X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 straszne jest, że on Cię tak bombarduje nieprzyjemnymi smsami i stresuje w ciąży... :( nie da się go jakoś zgłosić na policje o prześladowanie/nękanie? :/

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaret26 wrote:
    Nie wiem czy lekarz wykonujący cc może zakwestionować opinię neurologa i lekarza prowadzącego ciążę. Mam nadzieję,że jednak nie i 24 lutego zobaczę swojego syna urodzonego przez cc :)

Wątpię. Jeśli lekarz prowadzący wpisze zalecenia do cc, dodatkowo masz zaświadczenie od neurologa, i położna wyznaczyła Ci datę to nie ma raczej szans że nagle powiedzą : proszę rodzić naturalnie. Musieliby wziąć na siebie odpowiedzialność, a takich rzeczy się boją. Np. ja chcąc rodzić naturalnie musiałabym podpisać papiery że rodzę na własną odpowiedzialność - bo za duże ryzyko i lekarz nie wyraża zgody.

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 13:43

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Faktycznie wózka Bebetto Vulcano już nie ma :( więc dzisiaj szukam nowego! Zła jestem strasznie!

http://www.tomi.pl/bebetto-vulcano.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
    a tu? może da się jeszcze zamówic. nie ma napisane że brak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:05

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    ryjkek haha :) no to chyba żarłoczek mały byłaś, że tak Cię szybko "podpaśli"

hehe i żarłoczkiem jestem do dzisiaj. Właśnie zjadłam 2 pączki. Mniam :D

Lilou1984, Kate84, alinalii lubią tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    http://www.tomi.pl/bebetto-vulcano.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
    a tu? może da się jeszcze zamówic. nie ma napisane że brak :)

Dzwoniłam dzisiaj do nich, nie ma koloru, który chcę :(

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Kate coś ten mąż nie może się od Ciebie odczepić widzę....

Niestety na taki typ to chyba tylko polecany przez Muminkę cement budowlany :P hehe

Swoją drogą ja nie wie co trzeba mieć w głowie ,żeby mieć sprawę o groźby i nękanie i nadal pisać hmmm...Ale w ciszy liczę ,że uzyskam ten zakaz zbliżania się i kontaktu na koniec sprawy i w końcu sąd zrobi z nim porządek no ile można...?

Lilou sprawa jest już w toku w sądzie, nie zgodził się na dobrowolne poddanie się karzę więc teraz sąd zdecyduje co i jak. Ale naprawdę mogłoby to już się skończyć ,męczy mnie to jak widać i stresuje a M zły ,że nie może z tym nic zrobić :(

Renka niestety w toku sprawy lepiej go nie blokować bo im więcej dowodów ,że nadal pisze tym lepiej dla sprawy :(

Najbardziej boli ,że jedna byliśmy małżeństwem, chyba kiedyś mnie kochał?A teraz pisze ,że "życzy mi śmiertelnej choroby , wszystkiego co najgorsze , żeby mój zegar biologiczny przestał tykać zanim doczekam dzieci (tu się za parę miesięcy baaardzo zdziwi o )! " i dlaczego to ?A ja jeszcze przy rozwodzie poszłam mu na rękę i nie robiłam z jego winy eh .Szkoda słów na dziada!

A z lepszych wiadomości ,babka od sesji ciążowej obrabia już zdjęcia więc może niedługo się pochwalę :) to był naprawdę fuks ,że załapaliśmy się jeszcze na nią z tą szyjką moją !

Lilou1984, muminka83 lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Faktycznie wózka Bebetto Vulcano już nie ma :( więc dzisiaj szukam nowego! Zła jestem strasznie!

