Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMANIA! Jakie zakupki, ale super
Normalnie DARMO
Ja siedze prawie jak cukrzyk i zapusuje co pije i ile, ile waze rano, co jem i ile ma soli... I modle sie zeby nie przytyc w tym tygodniu nic, albo max kilogram... ehMania1718, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
polin wrote:To co wstawiłam to tako maxone:) Bardzo podoba mi się Mutsy Evo ale boję się piankowych kół no i opinie na necie niezbyt ciekawe. Dlatego jeśli chodzi o Mutsy to bierzemy pod uwagę Igo -zdecydowanie lepsze opinie niż Evo (chociaż Evo bardziej mi się podoba), no i w Igo można chociaż 2 koła mieć pompowane:)
Znalazłam w końcu sklep w którym wystawiają tako maxone i mają też właśnie Mutsy i X-landera żeby sobie porównać tylko to aż w Gdańsku 1,5h drogi i przy tej mojej szyjce to tak nie do końca dobry pomysł żeby jechać. -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:dziewczyny czy po uzyciu plynu do prania Lovela dodajecie cos do plukania?
Dostalam probke w przychodni i nie wiem czy dodawac plyn do plukania... -
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Ja daję płyn do płukania też Loveli, ale niecałe pół zakrętki. Tu gdzie obecnie mieszkam jest twarda woda i bez płynu do płukania się nie obejdzie.
Noo ja do plukania mam bialego jelenia. Wczoraj pralam w loveli w proszku reczniki i do plukania bialy jelen i nic nie pachnie
Wiec nie wiem dziewczyny czemu wam tak wszystko pachnie w mieszkaniu praniem
-
Dorka87 wrote:Tako nie widzialam. Ja kupuje Mutsy Evo i mozna do niego dokupić pompowane koła. Tak jak juz kiedys pisalam nie czytam opinii w internecie bo sa malo wiarygodne, znam osobe ktora uzytkuje i sobie chwali. Ale ten Tako jest powiem Ci ciekawy. A co do kol jeszcze to zalezy gdzie bedziesz jezdzic, po jakich drogach, ja po Warszawie nie mam obaw co do tych piankowych, podobno daja radę.
też się na początku nakręciłam na Mutsy Evo, nasi znajomi mają i mówią, że gondola super, ale spacerówka niestety ma wady. jakkolwiek planują nim obwozić drugiego malucha, bo technicznie wózek trzyma się super.
ten tako wygląda też nieźle, wpiszę go sobie na listęuważam, że wybór jest za duży! mam łeb jak sklep. czym się kierujecie? ja poza ogólnym lookiem patrzę na możliwość wpięcia spacerówki w obydwu kierunkach jazdy i na posiadanie pompowanych kół. no i cena jest ważna, chociaż moi rodzice się zapowiedzieli, że się spooooro dorzucą, ale ja mam raczej oszczędny charakter i dla mnie nieważne jest czyje wydaję
-
ciri22 wrote:Aha dzieki
Noo ja do plukania mam bialego jelenia. Wczoraj pralam w loveli w proszku reczniki i do plukania bialy jelen i nic nie pachnie
Wiec nie wiem dziewczyny czemu wam tak wszystko pachnie w mieszkaniu praniem
mi pachniało tylko ja było mokre, jak wyschło to też już nie
to też kwestia tego, że te dedykowane dzidziusiom płyny i proszki często są po prostu celowo bezzapachowe albo tylko leciutko -
nick nieaktualnypaola87 wrote:Kurde, teraz mi w głowie siedzi ten Tako cały czas... Śliczny jest, że też wcześniej na niego nie trafiłam
Teraz mi się mój przestał podobać
Dlatego najlepiej po zakupie już nic więcej nie oglądać
Ale mi się dłuży dzisiejszy dzieńZ nudów nawet sobie brwi wyrwałam, zaraz też chyba spiłuję paznokcie bo już mi się pomysły na zabicie czasu kończą. Do tego żona kuzyna niespodziewanie urodziła w 36 tyg (jeszcze w święta u nas byli i nic nie zapowiadało porodu przed terminem a tu jej wczoraj wody odeszły) i tak jej zazdroszczę, że już jest PO. Była w tylko o 2 tyg wcześniejszej ciąży niż ja, jeszcze sobie nawet ostatnio myślałam, że pewnie i tak urodzę przed nią a tu taki psikus.
