maja taniej i poczekam na to zamowienie, ale dzisiaj sie troche wkurzylam
Est ja tez w komplecie mam wszystko, nawet mufki na zime dostalam, pojemnik na kubek (a moj M. stwierdzil, ze to chyba kosz jest) torbe, moskitiere przewijak i folie, mam z firmy Adamex
Est lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyksanka wrote:Danusia, co się dzieje?
Jeśli będą ci podawali sterydy dla dzidziunia to nie przestraszył się jak cukry zaczną szaleć,
Jutro na szczęście jest od rana na oddziale, więc mówi, że posprawdzamy co i jak.
No trudno. -
Gośśś wrote:Est ja tez w komplecie mam wszystko, nawet mufki na zime dostalam, pojemnik na kubek (a moj M. stwierdzil, ze to chyba kosz jest
) torbe, moskitiere przewijak i folie, mam z firmy Adamex
Pod względem wyposażenia X Lander jest dość ubogi. Polskie marki pod tym względem górują.Z drugiej jednak strony jak każda kobieta lubię wybierać torebki.
Wypatrzyłam już sobie torbę faworytkę: Duo Signature Triangles
Hehehe rozmawiałam właśnie z narzeczonym, ma mi kupić po drodze dwa pączki
Alinalii narobiła mi takiego smaka, że po prostu muszę się zaspokoićalinalii, Gośśś, Kate84, Karolina@, Madlene.:) lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Hej Mamusie. Ja dziś wstawiam pralkę z kocykami
Ciuszki wszystkie poprane. Jestem zadowolona z płynów Loveli (na razie). Mam nadzieję, że mały nie bedzie uczulony. Mam większość ciuszków używanych, nie wyglądały idealnie przed praniem, ale po praniu naprawdę dobrze wyglądają. Szok!
My zamówiliśmy Bebetto S-luca.
post image
W końcu wybraliśmy Maxi Cosi Citi SPS. Nie planowaliśmy kupować bazy i tak.
Danusia - a miałaś ktg u lekarza? Skąd wiedzą, że masz za silne skurcze?
3mam kciuki, żeby wszystko wyszło okej. Potrzymają 3-4 dni i puszczą do domu Was :*
A.Kasia, Gośśś, Kate84, Czarodziejka87, Karolina@, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Hejka,
Ja juz po wizycie. Kończę 29 tydzien i zaczynam 30
Jutro kładziemy się do szpitala w związku z tą cukrzycą. Jeszcze mam za silne skurcze podobno, wiec jutro mają zrobic wszystkie badania.
Trzymam kciuki. :* Będzie dobrze.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Dzień dobry,
O ile sie nie mylę to x-lander to tez polska marka. Ja kupuje Mutsy i tam zamawiam wszystko oddzielnie nawet gondole i spacerówke, czyli nawet zadnej moskitiery nie ma.
Danusia a do którego szpitala idziesz?
Mi tez zachciało sie pączkówskoczylam do sklepu obok, a tam nie ma juz i musialam pocieszyć się drozdzowka tez dobra byla
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:25
ryjkek, ksanka, A.Kasia, Madzialena90, Kate84, Est, M+M+?, Vincent, domiii, Karolina@, Izoleccc, d'nusia, Gośśś, Madlene.:), Mietka 30:), Lilou1984, Renka88, RudyTygrysek, Falon, Karka lubią tę wiadomość