Renka, podzwoń po innych sklepach, na pewno ktoś jeszcze ma na magazynie :)

Moja siostra chyba zamawiała tutaj:

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-3w1-bebetto-vulcano-spacerowka-gondola-fotelik-maxi-cosi-cabrio-2015-kurier-gratis-p-20561.html

Renka88 lubi tę wiadomość

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro siadam i będę dzwonić :)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • edyś Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7d51d64384972db9med.jpg
    Dzisiejszy mój zakup w Tesco, za uwaga niecałe 7 zł :)
    U mnie dzidzia 1416 g :D

A.Kasia, Kate84, Czarodziejka87, Renka88, Vincent, Lilou1984, Hannia123, Falon, Karka, Kajola lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • MeAmerie Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:

A z lepszych wiadomości ,babka od sesji ciążowej obrabia już zdjęcia więc może niedługo się pochwalę :) to był naprawdę fuks ,że załapaliśmy się jeszcze na nią z tą szyjką moją !

No a u mnie oczywiście będzie szewc bez butów chodził, bo najpierw mąż spuchł i musiał mieć na 2 razy chirurgicznie usuwaną ósemkę i wyglądał jak chomik, potem ja zapalenie spojówek....mieliśmy mieć sesję w niedzielę i co? I w sobotę znów dostałam zapalenia spojówek i wyglądałam jak gremlin....

mhsvpiqve8v6pwb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Jutro siadam i będę dzwonić :)

Jakby co to bardzo podobne do tego modelu są wózki Baby Design Dotty :) Ale sądzę, że gdzieś tam jeszcze czeka na Ciebie ten Vulcano ;)

Renka88 lubi tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    No a u mnie oczywiście będzie szewc bez butów chodził, bo najpierw mąż spuchł i musiał mieć na 2 razy chirurgicznie usuwaną ósemkę i wyglądał jak chomik, potem ja zapalenie spojówek....mieliśmy mieć sesję w niedzielę i co? I w sobotę znów dostałam zapalenia spojówek i wyglądałam jak gremlin....

Oj przykro mi ,ale mam nadzieję ,że jeszcze zdążycie :) Trzymam kciuki :)

km5szbmhexpco9m1.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Jakby co to bardzo podobne do tego modelu są wózki Baby Design Dotty :) Ale sądzę, że gdzieś tam jeszcze czeka na Ciebie ten Vulcano ;)

Wiem choć są troszkę droższe. Głupio mi jest kupić Dotty bo znajomi maja :( Nie chce by pomyśleli, że papugujemy, bo nawet kolor ten sam mi się podoba :(

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka88 wrote:
    Wiem choć są troszkę droższe. Głupio mi jest kupić Dotty bo znajomi maja :( Nie chce by pomyśleli, że papugujemy, bo nawet kolor ten sam mi się podoba :(

Olać znajomych ,bierz jeśli Wam się podoba. Ja bym zupełnie się tym nie przejmowała ,a gdyby ktoś kupił taki jak ja to bym sobie pomyślała ,że musiałam dobrze wybrać :)

Renka88, Madlene.:), She86 lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ze słabymi wynikami, dzisiaj moja gin dała mi preparat o nazwie Żelazek. Zawartość żelaza 68 mg w jednej kapsułce. Dla porównania w Vita-miner, który obecnie stosuję jest zaledwie 28 mg.

l22ncwa15v2ncszo.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    Dziewczyny ze słabymi wynikami, dzisiaj moja gin dała mi preparat o nazwie Żelazek. Zawartość żelaza 68 mg w jednej kapsułce. Dla porównania w Vita-miner, który obecnie stosuję jest zaledwie 28 mg.

Tez ostatnio na wizycie dostalam to cudo. I poki co lepiej sie czuje niz po Tardyferonie. Zobaczymy jak wyniki po tym wyjda.

edyś lubi tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

Lilou1984 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych snów Moniś:)

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z wawy potrzebuje namiary do gina na cito na usg... Musze koniecznie zrobic za 1,5-2tyg.

Niestety u mnie zbyt dobrze nie jest z powodu tycia i zatrzymywania wody grozi mi szpital a jeszcze jak dziecko za szybko bedzie rosnac i tyc to beda wywolywac ciaze na poczatku lutego albo cesarka ;/ masakra. Ok miesiaca przed terminem.

‹‹ 1524 1525 1526 1527 1528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