Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Witam sie w 31tc:) u mnie samopoczucie ok:) poza zgaga palącąodpukac mi nic nie dolega:)
szpitalne mamusie wszystkiego dobrego wmzycze aby ten pobyt szybko minął i z dzieciaczkami wszystko ok:)A.Kasia, Madzialena90, Gośśś, Czarodziejka87, olatychy, Kate84, She86, Mania1718, Karolina@, Madlene.:), ksanka, Karka lubią tę wiadomość
-
Vincent wrote:a my zadzwoniliśmy na bobowozki i powiedzieliśmy, że u producenta nie ma na stronie, to babka coś tam sprawdziła i powiedziała, no że nie ma tych wózków, jeżeli producent nie ma na stronie i kupiliśmy Bebetto flavio, już sama zgłupiałam
Hmmm zobaczymy, na stronie mają. Poczekam tydzień zobaczymy co odpiszą. Chyba się załamię, jak nie będzie Vulcano
A.Kasiu - tyle, ze Vulcano nie zniknęło z ich stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:58
-
She86 trzymaj się dzielnie już prawie połowa stycznia dasz radę!
Madzialena musi być dobrze tego się trzymajmy:*myśl pozytywnie
Polin dobrze,że Was wypuszczają
Jednak w domku najlepiej:)
Karolina tak właśnie się zastanawiam,żeby kupić paczkę tych 2 (3-6kg)bo 29.99zł za 78 szt. to naprawdę dobra cena za 1szt. wychodzi 0,38zł
Nie mówiąc już że jak kupisz dwa opakowania wychodzi 24.99zł za jedno ale troszkę się boję,że kupie na zapas a się nie sprawdzą..hmm sama nie wiem
A Ty na jakie i ile się skusisz?
Vincent nie może być wycofany,byłam w piątek w sklepie w moim mieście gdzie będę go kupować i pani ze sklepu mówiła,że jak najbardziej można zamówić.
Mówiła też,że niedługo będzie nowa kolekcja i zamiast tych delikatnych kropeczek na materiale jakie są w tej kolekcji będą gładkie.
She86 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hejka
Noc przespalam, ale jak sie przebudzilam przed 8 zeby wziac tabletki tak juz nie spie
Mlody gdzies mnie na zoladek uciska, albo mi watroba siada od tych lekowbo ciagle mi sie taka zółcią odbija
to nie jest zgaga (chyba, a przynajmniej nigdy takiej nie mialam )
She wspolczuje... ale lez i odpoczywaj jak najwiecej, bedzie dobrze
Karolin@ bardzo ladny ten wozeknam tez moi rodzice kupili wozek, a tesciowa lozeczko z wyposażeniem, a to bardzo duzo
przynajmniej troche kasy w portwelu zostanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:05
mycha28, She86, Karolina@ lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Renka88 wrote:Hmmm zobaczymy, na stronie mają. Poczekam tydzień zobaczymy co odpiszą. Chyba się załamię, jak nie będzie Vulcano
A.Kasiu - tyle, ze Vulcano nie zniknęło z ich strony
Renka też bym się chyba załamała bo jestem na niego zdecydowana na 100%
Ale niemożliwe że wycofany..
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyRenka - to raczej nie masz się czym martwić
Może się tamtej babce pomyliło... Swoją drogą moja siostra ma ten wózek w kolorze zielonym i jest bardzo zadowolona i z gondoli i ze spacerówki
Ja z resztą też lubię ten wózek bo się świetnie prowadzi.
Dziewczyny widziałyście torby do wózka SKIP HOP? No zakochałam sięRenka88, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Dzisiaj w końcu wracam do domu bo od czwartku jestem u teściów z tego powodu że moja mama pojechała na konferencje a sekretarka taty chora więc nawet nie miałby mi kto przywieźć obiadu i zapalić w piecu. Mojego Staszka pobili ostatnio tak że nie chodzi do szkoły! (pierwsza gimnazjum) jego też nie bede męczyć żeby biegał do mnie na górę. Musze powiedzieć że nie mogę narzekać. Teściowa cały czas pilnuje żebym leżała, przynosi mi jedzenie na górę i chodzi rano po,drozdzowki
Ale najlepiej jednak we,własnym domu jeszcze chwile zwłaszcza ze po porodzie przeprowadzam się tu na stałe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 11:20
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
witam się z zaliczonymi 3 pączkami w brzuszku ;P
Renka88, Kate84, M+M+?, Lilou1984, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
ja zamówiłam wózek tutaj http://www.2o2.pl/
i bardzo polecam, po małych negocjacjach dostaliśmy rok gwarancji więcej. Czyli na wózek mam 3 lata gwarancji.
