X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Nataszka2200 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Witam sie w 31tc:) u mnie samopoczucie ok:) poza zgaga palącą:P odpukac mi nic nie dolega:)

szpitalne mamusie wszystkiego dobrego wmzycze aby ten pobyt szybko minął i z dzieciaczkami wszystko ok:)

A.Kasia, Madzialena90, Gośśś, Czarodziejka87, olatychy, Kate84, She86, Mania1718, Karolina@, Madlene.:), ksanka, Karka lubią tę wiadomość

iv09piqvr5fpkazd.png
    Aleks ur.20.03.2016r godz 17:07 waga:3.272 i 55cm
    [link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n739hscix2y.png[/link]
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent wrote:
    a my zadzwoniliśmy na bobowozki i powiedzieliśmy, że u producenta nie ma na stronie, to babka coś tam sprawdziła i powiedziała, no że nie ma tych wózków, jeżeli producent nie ma na stronie i kupiliśmy Bebetto flavio, już sama zgłupiałam :(

Hmmm zobaczymy, na stronie mają. Poczekam tydzień zobaczymy co odpiszą. Chyba się załamię, jak nie będzie Vulcano :(

A.Kasiu - tyle, ze Vulcano nie zniknęło z ich strony :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:58

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86 trzymaj się dzielnie już prawie połowa stycznia dasz radę!

Madzialena musi być dobrze tego się trzymajmy:*myśl pozytywnie

Polin dobrze,że Was wypuszczają:)
    Jednak w domku najlepiej:)

Karolina tak właśnie się zastanawiam,żeby kupić paczkę tych 2 (3-6kg)bo 29.99zł za 78 szt. to naprawdę dobra cena za 1szt. wychodzi 0,38zł
    Nie mówiąc już że jak kupisz dwa opakowania wychodzi 24.99zł za jedno ale troszkę się boję,że kupie na zapas a się nie sprawdzą..hmm sama nie wiem
    A Ty na jakie i ile się skusisz?

Vincent nie może być wycofany,byłam w piątek w sklepie w moim mieście gdzie będę go kupować i pani ze sklepu mówiła,że jak najbardziej można zamówić.
    Mówiła też,że niedługo będzie nowa kolekcja i zamiast tych delikatnych kropeczek na materiale jakie są w tej kolekcji będą gładkie.

She86 lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    Noc przespalam, ale jak sie przebudzilam przed 8 zeby wziac tabletki tak juz nie spie :/
    Mlody gdzies mnie na zoladek uciska, albo mi watroba siada od tych lekow :/ bo ciagle mi sie taka zółcią odbija :/ to nie jest zgaga (chyba, a przynajmniej nigdy takiej nie mialam ) :/

She wspolczuje... ale lez i odpoczywaj jak najwiecej, bedzie dobrze :)

Karolin@ bardzo ladny ten wozek :) nam tez moi rodzice kupili wozek, a tesciowa lozeczko z wyposażeniem, a to bardzo duzo :) przynajmniej troche kasy w portwelu zostanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:05

mycha28, She86, Karolina@ lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Hmmm zobaczymy, na stronie mają. Poczekam tydzień zobaczymy co odpiszą. Chyba się załamię, jak nie będzie Vulcano :(

Renka też bym się chyba załamała bo jestem na niego zdecydowana na 100%
    Ale niemożliwe że wycofany..

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka - to raczej nie masz się czym martwić :) Może się tamtej babce pomyliło... Swoją drogą moja siostra ma ten wózek w kolorze zielonym i jest bardzo zadowolona i z gondoli i ze spacerówki :) Ja z resztą też lubię ten wózek bo się świetnie prowadzi.

Dziewczyny widziałyście torby do wózka SKIP HOP? No zakochałam się <3

Renka88, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :-) Dzisiaj w końcu wracam do domu bo od czwartku jestem u teściów z tego powodu że moja mama pojechała na konferencje a sekretarka taty chora więc nawet nie miałby mi kto przywieźć obiadu i zapalić w piecu. Mojego Staszka pobili ostatnio tak że nie chodzi do szkoły! (pierwsza gimnazjum) jego też nie bede męczyć żeby biegał do mnie na górę. Musze powiedzieć że nie mogę narzekać. Teściowa cały czas pilnuje żebym leżała, przynosi mi jedzenie na górę i chodzi rano po,drozdzowki :-) Ale najlepiej jednak we,własnym domu jeszcze chwile zwłaszcza ze po porodzie przeprowadzam się tu na stałe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:20

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się z zaliczonymi 3 pączkami w brzuszku ;P

Renka88, Kate84, M+M+?, Lilou1984, Madzialena90 lubią tę wiadomość

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • 26Asia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamówiłam wózek tutaj http://www.2o2.pl/
    i bardzo polecam, po małych negocjacjach dostaliśmy rok gwarancji więcej. Czyli na wózek mam 3 lata gwarancji.
    Torby ze skip hop piękne! i te pojemniki na mleko ponoć mają najlepsze

mama Wiktorka i czterech aniołków :*
    relgh371wvtxbwmy.png
    oar8skjogda7iu2s.png

