Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
margaret26 wrote:Nie wiem czy lekarz wykonujący cc może zakwestionować opinię neurologa i lekarza prowadzącego ciążę. Mam nadzieję,że jednak nie i 24 lutego zobaczę swojego syna urodzonego przez cc
Wątpię. Jeśli lekarz prowadzący wpisze zalecenia do cc, dodatkowo masz zaświadczenie od neurologa, i położna wyznaczyła Ci datę to nie ma raczej szans że nagle powiedzą : proszę rodzić naturalnie. Musieliby wziąć na siebie odpowiedzialność, a takich rzeczy się boją. Np. ja chcąc rodzić naturalnie musiałabym podpisać papiery że rodzę na własną odpowiedzialność - bo za duże ryzyko i lekarz nie wyraża zgody. -
Renka88 wrote:Faktycznie wózka Bebetto Vulcano już nie ma
więc dzisiaj szukam nowego! Zła jestem strasznie!
http://www.tomi.pl/bebetto-vulcano.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
a tu? może da się jeszcze zamówic. nie ma napisane że brak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:05
-
MeAmerie wrote:Kate coś ten mąż nie może się od Ciebie odczepić widzę....
Niestety na taki typ to chyba tylko polecany przez Muminkę cement budowlanyhehe
Swoją drogą ja nie wie co trzeba mieć w głowie ,żeby mieć sprawę o groźby i nękanie i nadal pisać hmmm...Ale w ciszy liczę ,że uzyskam ten zakaz zbliżania się i kontaktu na koniec sprawy i w końcu sąd zrobi z nim porządek no ile można...?
Lilou sprawa jest już w toku w sądzie, nie zgodził się na dobrowolne poddanie się karzę więc teraz sąd zdecyduje co i jak. Ale naprawdę mogłoby to już się skończyć ,męczy mnie to jak widać i stresuje a M zły ,że nie może z tym nic zrobić
Renka niestety w toku sprawy lepiej go nie blokować bo im więcej dowodów ,że nadal pisze tym lepiej dla sprawy
Najbardziej boli ,że jedna byliśmy małżeństwem, chyba kiedyś mnie kochał?A teraz pisze ,że "życzy mi śmiertelnej choroby , wszystkiego co najgorsze , żeby mój zegar biologiczny przestał tykać zanim doczekam dzieci (tu się za parę miesięcy baaardzo zdziwi o )! " i dlaczego to ?A ja jeszcze przy rozwodzie poszłam mu na rękę i nie robiłam z jego winy eh .Szkoda słów na dziada!
A z lepszych wiadomości ,babka od sesji ciążowej obrabia już zdjęcia więc może niedługo się pochwalęto był naprawdę fuks ,że załapaliśmy się jeszcze na nią z tą szyjką moją !
Lilou1984, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenka88 wrote:Faktycznie wózka Bebetto Vulcano już nie ma
więc dzisiaj szukam nowego! Zła jestem strasznie!
Renka, podzwoń po innych sklepach, na pewno ktoś jeszcze ma na magazynie
Moja siostra chyba zamawiała tutaj:
http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-3w1-bebetto-vulcano-spacerowka-gondola-fotelik-maxi-cosi-cabrio-2015-kurier-gratis-p-20561.htmlRenka88 lubi tę wiadomość
-
Kate84 wrote:
A z lepszych wiadomości ,babka od sesji ciążowej obrabia już zdjęcia więc może niedługo się pochwalęto był naprawdę fuks ,że załapaliśmy się jeszcze na nią z tą szyjką moją !
No a u mnie oczywiście będzie szewc bez butów chodził, bo najpierw mąż spuchł i musiał mieć na 2 razy chirurgicznie usuwaną ósemkę i wyglądał jak chomik, potem ja zapalenie spojówek....mieliśmy mieć sesję w niedzielę i co? I w sobotę znów dostałam zapalenia spojówek i wyglądałam jak gremlin.... -
nick nieaktualny
-
MeAmerie wrote:No a u mnie oczywiście będzie szewc bez butów chodził, bo najpierw mąż spuchł i musiał mieć na 2 razy chirurgicznie usuwaną ósemkę i wyglądał jak chomik, potem ja zapalenie spojówek....mieliśmy mieć sesję w niedzielę i co? I w sobotę znów dostałam zapalenia spojówek i wyglądałam jak gremlin....
Oj przykro mi ,ale mam nadzieję ,że jeszcze zdążycieTrzymam kciuki
-
A.Kasia wrote:Jakby co to bardzo podobne do tego modelu są wózki Baby Design Dotty
Ale sądzę, że gdzieś tam jeszcze czeka na Ciebie ten Vulcano
Wiem choć są troszkę droższe. Głupio mi jest kupić Dotty bo znajomi majaNie chce by pomyśleli, że papugujemy, bo nawet kolor ten sam mi się podoba
-
Renka88 wrote:Wiem choć są troszkę droższe. Głupio mi jest kupić Dotty bo znajomi maja
Nie chce by pomyśleli, że papugujemy, bo nawet kolor ten sam mi się podoba
Olać znajomych ,bierz jeśli Wam się podoba. Ja bym zupełnie się tym nie przejmowała ,a gdyby ktoś kupił taki jak ja to bym sobie pomyślała ,że musiałam dobrze wybraćRenka88, Madlene.:), She86 lubią tę wiadomość
-
edyś wrote:Dziewczyny ze słabymi wynikami, dzisiaj moja gin dała mi preparat o nazwie Żelazek. Zawartość żelaza 68 mg w jednej kapsułce. Dla porównania w Vita-miner, który obecnie stosuję jest zaledwie 28 mg.
Tez ostatnio na wizycie dostalam to cudo. I poki co lepiej sie czuje niz po Tardyferonie. Zobaczymy jak wyniki po tym wyjda.edyś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny z wawy potrzebuje namiary do gina na cito na usg... Musze koniecznie zrobic za 1,5-2tyg.
Niestety u mnie zbyt dobrze nie jest z powodu tycia i zatrzymywania wody grozi mi szpital a jeszcze jak dziecko za szybko bedzie rosnac i tyc to beda wywolywac ciaze na poczatku lutego albo cesarka ;/ masakra. Ok miesiaca przed terminem.