Torby ze skip hop piękne! i te pojemniki na mleko ponoć mają najlepsze -
nick nieaktualny
-
Renka88 wrote:Hmmm zobaczymy, na stronie mają. Poczekam tydzień zobaczymy co odpiszą. Chyba się załamię, jak nie będzie Vulcano
A.Kasiu - tyle, ze Vulcano nie zniknęło z ich strony
jak się kupuje na bobowozki to przychodzi email z informacją:
UWAGA! Przelew należy wykonać dopiero po telefonicznym kontakcie konsultanta
zamówienia potwierdzamy po ich złożeniu: pn-pt w godzinach 10-18
Nadanie paczki potwierdzimy przesłaniem numeru przesyłki kurierskiej.
to jak do Ciebie juz zadzwonili i potwierdzili to pewnie wszystko jest ok, a ja trafiłam na niekompetentną konsultantkę i musiałam kupić inny wózek...Renka88 lubi tę wiadomość
-
Czarodziejka87 wrote:Karolina tak właśnie się zastanawiam,żeby kupić paczkę tych 2 (3-6kg)bo 29.99zł za 78 szt. to naprawdę dobra cena za 1szt. wychodzi 0,38zł
Nie mówiąc już że jak kupisz dwa opakowania wychodzi 24.99zł za jedno ale troszkę się boję,że kupie na zapas a się nie sprawdzą..hmm sama nie wiem
A Ty na jakie i ile się skusisz?
Ja planuję kupić rozmiar 2 jedno opakowanie. Tak jak piszesz - za sztukę wychodzi 0,38zł. Ale kupię tylko jedną paczkę bo boję się, że małemu nie spasują. A nie chciałabym potem wyrzucać...
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pod tym linkiem znajdziecie pieluszki flanelowe podszyte ceratką. Jakbyście np. do wózka coś ładniejszego włożyć pod pupę chciały
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5400400066&reco_id=20e5c928-b851-11e5-93e9-fa163e1b0a15&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=11A.Kasia, Magda lena, Kate84 lubią tę wiadomość
-
no proszę, a właśnie miałam pytać A.Kasię jaką torbę do wózka planuje kupić, a widzę, że temat sam się wyłonił
Rzeczywiście torby Skip Hop są cudne, jedynie ta cena...
Jaki model torby Wam się podoba?
Mi dash i duo signature.
Uduszę Was dziewczyny, tak przeglądam te torby i coraz bardziej chce taką kupić. Mają piękne wzory i taką torbą można super ożywić wózek jednokolorowy wózek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:05
She86 lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Dzieńdoberek
Alinnali ale dajesz popalićPączki mi się marzą teraz
A.Kasia te torby są mega, też jestem w nich zakochana
Allekaandra- gimnazjum najgorszy wiek, szczerze mówiąc gówniarze myślą że są dorośli. Miałam praktyki w gimnazjum i przeszłam tam niezły chrzest p.s. dziewczyny chyba gorsze od chłopaków były.alinalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyryjkek wrote:no proszę, a właśnie miałam pytać A.Kasię jaką torbę do wózka planuje kupić, a widzę, że temat sam się wyłonił
Rzeczywiście torby Skip Hop są cudne, jedynie ta cena...
Jaki model torby Wam się podoba?
Mi dash i duo signature.
Kochana ponoć w TKmaksie trafiają się te torby w mega fajnych cenach. Ja dopiero dziś się o nich dowiedziałam od kuzynki i właśnie ona radziła mi do TKmaxa zajrzeć. No ale ja się wybiorę dopiero po porodzie
A najbardziej wpadła mi w oko duo signature HEATHER GRAY i chyba na nią się zdecyduję jeśli nic innego nie wpadnie mi w ręce... -
Edyś wlasnie od tego sprzedawcy czekam na przesylke
ciekawe co to przyjdzie, ale tych pieluszek nie zamawialam akurat, tylko przescieradla, polspiochy i pieluchy tetrowe
Hmmm to ja sie wylamie, bo mi sie te torby tak srednio podobajaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:14
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny