Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
To co wstawiłam to tako maxone:) Bardzo podoba mi się Mutsy Evo ale boję się piankowych kół no i opinie na necie niezbyt ciekawe. Dlatego jeśli chodzi o Mutsy to bierzemy pod uwagę Igo -zdecydowanie lepsze opinie niż Evo (chociaż Evo bardziej mi się podoba), no i w Igo można chociaż 2 koła mieć pompowane:)
Znalazłam w końcu sklep w którym wystawiają tako maxone i mają też właśnie Mutsy i X-landera żeby sobie porównać tylko to aż w Gdańsku 1,5h drogi i przy tej mojej szyjce to tak nie do końca dobry pomysł żeby jechać. -
nick nieaktualnyKsanka - kurcze, fajny ten wózek! Aż szkoda, że wcześniej go nie widziałam bo może by mi bardziej podpasował niż x-lander. No ale już kupiłam to przepadło
Aha, co do badań to ja tylko morfologię, mocz, TSH i posiew moczu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 12:11
-
dzień dobry
ja po wizycie wiadomości średnie,
jeśli chodzi o Emme to waży tylko 2 kg,
gin mówi że jest bardzo malutka , malutką ma tez główkę
ale wszystko jest dobrze ! według usg 34 tydz!
jeśli chodzi o mnie to mam masakrycznie zanizone białko
tak więc mogę wylądować w szpitalu pod kroplówką
no i został mi pobrany wymaz na pasiorkowca , wyniki za 2 tygLove_life, Hannia123, muminka83 lubią tę wiadomość
-
CZesc kochane
Ja dzis szlam juz na badania krwi tsh i ft4 ale niestety nie dotarlam bo wychodzac z klatki noge sobie wykrecilam ale na szczescie wrocila na swsoje miejsce boli troszke jka chodze ale wazne ze nie udadłam ani nie zlamana a wizyte musialam odwolac jutro endo bo bez sens isc bez wynikow krwi...ale sie meg wystraszylam az zwymiotowalam jak doczołgałam sie na pietro...Aleks sie pewnie tez wystraszył... jeszcze 9 dni do wizyty ciekwe czy synek bedzie juz warzył 2 kg -
Ja jak wstanę to Wam napiszę jakie mam jeszcze badania bo leżę przed kompem i pracuje a nie pamiętam, na jutro zrobiłam morfo, mocz, posiew moczu,czystość pochwy, przeciwciała, crp.
Alinalii może poprostu mała będzie kruszynkąA co d białka nie wiem nawet o co chodzi bo z tym akurat problemów nie mam? Na co to zawyżone wpływa?
Nataszka całe szczęście ,że się nie przewróciłaś !Przykro mi,że takich nerwów się najadłaśLucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalinalii wrote:dzień dobry
no i został mi pobrany wymaz na pasiorkowca , wyniki za 2 tyg
2 kg w 33 tyg to bardzo dobra waga, między 25 a 50 cetylem. Wcale nie taka mała ta Twoja córa
A co oznacza to niskie białko?Lucky lubi tę wiadomość
-
Alinalii cieszę się,że z małą wszystko dobrze:) Jeszcze przybierze na wadze nie martw się
A co do białka zaniżonego nie znam się na tym kompletnie ale trzymam kciuki,żeby było dobrze:*
Do mnie właśnie dotarła sówka poduszeczko-maskotka ze strony LULAJKA jest prześliczna żałuję,że nie mogę wstawić fotki.
Dziewczyny jeśli któraś ma ochotę to polecam przejrzeć mają strone na facebooku.
