Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartka89 wrote:Miałam oscylacja falujaca
dzięki trochę mnie uspokoiło co napisałaś
a z jakiej literatury to zaczerpnięte?
KTG- seria to proste. SM Gauge i Ch Henderson. Uczyłam się z tego na studiach.
Oscylacja falująca- jak najbardziej prawidłowaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 13:56
Martka89 lubi tę wiadomość
-
Po 15 ide do ginka po zwolnienie no i ciekawe co mi powie, juz czuje ze nic dobrego mi nie powie, pewnie ze glowka jiz w kanale rodnym, szyjki nie ma wcale hej no oby nie, ale znajac jego.. dobrze ze mam to usg za dwa tygodnie. Trzymajcie kciukasy, ja ide do wanny, depilacja, a to troche potrwa hihijusiakp
-
Magda lena wrote:Mnie dziś czekają zabiegi depilacyjne podwozia
nóg itd.
Bardzo się z tego powodu cieszę... wrrrrr
Jusiakp. Daj znać po wizycie.
Haha ja wczoraj na ślepo pojechałam hihi[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
darra991 ja chodzę do lekarza na NFZ , ale gdy oddawałam próbkę z materiałem położnej to kazała zapłacić 35zł , więc nie wiem o co kaman
darra991 lubi tę wiadomość
-
Love_life wrote:Dziewczyny czy któraś planuje poród w basenie? Czy planujecie skorzystać ze znieczulenia zewnatrzoponowego czy raczej naturalnie?
Ponieważ zamierzam donosić i urodzić SN, to tak: w basenie zdecydowanie nie, zzo jak najbardziej tak.
Kate84, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej może się komuś taki info od jednej lutówki przyda:
madzia.rka: "Kurcze zawsze zapomnę. Moja koleżanka jakiś miesiąc temu jak była u mnie powiedziała że tak jak ja miała problem z hemoglobina i brała sorbifery,Hemofer itp i hemoglobine dalej niska. Ktoś tam jej polecił żeby piła pokrzywe codziennie jedna i odstawić leki. Spytała lekarza to ja wysmial. Ale postanowiła spróbować i pomogło. Przez całą ciążę żadne leki jej nie pomogły dopiero ta pokrzywa. Podeszlam do tego z lekkim niedowierzaniem ale stwierdziłam co mi tam powiem Wam nigdy takiej hemoglobiny nie miałam. Sprawdziłam po dwóch tygodniach na wszelki wypadek. I teraz aż mój doktorek był w szoku że takie dobre wyniki. Także jakby któraś potrzebowała to spróbujcie."domiii, RudyTygrysek, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie sprawdziłam wyniki ft4 i tsh w luxmeddzie, które robiłam wczoraj i zgłupiałam...Tydzień temu gin też mi robił tsh i robiłam w Alabie, tsh było 1,2. Wczoraj w luxmedzie 2,28 - ktoś się myli, tylko teraz kto...? Wizytę mam u endo w luxmedzie jutro, więc trzeci raz nie zdążę zrobić, a miałam plan by mi rozpisał eutyrox do końca ciąży i by do niego już do porodu nie jeździć ze względu na tę szyjkę. Ech...
-
d'nusia wrote:Hejka,
Jutro wypiszą mnie do domku. Dostałam glukometr i insulinę niestety, bo cukry wysokie nawet na czczo, a po jedzeniu to nie wspomnę.
cieszę się że cie wypisują odpoczywaj jak najwięcej... no cóż jeśli chodzi o cukry to pocieszajace jest to ze po ciąży wszystko minied'nusia, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Hejka
Ja jestem od rana w szpitalu, zrobili mi ktg i jest ok zero skurczy, na badaniu tez dobrze, szew trzyma, rozwarcie nie powieksza sie i dalej jest na opuszek palca, co mnie cieszy. Tylko, ze zglupialam po usgwyszlo ze maly ma swietne przeplywy i ze wazy juz 2150gr fakt cieszy mnie to, ale jakim cudem w poniedzialek niby wazyl 1750gram? Az tak to on nie przytyl na pewno wiec pewnie jeden lekarz zawyzyl wage, a drugi zanizyl
heh to jest wlasnie tak ze co jeden to inaczej bada
za tydzien powtorza mi usg i wtedy zobacza ile maly przytyje... cosnienie dzisiaj mialam dobre rano, zobaczymy jak przy nastepnym pomiarze bedzie...
baassiia, Love_life, Madzialena90, Hannia123, Lilou1984, M+M+?, Magda lena, Kate84, Czarodziejka87, Mania1718, RudyTygrysek, Madlene.:), Lucky, ksanka, wiewiórka17, Falon, krówka_muffka, Renka88, Est lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
polin wrote:Zdecydowałyście się już jakich pampersów będziecie używać? My na początku chyba pampers premium care (białe opakowanie) później raczej na jakieś tańsze się przerzucimy.
Gośśś te pomiary wagi, zawsze są szacunkowe. To jest USG i w zależności jak im się wskaźnik ustawi takie pomiary wychodzą. Jeśli dzidziuś mieści się w widełkach na dany tydzień, to nie ma strachu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 15:56
Lucky lubi tę wiadomość