NIECH TEN CZAS PRZYSPIESZY BO JUŻ JESTEM TAK ZNUŻONA CIĄŻĄ, ŻE TYLKO SIĄŚĆ I PŁAKAĆ -
Ja byłam od rana u szwagierki bo jak rano mama tata i mąż wychodzili do pracy rozpłakałam się...pierwszy raz w ciąży. Że znowu zostaje sama w czterech ścianach. Gosia ,co sprzęt i lekarz to inna waga.Ja raz co przestraszyłam się że nie czuje ruchów lekarz powiedział że mała waży 1270 i jest w normie. Tydzień później ważyła w szpitalu 1276 i też mówili że norma ! Po podliczeniu tego wszystkiego termin wychodził na koniec lutego. Powiedzieli żeby sie nie przejmować bo każdy sprzet jest inaczej ustawiony i każdy inaczej mierzy. Potem u gina w gabinecie za 2 tyg 1700 , więc co sprzęt i lekarz to inna waga.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Mania1718 wrote:Niecierpliwa ja zamierzam pudrowac pupe malego Alantanem ale nie zawsze
Tez jestem za wietrzeniem pupy malego bo wiem jak dzieciom sprawia to przyjemnosc. A przy odparzeniach maka ziemniaczana nigdy mnie nie zawiodla
Nataszka przykro mi ze to Cie spotkalo. Wyobrazam sobie jakaiego stracha mialas, przypomnial mi sie upadek ze schodow z synem w 6 miesiacu ciazy
Kasia ale mnie rozbawilac tym ciekastwem mezaTylko oni tak potrafia
Kate84 zazdroszcze tych rozkoszy z kosmetyczka. ja planuje wypad po porodzie bo juz teraz to mi nic nie pomoze
Love life nie bede rodzic w basenie z dwoch powodow
-wlewaja wode o tem 37 stopni chyba a dla mnie to zdecydowanie za malo
-modle sie zeby wody nie odeszly mi w domu bo analizujac poprzednie porody nie zdarze nawet dojechac do szpitalai zamias w wodzie urodze w aucie
Polin za bede uzywac pampersa premium care ( na poczatek mam te sensitive size 1 biale opakowanie okolo 100 sztuk) Pozniej size 2. Musze zasiegnac opini na temat pampersow litle angel z asdy. Widze ze ludzie kupuja czesto i sa dwa razy tansze.
Jusia ja zamierzam sciagnac z Polski rajstopki ale jak maly sie zaokragli
Chcialam Wam napisac Ze mimo ze jeszcze dzien sie nie skonczyl zaliczam go do bardzo udanychRano maz pomogl mi posprzatac mieszkanie (wykonal wszystko co wymagalo wysilku) i zrobil pyszne spagetti. Pozniej ruszylismy na zakupy. Odwiedzilismy uzywaniec w ktorym obkupilam sie po raz kolejny
Trafilam na perelki za bezcen. Starszym dzieciom znalazlam fajne nowe ubrania z metkami
A to dzisiejsze lowy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bfcba84f9fea.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/959677df3cf7.jpg
za wszystko zaplacilam uwaga.... 3 Funtykazde ubranko 20pensow
Juz praleczka pierze wszystko
A tu zdobycz za 2.50 funta gdzie nowe kosztuje 35f. Zdezynfekuje pozadnie a jest jak nowe. Siedzonko z mammas and papas
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a276ccc6fbc4.jpg
Mania niezle łowy! ja dziś robiłam ostatnie pranie tylko to wyprasowac i finito.
Ja właśnie zobaczę z tym basenem ale górę od stroju zakupiłam
Tez planuje naturalny poród ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
Ostatnio koleżanka która rodziła w Polsce mówiła ze zazdrości ze mogę wybrać to zewnatrzoponowe bo w Polsce trzeba płacić za to ale znalazłam w mojej aplikacji ciążowej ze jest to refundowane.
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Witajcie marcóweczki
My dziś zaczęliśmy 31 tydzień, jutro wybieram się na pobranie krwi i przy okazji mam zajść do diabetologa bo dzwoniłam wczoraj. Pani przez telefon mówiła że lekarka jest od 13 wolna ale i tak mam podejść bo będzie w szpitalu i może akurat trafi się przerwa aby chwile ze mną porozmawiała. Gin w sumie nie kazała mi iść ale wolę aby specjalista mi powiedziała co mi wolno a czego nie, jakoś tak pewniej będę się czuła
Od dwóch tygodni przez tą dietę chudnę 100 gram tygodniowo, dziś w obwodzie na wysokości pępka miałam 89 cm (2 cm więcej niż tydzień temu)
Poniżej nasze zdjęcie z dzisiejszego poranka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8772e0f34fe6.jpg
Mania1718 Czy Ty używasz kapsułek do prania Fairy dla maleństwa? Co o nich sądzisz? Bo znalazłam sprzedawce na allegro który je ma i inne fajne środki piorące i czyszczące i zastanawiam się nad kupnem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 18:51
A.Kasia, Mania1718, d'nusia, Madlene.:), Izoleccc, Madzialena90, Hannia123, Czarodziejka87, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
Love_life wrote:Mania niezle łowy! ja dziś robiłam ostatnie pranie tylko to wyprasowac i finito.
Ja właśnie zobaczę z tym basenem ale górę od stroju zakupiłam
Tez planuje naturalny poród ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
Ostatnio koleżanka która rodziła w Polsce mówiła ze zazdrości ze mogę wybrać to zewnatrzoponowe bo w Polsce trzeba płacić za to ale znalazłam w mojej aplikacji ciążowej ze jest to refundowane.Love_life lubi tę wiadomość
[/link]
-
Love_life wrote:Dziewczyny czy któraś planuje poród w basenie? Czy planujecie skorzystać ze znieczulenia zewnatrzoponowego czy raczej naturalnie?
Love_life lubi tę wiadomość