Pościele ,kocyki,literki,sówki,cotton balls same śliczności:)
Filip 28.03.2016
-
niskie białko ,tzn jestem bardzo spuchnięta-nabrzmiała
przypominam orkę , mam jeść dużo białka , jeśli wyniki się
nie poprawią to trzeba leżeć pod kroplówką ,
a jeśli nie daj boże podskoczy ciśnienie przy tak niskim
białku , to mogą się złe rzeczy stać ...
tyle mi lekarz powiedział , nawet nie chce czytac w necie
o tym , bo się naczytam niewiadomo czego -
Dzień dobry dziewczyny
fajnie ze znacie wagę waszych maluszków ja w zasadzie nie wiem o nim nic poza tym ze rośnie prawidłowo. Ostatnio moje odczucia się zmieniły i wydaje mi się ze to jednak chłopczyk
jeszcze trochę i mój prezent niespodzianka się rozpakuje. Dziś zaczynamy szkole rodzenia. Ostatnio zakupiliśmy wózek bugaboo jeszcze tylko fotelik samochodowy, wanienka i łóżeczko i jesteśmy gotowi
miłego dnia
A.Kasia, edyś, Czarodziejka87, Magda lena, Lucky, ksanka, muminka83, Kate84, Izoleccc, Mania1718, Falon lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Nataszka dobrze,że się tylko tak skończyło choć pewnie bardzo się zdenerwowałaś biedna:*
Musimy teraz bardzo uważać,na chodnikach ślisko:/
U mnie trochę puściło więc jadę dziś do smykolandu ale już zapowiadają duże mrozy więc pewnie potem przez tydzień sama nie wyjdę z domu..
Filip 28.03.2016
-
Love_life wrote:Mi tesciowa non stop to mówi i mnie stresuje
tzn ze sie przygotowuje do wyjscia
Love_life lubi tę wiadomość
-
mój się równał z piersiami wrecz
a teraz fakycznie jest bardzoo nisko
-
Hej.
Polin ja kupiłam wczoraj wózek tako exist, pewnie jest dość podobny. Jak dla mnie te tako są ok, niby troche cięższe ale przecież nie bede go nosić, ma pompowane koła no i wygląda fajnie. Ja mam kolor szary z brązem. Zobaczymy jak się sprawdzi
My dzisiaj wizytujemy, zobaczymy ile mała przybrała
Love_life, Lucky, Hannia123, ksanka, Kate84, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
alinalii wrote:dzień dobry
no i został mi pobrany wymaz na pasiorkowca , wyniki za 2 tyg
Slonce moja malutka na ostatniej wizycie w 32 tyg (wg belly oczywiscie byl to juz 33:) wazyla 2kg i lekarz powiedzial ze duza dziewczyna bedzie:D takze to chyba co lekarz to inaczej mowi:) ja mysle ze kazde dzieciatko teraz sobie rosnie wg siebie i jesli jakos nie odbiega mocno od norm to wszystko jest dobrze:)
mam nadzieje ze te wyniki Ci sie poprawia a jeszcze pytanie mam do Ciebie:) ten wymaz na paciorkowca robilas na nfz czy prywatnie? Jak prywatnie to jaka jest u was orientacyjnie cena tego wymazu? Bo na kolejnej wizycie tez bede miala ale zapomnialam zapytac ile to kosztuje mniej wiecej i nie wiem na ile sie przygotowac:)
-
W temacie brzucha ja mam bardzo nisko, do szpitala trafiłam przed Sylwetrem też m.in z tego powodu, że oprócz miękkiej i krótkiej szyjki Mały wg gina jest już "wstawiony w kanał rodny". To samo usłyszałam zresztą w szpitalu...
I w związku z powyższym mam pytanie do mam szyjkowo- lejkowych, pessarowych i z tego typu problemami, czy Wy jak aplikujecie luteinę czujecie główkę dzieci? Jakkolwiek dziwnie to zabrzmi to ja wczoraj przy aplikacji, aż się wystraszyłam, bo przez ścianę pochwy ewidentnie wyczuwałam główkę, dziś rano zresztą też. Nie wiem czy wcześniej też była tak samo, a po prostu pod innym kątem aplikowałam tabletki, czy coś się zmieniło... -
A ja mam wrażenie, że mi brzuch poszedł do góry i się podniósł
Nataszka ! Dobrze, że nic się poważnego nie stało. Ale co się strachu najadłaś
Ja wczoraj miałam badania mocz, morfologia, toxo, tsh. Wszystko w normie oprócz krwinek białych .... wiem, że w ciąży wyniki są zawsze lekko poza normami, ale te krwinki białe są sporo za wysokie. Przedział to 2,5 - 5 a ja mam 10Mam nadzieję, że to nic groźnego.