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu Bardzo miło, że teściowa tak o Ciebie dba i się przejmuje. A to co się dzieje e gimnazjum to mnie przeraża bardzo mi przykro z powodu brata :-(

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    26Asia wrote:
    Torby ze skip hop piękne! i te pojemniki na mleko ponoć mają najlepsze

Właśnie oglądam ich asortyment i przepadłam <3 mój biedny portfel ;(

Kate84 lubi tę wiadomość

• Vincent Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:

jak się kupuje na bobowozki to przychodzi email z informacją:
    UWAGA! Przelew należy wykonać dopiero po telefonicznym kontakcie konsultanta
    zamówienia potwierdzamy po ich złożeniu: pn-pt w godzinach 10-18
    Nadanie paczki potwierdzimy przesłaniem numeru przesyłki kurierskiej.

to jak do Ciebie juz zadzwonili i potwierdzili to pewnie wszystko jest ok, a ja trafiłam na niekompetentną konsultantkę i musiałam kupić inny wózek...

Renka88 lubi tę wiadomość

atdc20mm6bz4wcm9.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:
    Karolina tak właśnie się zastanawiam,żeby kupić paczkę tych 2 (3-6kg)bo 29.99zł za 78 szt. to naprawdę dobra cena za 1szt. wychodzi 0,38zł
    Nie mówiąc już że jak kupisz dwa opakowania wychodzi 24.99zł za jedno ale troszkę się boję,że kupie na zapas a się nie sprawdzą..hmm sama nie wiem
    A Ty na jakie i ile się skusisz?

Ja planuję kupić rozmiar 2 jedno opakowanie. Tak jak piszesz - za sztukę wychodzi 0,38zł. Ale kupię tylko jedną paczkę bo boję się, że małemu nie spasują. A nie chciałabym potem wyrzucać...

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pod tym linkiem znajdziecie pieluszki flanelowe podszyte ceratką. Jakbyście np. do wózka coś ładniejszego włożyć pod pupę chciały ;)

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5400400066&reco_id=20e5c928-b851-11e5-93e9-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=11

A.Kasia, Magda lena, Kate84 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę, a właśnie miałam pytać A.Kasię jaką torbę do wózka planuje kupić, a widzę, że temat sam się wyłonił ;)

Rzeczywiście torby Skip Hop są cudne, jedynie ta cena... :/

Jaki model torby Wam się podoba?

Mi dash i duo signature. :)

Uduszę Was dziewczyny, tak przeglądam te torby i coraz bardziej chce taką kupić. Mają piękne wzory i taką torbą można super ożywić wózek jednokolorowy wózek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:05

She86 lubi tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek :)

Alinnali ale dajesz popalić :D Pączki mi się marzą teraz

A.Kasia te torby są mega, też jestem w nich zakochana :)

Allekaandra- gimnazjum najgorszy wiek, szczerze mówiąc gówniarze myślą że są dorośli. Miałam praktyki w gimnazjum i przeszłam tam niezły chrzest p.s. dziewczyny chyba gorsze od chłopaków były.

alinalii lubi tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ryjkek wrote:
    no proszę, a właśnie miałam pytać A.Kasię jaką torbę do wózka planuje kupić, a widzę, że temat sam się wyłonił ;)

Rzeczywiście torby Skip Hop są cudne, jedynie ta cena... :/

Jaki model torby Wam się podoba?

Mi dash i duo signature. :)

Kochana ponoć w TKmaksie trafiają się te torby w mega fajnych cenach. Ja dopiero dziś się o nich dowiedziałam od kuzynki i właśnie ona radziła mi do TKmaxa zajrzeć. No ale ja się wybiorę dopiero po porodzie :)

A najbardziej wpadła mi w oko duo signature HEATHER GRAY i chyba na nią się zdecyduję jeśli nic innego nie wpadnie mi w ręce...

• ryjkek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo bardzo możliwe, że mogą być w TKMaksie. Muszę tam koniecznie zajrzeć. ;)

Ja planowałam kupić jakąś w kolorowe wzorki. Jednak X Landery są trochę monotonne i fajnie by było czymś je ożywić. ;)

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • Gośśś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyś wlasnie od tego sprzedawcy czekam na przesylke :) ciekawe co to przyjdzie, ale tych pieluszek nie zamawialam akurat, tylko przescieradla, polspiochy i pieluchy tetrowe

Hmmm to ja sie wylamie, bo mi sie te torby tak srednio podobaja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:14

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do TK Maxa polecam zajrzeć też za otulaczkiem bo często się trafiają te z blankets & beyond w fajnej cenie. Ech, jak mi się marzy wizyta w tym sklepie na dziale wyposażenia domu ;)

ryjkek lubi tę wiadomość

‹‹ 1517 1518 1519 1520 1521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