Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo sorry dziewczyny ale już połowa stycznia i głupio by się było teraz rozpakować
Trzeba trzymać fason i do lutego wytrzymać. Tak więc żadnych niespodzianek mi tu nie szykować
Mania1718, Kate84, Est, kateee, Lilou1984, Magda lena, ksanka, krówka_muffka, Izoleccc, Karolina@, Madzialena90, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
Kateee mam nadzieję ze przeczucie Cię myli i dotrwamy do końca a w nagrodę za te straszenie będą ekspresowe porody
PS. Nie ma co nasze dzieciaczki rosną w siłę. Dzisiaj jak córka zobaczyła jak mały wypycha nogę i czuła jego ruchy to chyba się troszkę przerazila
Kate84 Ja zawsze czytam ukończony tydzień czyli bym czytała 32Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 22:36
Kate84, kateee lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyA.Kasia wrote:O rany, 5 litrów! No to faktycznie lepiej ograniczyć. Ja piję 2 litry wody dziennie i wydawało mi się, że to sporo, nie dałabym rady więcej. A czegoś moczopędnego próbowałaś? Trzymam kciuki żeby się wyregulowało i żebyście jednak uniknęli szpitala :*
A dzieciaczek jest 2 tygodnie do przodu z pstatniego usg. Waga niby w normia ale lekarz juz mowi ze bedzie duze bo glowka jest do przodu w wymiarach. Noo i dzis drugi gin stwierdzil ze jak na mnie jest duza i nie doczekam... I nawet przy tej wadze i opuchlisnie bylo by to dla mnie nie wskazane... -
nick nieaktualny
-
edyś wrote:Eh ja po wizycie i analizie wydruku zaczynam sie zastanawiac czy wszystko ok. Wydaje mi sie ze za malo wazy jak na ten tydzien ciazy, nozki za krotkie, na wydruku termin przesuniety az do 24 marca, czyli o 12 dni.
Edyś, ja bym nie panikowała. jedne dzieci są małe inne duże - moja przesunięta 15 dni do przodu. Albo drobna dzidzia się szykuje, a może owulka Ci się przesunęła i faktycznie jest młodsza?
Trzymam kciuki za Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 02:38
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyś nawet nie wiem co Tobie powiedzieć bo ja jakoś w ogóle nie przywiązuje wagi do tych wymiarów i się nimi nie przejmuje. Ale może faktycznie po prostu mały dzieciaczek będzie
Ciri myślę, że lepiej żebyś jadła więcej posiłków ale mniejszych, nie powinnaś chyba chodzić głodna -
nick nieaktualny
-
Hmm ja mam coś takiego w prawej pachwinie, ale nie jest to ból przeraźliwy, po prostu jakby ktoś mi coś wbił lekko ale to znika po sekundzie.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyKata ja nie chodze glodna bo nie jem bo nie czuje glodu jak chce zjesc cos poza glodem to mam zaraz odruxh wymiotny
Edys zgadzam sie z Mania ja sie urodzilam w rozpoczetym 42 tyg i wazylam 2850 wiec bylam malutka.Mania1718, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Edyś mój syn urodzony w 40 tc ważył 3130 to był 17 centyl. Może poprostu taka uroda Twojego malucha
Edyś popieram Manie. Moja przyjaciółka 40 tydz + 4 urodziła córę 2700 kg i tez wszystko ok. Ona 154 cm, mąż 168 cm, nie miała po kim być wielka
Edit. popieram Manie i CiriWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 22:58
Mania1718, Est, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Kata ja nie chodze glodna bo nie jem bo nie czuje glodu jak chce zjesc cos poza glodem to mam zaraz odruxh wymiotny
Edys zgadzam sie z Mania ja sie urodzilam w rozpoczetym 42 tyg i wazylam 2850 wiec bylam malutka.
A przepraszam źle zrozumiałam. -
Mania1718 wrote:Kateee ja mam wizyte w szpitalu za dwa tygodnie w celu omowenia mojego WZW. Dziecku podadza szczepionke zaraz po porodzie. Wykryto u mnie w mlodym wieku i mama podejrzewa dentyste.(A ja raczej tatuaz)
W kazdym badz razie martwie sie bo corke urodzilam 4 tygodnie wczesniej ze wzgledu na spore rozwarcie. Obawiam sie ze przy trzeciej ciazy moja szyjka nie jest juz tak sprawna i moze byc powtorka z rozrywki. Czuje dziecko bardzo nisko i lekki wysilek powoduje skorcze. Brzuch robi sie twardy jak kamien i jest taki dyskomfort zamiast bolu. I najgorsze jest to mam dziwne przeczucie ze to jednak skracanie sie szyjki badz robi sie rozwarcie.
Jezeli klucia nie znikna to bede dzwonic do poloznej na dniach.
Mania przepraszam, polubiłam zupełnie przypadkowo trzymając niezgrabnie tablet